torstai 24. helmikuuta 2022

Sus' on surullinen ja hyvin, hyvin vihainen: KUOLE PUTIN!!!!!

 Saatanan Putin ja hänen persettään nuoleva valtaklikki!!! Te olette niitä natseja jotka pitäisi viedä saunan taakse ja lopettaa!!!


”Kuten valtionpäämies on sanonut, Venäjällä ei ole aikomusta valloittaa Ukrainaa, mutta on halua edistää Ukrainan kansalaisten itsemääräämisoikeutta”.


Eli kuka kaikki kääntyy ylösalaisin, niin tuollaisia virallisia kommentteja tulee kusipää Puta-Putinin suusta!! Jumalauta mikä vainoharhainen kusipää!! Vahvasti tulee Stalin, itse kusipäiden ja vainoharhaisten hullujen isä ja äiti!!!


Putinin mukaan Venäjän on pysäytettävä kansanmurha, jota Ukrainan uusnatsimielinen juntta harjoittaa omaa kansaansa kohtaan Yhdysvaltain ja koko ”valheen imperiumin” eli länsiblokin tuella.


Ainoa valheen imperiumi on Venäjä itse ja sen arkkitehti, suurvalehtelija on Putin!!!! Kuole!!!


 Putin itse on se, jonka toimia voi perustellusti rinnastaa Adolf Hitleriin ja tämän natsihallinnon toimiin.

Putin itse sortaa paitsi omaa kansaansa niin myös Krimin ja Itä-Ukrainan demokratia- ja länsimielisiä ihmisiä: käytössä ovat niin salamurhat, kidutukset kuin mielivaltaiset vankeustuomiotkin.

(lainaukset I-S:n artikkeleista)

Jos olisin nuori mies, teksin mitä tehtiin v.1936: monenmaalaisiet miehet lähtivät Espanjaan sotimaan tasavaltalaisten puolella Francon oikeistovaltaa vastaan, syntyivät kansaiväliset prikaatit. (Mikä vittu tuota oikeistoa vaivaa kun pitää aina olla aloittamassa sotia????) Tai diktaarit, miksi niiden annetaan nousta valtaan?? Missä on ne rohkeat miehet ja naiset jotka uhrautuvat IHMISKUNNAN edestä ja tappavat näitä vitun loisia??? Kai nyt Puta-Putinin ja Trumpuuttinin saisi tiputettua ajoissa ettei syntyisi tällaisia tilanteita. Luoti päähän rauhoittaa kummasti sota-aikeita. 

Ja aina ne jotka aloittavat sotimisen, eivät sodi itse, eivätkä yleensä ole koskaan sotineetkaan. kärsimys on aina kansan, ei johtajien!!


Taidan käydä varmuuden vuoksi ostamassa aseen, jos tulevat tänne niin ensimmäinen näkemäni vihreäpukuinen lähtee helvettiin!!!!!


Rautaa Rajalle, ei Venäjän karhu ymmärrä diplomatiasta hevon vittua mutta kunnioittaa kun vedetään Moskova ja Pietari tuhannen pillun päreiksi!!!!


Ja samaan aikaan Sus' itkee kuolevien ukranalaisten ja venäläisten sotilaiden, ja kaikkien siviilien tähden, mitä ihmettä te venäläiset  oikein teette????? 

Venäläiset sotilaat, heittäkää aseenne, tai vielä parempi, siirtykää ukrainalaisten puolelle, ampukaan paskat johtajanne, prikaatien komentajat, divisioonien komentajat, ryhtykää kapinaan älkääkä antako itseänne aivopestä puta-Putinin hallinon räikeillä valheilla. TE OLETTE HYÖKÄNNEET ilman mitään provokaatiota, ilman mitään syytä, valheiden varassa!!! Teitä kustaan silmään nyt ja myöhemmin!!


Olen Ei sotaa!! -ihminen mutta kun sen joku aloittaa, hänet pitää pysäyttää, niin kuin pysäytettiin Hitler!!!!!!! 

Kun ei suostu leikkimään kiltisti, pitää poistaa hiekkalaatikolta lopullisesti.


Sus'


Itsenäisen Ukrainan puolesta, Venäjän diktaattoria vastaan!!!

PUTIN ON SOTAHULLU!!!


P.s. Ja Jokerit jääkiekkojoukkue: - Jos teidän työpaikat ovat tärkeämpiä kuin kuin Venäjän hyökkäys Ukrainaan, jonka Suomi on kokenut, ja ehkä tulee kokemaan, niin kysyn vaan missä on teidän suomalaisuutenne???? Jos pitää rikkoa sopimuksia niin malli on annettu Puta-Putinin hallinnolta, rikkokaa sopimukset. Ja Helsinki voisi räjäyttää sen saatanan rotenbergin, vai mikä se Putinin rotta nyt onkaan,  jäähallin!!!!! Lisäys - Näyttävät kuulleen sana, lähtevät KHL-stä, siihenkin tarvittiin ensin suuren sponsorin, eli Baronan, yhteistyön katkaiseminen.

Auta Ukrainaa: Fida -keräysUnicef -keräys ja kaikki puikoilla kilkattajat, neulokaa sellaisia lapasia missä on erikseen yksi sormi, se etusormi tietty!, että pystyy painamaan liipaisinta, ja ja lähettäkää jollekin joka kerää varusteita, SPR jne. Kaulaliinoja, pipoja (musti, vihreitä, maastokuvioisia, nyt ei räikeitä värejä!), villapaitaa jne.
Näistä puuttuu se liipaisinsormi, muuten hyvä, sveitsiläinen malli.


Lisäys:

YHDYSVALTOJEN asettamissa uusissa talouspakotteissa esimerkiksi neljän venäläisen suuren pankin varat jäädytetään ja huipputeknologian vienti Venäjälle lopetetaan, Biden kertoi.

Yhdysvallat asetti pakotteita venäläisille pankeille, joilla on yhteensä varoja noin biljoona dollaria

Hyvä Biden!!! 

2 kommenttia:

  1. Sanattomaksi vetää. Aivan kauhea tilanne. Toivottavasti sotahullu putin ymmärtää pysyä poissa suomen kamaralta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellä oma elämää yhtä juhlaa suoran sanoen, samaan aikaan vetää hymyn vinoon nämä tapahtumat, koen erittäin vahvaa yhteyttä ukrainalaisiin, nyyh!Perkele!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)