lauantai 1. elokuuta 2020

Naakkojen kosto

(Huom! seuraava postaus sisältää morbidia huumoria ja yhden ehkä järkyttävän kuvan, herkimmät eivät voi siis olla lukematta mutta turha valittaa, varoitettu on=)



"Metsästäjä on haavoittunut naakkajahdisa Satakunnan Siikaisissa ja viety sairaalaan" - I-S


Kuvan naakka ei liity tapaukseen muutoin kuin
olemalla epäillyn naakan serkku, Anton Naakka.


Poliisi on toistaiseksi selvittänyt seuraavaa:  Naakkajahdin aikana eräs naakka alkoi lennellä oudompia kuvioita ja sitä seurannut metsästäjä ampui toveriaan naakan hoitaessa tämän tulilinjalle. Itketynyt metsästäjä vannoi kuulleensa toverin parahduksen jälkeen aivan saatanallista naurua ja kun hänkatsoi ääneen suuntaan hän näki sen aiemmin lennelleen naakan lentävän ylitseen. - Paskoikin vielä, Hankkija -lippis menee roskiin, minä en murhaajalinnun paskoissa kulje, mies uhosi  nyyhkien  poliisin lausunnon mukaan.

Sujen tiedustelupalvelu suoritti asiasta omia tutkimuksiaan ja toteaa seuraavaa: Keräämiemme tietojen mukaan ertäs puolalainen naakka, nimeltää Nikola Naakkawskiew, joutui todistamaan morsiammensa Jekaterina Naakkanovinan murhan ja nähneensä myöhemmin loukkaantuneen metsästäjän suorittavan tämän julman ja tarkoituksettoman teon, ja hetken linnunaivomielihäiriössään pyöräytti kelpo kostosuunnitelman ja toteutti sen välittömästi. Tunnetuin seurauksin.


Kuvassa murhaepäillyn tapettu morsian
Jekaterina Naakkanovina


Tätä nykyä lintu lienee jo maame rajojen ulkopuolella ja huhutaan hänen hakeneen poliittista turvapaikka morsiammen kotimaasta Venäjältä. Epävirallistan ja korostan, vahvistamattomien tietojen mukaan itse Vladimir Naakkin  olisi puuttunut asiaan ja odotettavisssa on nuottikriisi* maidemme välillä, vanhaa perinnettä kunnioitaen. 

-Sujen tiedustelupalvelun psta Keskusvirkaesimiespäällikkö


Sus'

*) odottettavissa iltaan mennessä: kromaattisia asteikoita, slaavilaisia melodioita ja stalinistista harmonia.. .

J.Naakkanovinan hautajaismusiikkitoive - Why worry
Hän oli tehnyt nuoresta iästään huolimatta testamentin
sillä se kuuluu NaakkaLines -muuttomatkatoimiston lippuehtoihin.

4 kommenttia:

  1. Lempilintuni on korppi. Naakat ovat varisten kera myös kärkikaartia. Varislinnuissa on jotain. Enpä kyllä muutenkaan ihan ymmärrä näitä tappotalkoita, joita runsastuneiden lintujen ympärillä pyörii. Ymmärrän ns. vahinkoeläinten kannan kurissapitämisen tarpeen, hyväksyn ruuaksi metsästäminen, tykkään itsekin syödä riistaa, mutta tappamisenriemua en vain käsitä. Epätasapaino eläinkannoissa on kuitenkin enimmäkseen ihmisten itsensä aiheuttamaa. On toki ihmiselläkin oikeus elämään siinä kuin muillakin eläimillä. Niin tai näin *aina tulee sanomista*

    VastaaPoista
  2. Naakat on oikeasti hauskoja lintuja. Hämeessä muinoin ne parveili kulmilla tiettyyn aikaan vuodesta ja tähänkin pihapiiriin pyrähtää pieni parvi toisinaan hölmöilemään. Näyttää nuo metsästäjät yltävän vielä hölmömpiin hömppäilyihin!

    Että kantrinyyhkyä... Jopas!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmylou harrastaa näitä rokkarihyppyjä, taisi tehdä Robert Plantin kanssa levyn, tuo Dire -veto oli niin kaunis versio siitä biisistä

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)