maanantai 3. elokuuta 2020

"Voi kuinka ihq!! Suloisia-aaaawww!!

Pesukarhut kuvataiteilee!! Kyllä lähtee;DD 

Linkistä juttuun jossa kerrotaan kolmen pesukarhun taiteilijuudesta. Ihan ovat myyviä taiteilijoita, siinäpä pesukarhun elämään käännettä kun ovat alunperin rescue-raccoons eli pelastettu jostakin ja  otettu asumaan perheeseen. Niin siisti juttu että tekisi mieli ostaa yksi tuollainen, hinnat liikkuu 75-150 taalaa haarukassa.




Saattaisiapa vähän naama venähtää kun menisi aamukahvikuppi kädessä parvekkeelle ja siellä köllisi ilvesperhe! Hetki ehkä menisi säikähtäessä vaan ovatten nämä pedot sitten übersuloisia, mitä??!! ;DD





Vähän positiivisia juttuja koronauutisten lomaan, ei jaksa enää edes kimpaantua Trumpuuttinin älynväläyksistä, niistä on tullut niin joka päiväisiä. Jos pohjois-amerikkalaiset vielä kaiken tämän jälkeen valitsee hänet uudestaan niin menee kyllä luotto jenkkilään kokonaan. Aivan käsittämätön tyyppi, rebuplikaanejakin alkaa vituttaa ja siellä on muutamia jotka heivaisi trumpin mielellään pois kuvioista, varsinainen norsu posliinikaupassa jonka tekojen laskua maksaa vielä monet tulevat pressat. huoh.. .


Vaan paskat me Trumpista, nauttikaa pesukarhutaiteesta ja antakaa suloisten tunteiden viedä kun ilveksia tsekkaatte=)


Sus'


Lanttu-Roopen viimeisin, tää on jännä, jää soimaan
 päähän yksinkertainen, hypnoottinen jopa. oih, RP on julkaissut
 musiikkia  yhtä kauan kuin minä olen ollut elossa
(tai eka LZ tuli ulos -69 mut se oli äänitetty jo -68)

2 kommenttia:

  1. Komeita teoksia pesukarhut ovat taiteilleet! Hauskan ilmeikkäitä ovat myös niitä esitellessään :) Ilvesperhe köllimässä olisikin todella yllätys, ikinä kun ei ole luonnassa päässyt sellaista näkemään. Plantiltä oiva veto tässä!

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)