tiistai 18. elokuuta 2020

Pitkä, ihana leikki!!

 Maija Vilkkumaan levyä mukaillen, edessäni on pitkä, ihana viikonloppu. Torstai on toivoa täynnä ja Sus' junassa, matkalla Helsinkiin ja sieltä illaksi Tallinnaan.

"Junailijan pilli, fwiuuuu!, huus'"

🚆Rakastan junia!! Rautatie, kiskot pölkkyjen päällä ja niiden kalkatus junan kuljettaessa kulkijaa kohden päämäärää...   . Hypnoottinen rytmi, ikkunassa vilisevä kaunistakin kauniinpi isänmaa, Suomi-neidon kasvot ja vartalo kesäisen upeana!!
"Onko ihanampaa maata kuin tää?? No ei ole!! 💖😋


🛳Voi että olen kaivannut merta, sitä ihanan kehtomaista fiilistä kun laiva etenee aallokossa (kunhan nyt ei myrskyä pukkaa, olisi Tuonelan kehto=), meren suolaista tuoksua, tuulia jotka pörröttää hiukset (nyt täytyy mennä mielikuvitelmalla sillä leikkasin kaljun kaksi kk sitten ja ei vielä pörröönny;D) ja tuulettaa sielun, mielen ja tasapainottaa psyyken. Ah ja voi!!💗


Hyvin nukutun yön jälkeen (illalla muumeja, juomaksi lonkeroo=) ajattelin loikkia vuotuiselle McDonald'sille, on jo vuosia ollut käytäntö että syön yhden kerran vuodessa hapurilaisravintolassa jonkun hampparin. Nehän nimittäin on hyvän makuisia mutta silti olen Shitter limitedin (JKL-pung/hc-orkesteri) linjoilla eli Syö Paskaa! (levyn nimi, siltä biisi McDonald's)


Se on kertapieraisu ja taas on nälkä. Joten kompromissinä käyn siis kerran vuodessa. (anekdootti: Sus' on ollut Shitterin kolmella keikalla stripparina!!!)

Tämän jälkeen vanhaa kaupunkia, superalkoa ja takaisin Jyväskylään, Tampereen kautta. Tällä on sikäli merkitystä että olen yleensä mennyt ja tullut Onnibussilla joka kiertää Päijänteen itäpuolelta eli Lahden kautta joten nyt pääsen fiilistelemään uusvanhoja maisemia ja pelkästään Tampesterin ajatteleminen ja ohipyyhkäisy saa minut ottamaan rennommin, Suomen joviaalein kaupunki=)

Viime vuoden eurooppa-liigan mestari Chelsea FC
Juna on perillä 21.37 ja kyyti hakee asemalta kotipesään ja ehdin juuri sopivasti nojatuoliin jatkamaan pitkää, ihanaa viikonloppua. Eurooppa-liigan finaali, Sevilla(esp) - Inter(ita) alkaa 22.00 Jihuu! Tänä keväänä ja kesänä on jääneet futikset vähemmälle kun MTV3 nappasi mestareiden- ja eurooppa-liigan tv.oikeudet ja nyt ne on cmorella maksumuurin takana. Ei huvita maksaa yli 30 ekee kymmenestä futispelistä, ainakaan nyt ei ole siihen varaa. Aiemmin ne tuli TV2selta, nyt näytetään vain finaalit ilmaiskanavalla (sub).


Kun myös euroopan mestaruus -kisat siirretiin koronan takia ensi vuodelle niin eipä ole futista juurikaan tullut tv-sta, nyyh. Vaan pitkään ihanaan viikonloppuun mahtuu molemmat finaalit sillä sunnuntaina tulee sitten kruunu eli seurajalkapallon arvostetuin turnaus, mestareiden liiga. Tänä iltana pelataan Leipzig(ger) - PSG(fra) ja huomenna Lyon(fra) - Bayern Munchen(ger), veikkaan että finaalissa PSG ja Bayern. Jos näin niin vanhat rakkaat viholliset Ranska vastaan Saksa, jännitettä roimasti, jopa enemmän kuin perinteisissä Suomi - Ruotsi kohtaamisissa, oi nannaa!!

Pokaalin metsästystä, Fc Barcelona jäi tänä vuonna vallan pytyittä, espanjan liigassa Real Madrid meni ohi ja mestareissa Bayern M niisti Messin ja kump, nenät 8-2, mikä nöyryytys!

Normisti olisi pelattu otteluparit puolivälieriin asti eli kaksi matsia per joukkue, vaan nyt ne oli typistetty yhdestä poikki joten tuli ylläreitä. Vain Bayern on vanha kettu näissä finaaleissa, edes PSG ei ole aiemmin ollut edes nyt pelattavissa välierissä, finaalista puhumatakaan. En tiedä Lyonista tai Leipzigistä vaan on mutu että nekin on uuden edessä, ainakaan en muista ihan heti milloin olisivat pelanneet näin pitkälle.

edit19.08 klo08.35:
PSG voitti --->mestareiden liigan finaaliin
20.08: Bayern Munchen voitti Lyonin joten maaottelu toteutui, jihuu!


Jalkapallo on maailman hienoin joukkueurheilulaji, ja vknloppu on siis futisfanille kuten Sus' puhdasta nannaa ja pala taivasta ja kirsikka kakun päällä!! Jihuu!!

Sanoisin että maanantaina sitten nukutaan, koko päivä=) 💤


Sus'🐺


Löysin tästä mahtavasta ja niin jylhän kauniista
biisistä kerrassaan upean version!
Sound of silense - Disturbed with Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash)

🙌🙌🙌

4 kommenttia:

  1. Suella menee nyt lujaa. Nousukausi. Onnellista matkaa ja tyytyväistä kotiinpaluuta. Sinulla on oikea asenne matkustamiseen. Etukäteisfiilistely! Se tekee matkasta matkan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on tullut fiilisteltyä liikaa ja itse matka on ollut väkisinkin pettymys. Mitä enempi aikaa on reissuun/konserttiin, sitä suurempi mahdollisuus mennä pieleen tässä asiassa.
      Bon Jovin keikkka -08, voi luoja kuinka fiilistelin monta kuukautta, ja jännitin ihan pirusti ed päivänä/yönä. Lopputulos- väsytti ja tuntui jopa tylsältä=( vaan sit seur päivänä aloin jälkifiilistelemään ja sain muistikuvan paremmaksi. Hankalaa ajoittain kun on tällainen kuula

      Poista
  2. Mukavaa reissua ja täydennystä fiilispussiin! Mä taidan kräkätä viikonloppuna äänitiedostoja ;)

    Ihan kiva versio versioidusta, minusta ei vedä vertoja aidolle versiolle eli Disturbed versioon. Ei tuo poika oikein pärjää tuossa rinnalla. Sorry!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähemmästäkin kuin Mylesin mollaamisesta on tapettu ihmisiä!! No ei, tavallaan olet oikeassa. Tuosta on aiempi versio missä ei ole niin hyvät soundit mutta fiilis on aika iso. Musta heidän äänet muodostaa hyvän harmonian ajoittain. Lopultakin studioversio on paras.
      Kräkkäilehän, nippanappa ymmärrän mitä se tarkoittaa, en tod ole atk-nörde, ymmärrän tosin teorian vaan käytäntö uupuu, varsinkin macista. Timo K auttanee, hänhän on pelannut noiden kanssa teinistä pitäen.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)