torstai 6. elokuuta 2020

Sekalaista tarinaa..

Olen tässä Yle Areenasta katsellut  Christine Keelerin tapausta. CK oli se pikkupinu joka aiheutti kuuskyt-luvulla silloisen britannian sotaministerin eron. Kauhia skandaali ja lopulta näin suomalaisesta näkövinkkelistä sekä tietty tästä ajasta aika harmitonta puuhastelua. Syrjähyppy, ei muuta. Vaan kun samoissa tiloissa pyöri myös silloisen Neuvostoliiton Lontoon lähetystön attasea niin soppa oli valmis. Ja kun vaimon menettämisen pelossa ministeri Profumo tiukasti kielsi suhteen niin se kasvoi ihan älyttömäksi skandaaliksi- Syy katsomiseeni on historiallinen mielenkiinto ja jokapäiväinen ihastus. Olen tässä siis muutaman päivän ollut aivan rakastunut CK:n näyttelijään, Sophie Cooksoniin
No nyt on jotain outoa!!?? Kun lisään kuvan, se länttää siihen automaattisesti jonkun vitun linkin?????

Noh, so not, sanoi Matti Nykänen;DD

Mistel Takamäki a.k.a. Sam Yaffa on tehnyt uuden aluevaltauksen eli kirjoittanut sarjakuvan. Punkki -nimen saanut sarjakuvahahmo on kuulema ottanut mallinsa Nasty Suicidesta elikkäs Hanoi Rocksin komppikitaristista. 


Oikeasti olen onnellinen Samin puolesta, loistovaimon löytänyt ja elämä menee hyvin, välit jälkikasvuun kunnossa ja huumeinen elämä jäänyt taakse, nyt vain suoltaa luovuuttaan, siistiä!! Niin ja tuo mistel...oli keikalla HR:n kanssa alkuaikoina Japanissa ja kun pääsi hotellihuoneeseen ja ihmetteli beatles-vastaanottoa niin kaapista loikkasi sängylle japanialainen tytteli joka haluisi kovin "miellyttää" misteliä;DD Oli toimittanut tytön ulos ja pudistellut päätään jotta mitähän vittua täällä oikein tapahtuu??;DD (juttu kirjasta Tie taipuu)


Yleensä VR:ää haukutaan ja piestään olan takaa vaan nyt on aika kehua!! Pari esiteiniä ei päässyt jumittuneesta ovesta ulos Alahärmän Powerparkin seisakkeella (josta linja-auto perille) vaan joutuvat aina Kokkolassa heittämään lenkin. Sankariksi nousi konnari joka otti heti asian omakseen ja soitti toisen tytön isälle että homma hanskassa=) Tytöt pääsi shoppailemaan Kokkolassa ja paluumatkalla juna teki ylimääräisen pysähdyksen ja VR vielä hoiti tytöt PP:iin taksilla!!! Asiaa!! Tästä juttuun.


Juniin liittyy tämäkin. Ja esiteineihin, tai luulisin että jo vähän vanhempiin.. . Nimittäin Mikkelissä seisoo Mannerheimin käyttämä salonkivaunu joka on kappale Suomen, varsinkin sotien, historiaa. Tähän museoesineeseen ovat sitten jotkut viksut teinit päättäneet tehdä graffitin (puhun teineistä oletetusti sille ei yli kakskymppiset graffiteja vielä tekevät tee näin tyhmiä liikkeitä)


Tästä juttuun. Kummallista sillä yleensä näiden piirien sanattomat sopimukset määrittelevät mihin näitä tehdään, en usko että kukaan edes vakavissaan suunnitteleee graffiteja vaikkapa sibelius-muistomerkkiin stadissa jne.


Sellaista olen ihmetellyt tällä viikolla, luettua on tullut paljon sekä I-S:n juttuja etä Hesarin kun sain tunnukset, menee vähintään neljä tuntia päivässä pelkästään niihin. 
Nyt on tällaisen aika näköjään. Ajoittain sitä kiinnostaa maailman meno, joskus taas ei tule edes puoli ysin uutisia katsottua moneen päivään. 
Vaihtelua!

Loppuun todellinen kevennys, poimittu kommenttikentästä:


Aikoinaan tummahipiäinen Afrikanpoika kehui kotonaan että suomalaiset on hulluja. Harvase päivä lämmittävät pienessä huoneessa metallilaatikon tulikuumaksi ja sen jälkeen yrittävät parituntia jäähdyttää sitä vedellä.


Sus'


Olen pari päivää kuunnellut Eppuja,
tuli oikein himo;D



Järjettömän hieno kitarainstrumentaali -versio
 Queenin Bohemian Rhapsodystä

4 kommenttia:

  1. Meillä tulikin eilen kuunneltua Eppujen kesäkiertueen toinen ja samalla viimeinen keikka köyhillä tos 100m pääs kotoa nurmikolla istuskellen. Sainpa jopa superzoomilla kuvan lavalta, josta sankarimme erottuu. Ja muistelin, että tänä kesänä tuli 40v siitä kun sain just ton Akun tehdas -levyn kopsattuna kasetille naapurin pari vuotta vanhemmalta jäpikältä, joka oli jo tietoinen Eppujen hienoudesta. Siitä asti fanitettu ja armeijas -85 kuuntelin saman nimisen kappaleen puhki. Onneksi Marttikin oli nyt taas saanut takas ääntään, oli jo välillä oudon venyttelevä tyyli.

    Ja tuo instrumentaali tosiaan oli ylihieno! Ihan kuuli ne sanatkin vaikka lauluosuudetkin hoidettiin kitaroilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eput on silleen jännä mulle että en ole siitä erikseen mitenkään intoillut, en ole koskaan ostanut yhtään levyää enkä sinunlailla äänittänyt edes c-kasulle. Aikoinaan tuli kuunneltua radioo enemmän kuin nyt ja sieltähän tuli Eppuja tasaiseen tahtii ynnä niissä vähissä musaohjelmissa oli eppuja paljonkin.
      Osaan paljon ulkoa sanoja ja ei ole montaa biisiä mitä en olisi kuullut, jostain ne vain ovat korvaan tarttuneet.
      Syrjän sanoitukset on kyllä riimittelyn juhlaa, siellä on sisäkkäisiä riimejä ja on hionut tämän sanataiteen muodon huippuunsa, vähän liiankin=)
      Vaan iso osa siis nuoruuden ja nuoren aikuisen äänimaisemaa, Murheellisten laulujen maa on kyllä niin iso hitti erttei oaremaasta väliä, Puimeyden tango toimii kuin hirvi ja sitä nää uraani halkeaa.. oih!

      Poista
    2. Nyt heitin vielä blogiin parhaan kuvan festaritunnelmista. ^_^

      Poista
    3. Ja vaimokin tykkää eniten tuosta Murheellisten laulujen maasta... 😊

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)