maanantai 31. elokuuta 2020

Yks repii palasiksi, toiset kursii kasaan

 No se yks on tietenkin twiittaava oranssi idiootti ameriikan mailta. Vaalikamppailun nimissä hajoita ja hallitse -politiikkaa harrastava U.S. of A:n presidentti jakaa todellakin kansan kahtia, me vastaan ne. Vastenmielinen individualisti joka keskella pandemiaa ajatelee vain omaa persettään ja seuraavaa neljää vuotta, on jo nyt valmistautunut häviöönsä ja aikoo repiä maan palasiksi, vähän kuin A.Hitler teki kun huomasi ettei enää mitään voi. Vaati kaikkia kuolemaan puolestaan, kanssaan.



Itse Pimeyden Prinssi elikkäs Ozzy laukaisi hyvän: Jos presidentti sanoo jotain, toimin juuri päinvastoin. Jutussa Ozzyn haastattelu, TJEU=)

Niihin toisiin kuuluu, kuka muu muka?, Bon Jovi. Ah, on se mukavaa kun on idolina ihminen joka on empaattinen ja haluaa yhdistää enemmän kuin jakaa, varsinkin näinä aikoina. Bonkan uudella videolla sanotaan hyvinkin viksusti jotta koska et voi tehdä sitä mitä normaalisti teet, tee se mitä voit, Do what you can:



Hyvä hyvä, näin sen pitää mennä ja toivottavasti ameriikan yhdysvallat valitsee nyt viksummin kuin 2016, united, not divided!!


Sus'


2 kommenttia:

  1. Kivan letkea kantrihenkinen Bon Jovi, en jaksanut kuunnella sanoa... En voi sietää Trumpia, kanssasi täysin samaa mieltä. Kyllä sitä nyt halvalla pannaankin, Youtubessa löytyy vaikka mitä Trump-aiheista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se koko ukko on teflonia, paskaa valuu niskaan niin tämä vain hymyilee..ja twiittaa. kyllä presidentti-instituutio on kokenut kunon inflaation, todella vähän diplomaattisia kykyjä ja viiden konkurssin miehenä ei osaa bisneksessäkään kuin kusettaa.
      Bonkka on niin jees, kuuluu mun top2-5seen ja siihen kuuluu muutama muukin, vain ykköspaikka on kiistämätön - sir Robert Plant

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)