perjantai 14. elokuuta 2020

Asiaa!!

 Nick Cave avasi sanaisen arkkunsa kun häneltä kysyttiin netin tuomitsemiskulttuurista (cancel culture):

”Poliittisesta korrektiudesta on tullut maailman onnettomin uskonto. Sen aikanaan kunniallinen pyrkimys yhteiskuntamme muuttamisesta oikeudenmukaisemmaksi sisältää nykyään kaikki uskontojen huonot puolet eikä yhtään niiden kauneutta. Moraalinen omahyväisyys estää armahduksen mahdollisuudenkin. Siitä on tullut kirjaimellisesti valtoimenaan raivoava, huono uskonto”, Cave kirjoittaa.

Soundin juttu.

Asiaa!! 

Sus' yhtyy Caven mielipiteeseen, poliittinen korrektius on ottanut niin ihmeellisiä muotoja että alkaa ahdistaa. Itseäni ihmetyttää eniten tämä kultturinen omiminen:O  Luin jutun jossa kimonoa käyttänyt nainen sai kuraa niskaansa kun on kulttuurisesti ominut japanilaisten kansallisasun!!??:O Japanilaisilta kommentia kysyttäessä vastasivat että ei voisi vähempää kiinnostaa eli siis tuomitsijat olivat niitä joille asia ei kuulu eikä koske heitä mitenkään, kunhan nyt tuomitaan kun on sellainen mahdollisuus.

Kun lastenorkesterin intiaanihahmoa vaadittiin poistettavaksi samanlaisin perustein aloin epäillä asian järkevyyttä. Eikö ole parempi että se intiaanihahmo on siinä bändissä jolloin vanhemmat voivat ottaa puheeksi alkuperäisväestön karmean kohtelun ja selittää lapsilleen että ei näin? Nyt ei ole intiaania bändissä ja kukaan ei ota asiaa puheeksi ja lapset jäävät oman onnensa ja aktiiviutensa varaan tiedonhankinnassa.

Ja jos nyt lähdetään tälle hiustenhalkomistielle niin kaikki jotka eivät ole mustia afroamerikkalaisia ja soittavat bluesia, pitäisi kivittää?? Mitä oikeutta valkoisella miehellä on soittaa entisten orjien omaa roots-musaa? Tuossa hyvä esimerkki mihin tällainen johtaa. Suomalainen reggae-bändi? Kivitys!! jnejne.


Niilo Luola ja Pahat Siemenet - In to my arms
ylen kaunis biisi


Latvialaiset kieltäytyvät järjestämästä jääkiekon MM-kisoja Valko-Venäjän kanssa!! Asiaa!! 

En pidä urheilun politisoimisesta vaan onhan tuo maan johtaja Likasanko ihan kahvilla. Kuka helvetti voi uskoa 80% äänisaaliiseen kun opposition asema on kuitenkin kohtuu selvä?? Miksi nämä valtaan takertuvat vanhat miehet ovat niin saatanan tyhmiä?? Jos vaalien tulos olisi ollut 51-49 se olisi mennyt läpi paljon helpommin, nyt vedettiin niin suoraan överiksi ettei voi uskoa..;O 

Diktatuuria kohden menossa tämäkin valtio, niitä on kummasti alkanut putkahdella, ei maailma muista Stalinia ei Hitleriä eikä sitä mitä seuraa kun valtaa keskitetään liikaa yhdelle ihmiselle ja hänen pienelle taustajoukolleen. Toisaalta näinä kummallisina aikoina opposition polarisoituminen on yhtä järkyttävää kuin diktatuurien esiinnousu, hajanaisuus on aina valtaapitävän etu. Tässähän  Valko-Venäjän oppositio osoitti viisauttaan, koko ajatus oli että jos valitsette ehdokkaan niin hän vain järjestää uudet, lailliset ja demokraattiset vaalit. Huonosti kävi, pakotettiin häipymään koko maasta ja Latviaanhan hän sitten meni, sieltä annettiin viisumi eli turvapaikka. Eivät tykkää Baltian pienet maat itäisistä naapureista, aina on niin siellä kuin täälläkin oletettu vihollinen tullut idästä.. .


Svetlana Tihonovskaja


Seuraavaksi jotain aivan muuta:) Olen tuuminut että miksi ei voisi jokaiselta henkilöltä syntyessään ottaa dna-näyte? Sitten ne tiedot laitettaisin toisistaan riippumattomiin, vaikka viiteen, eri paikkaan, samaan tyyliin kuin on es. jotkin isojen firmojen varmuuskopiot (ehkäistään tietojen katoaminen/muuttaminen). Olisi helpompaa selvittää rikoksia, tosin tässä varmaan on jotain tietosuojakysymyksiä joista en ole perillä mutta kun kerran kaikilla on jo sosiaaliturvatunnus niin miksi ei sitten lisättäisi sitä dna-näytettä? Tuli vaan mieleen  kun luin tämän jutun. Tavallaanhan sukututkijat jo tällaista muodostavat ja rikollisia on alkanut jäädä kiinni näiden dna-tiedostojen tähden.


Ja näin lopuksi: Turkin pressalla Resepti Ärdöäänin (tää perkele se on kans yks diktaattorin alku, murr) You tube -esiintyminen tässä aiemmin ei oikein lähtenyt niin kuin suunniteltiin:


"Kesällä Erdoğan liehitteli nuoria pitämällä suoran lähetyksen Youtube-videokanavalla. Nuoriso riensi osoittamaan mielipiteensä: 400 000 alaspäin osoittavaa peukaloa. Kommenttikenttä suljettiin kritiikin takia."


Pätkä lainattu Hesarin jutusta jossa käsiteltiin turkkilaisten nuorien maallistumista.

Jaahas, siinäpä enimmät mieleen tulleet asiat kun uutisia luin, hyvää ja kaunista viikonloppua uutissadon negatiivisyydestä huolimatta,


Sus'



Banco de Gaia - Zeus no like techno
Tässä on tenhoa, vetoa, sopiva rytmi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)