sunnuntai 30. elokuuta 2020

Krapu 36

Viikon 36 krapusanat ovat uudestaan, maa, viihdyttää.

Conan on syntinen laulu

Viihdytin itseäni katsomalla Maa on syntinen laulu. Koska viihtyvyystaso tuntui jäävän vähälle tuossa Suomi-klassikon katselussa, laitoin uudestaan pyörimään Conan the Barbarian.

Jotenkin tuntui viihdyttävämmältä tämä kasariklassikko, miekkamittelöt ja se kun laama saa pataan Iso-Arskan käpälästä, voi riemua!! Komeita ovat kohtaukset kyseisessä filmissä.

Seuraavana yönä unessa menivät sekaisin: Conan seikkalikin Lapin maisemissa ja kaikenlaisten ahdistavien seksuaalisten unikuvien sekaan työntyi sujuvasti Thulsa Doomin käärmeen olemus ja uskonnolliset kuvajaiset kummallisine lestadiolaispiirteineen.

Poroajelut, Korvatunturin juurelle kerääntyvät Thulsa Doomin kannattajat jotka veisasivat suomeksi synkkiä virsiä ja huusivät tuomiota televisiolle ja pesukoneessa pyöriville Conanin talja-alushousuille. 

Onneksi heräsin, hiessä.

---------------------

Tallinnan satamasta, hienoja tuollaiset.

Kesä meni niin kuin aina eli samalla tavalla kun on mennyt elo jo kymmenkunta vuotta. Eroa ei ole vuodenajalla, teen sitä mitä teen, oli kesä eli syys tahi talvi. Ainoastaan keväisin tuntee että taas alkaa uusi vuosi ja ajankulun huomaa, muutoin olla möllötän, luen, soitan kitaraa, katson telkkua, häröilen internetissä ja käyn kolme kertaa vuodessa Tallinnassa. Tähän aion tehdä muutoksen, tahtoo Riikaan. Latviaan.



Marsu sen olla pitää!!

Sen verran uutta on tullut että ostaa päräytin sähkökitaran ja vahvistimen sekä polkupyörän. Edelliset siksi että olen tullut siihen pisteeseen kitaransoitossa että voi ottaa metallikielisen akustisen ja nailonkielisen akustisen jälkeen s-kitaran, ero on soittamisen herkkyydessä. Näin päin kun opettelee niin osaa sit soittaa kaikkea. Osaavalllekin s-kitaran kanssa pelanneelle kun antaa käteen metallikielisen akustisen niin menee pitkään ennen kuin sieltä tulee kelvollisen kuuloista jälkeä, näppituntuma on niin eri.


Tämän takia Tallinnassa ravaan, merelle on päästävä tuulettamaan turkkia=)

Jälkimmäisen eli pyörän siksi että alkaa tuo kävely vituttaa viiden km jälkeen kun jalat on erimittaiset. Eli alkaa tehdä kipeää, näin vanhemmiten se vain on pahentunut. Nyt pyörin paikasta toiseen autuaana;D


Muksaa syksynalkua,


Sus'


Eka merkit lähikoivussa..






13 kommenttia:

  1. Kuulosti tuo unesi kuin jonkun hevibändin musavideolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen, kaikki mitä krapuihin kirjoitan on fiktiota. En siis nähnyt tuollaista unta vaan kun kirjoitan "improamalla" niin ens vaihtoehto oli: vihdytin itseäni lukemalla Ina Mikkolan Runkkarin käsikirjaa..
      koska tämä ura vei törkeyksiin niin peruutin;D Laitoin tilalle Maa on.. Sit tuli ongelma kun en muista koko kirjasta/leffasta muuta kuin nimen;DD Piti kuuklettaa välillä koska Conanin ja Maa on.. liitto kuulosti hyvältä.
      Ja hyvä kraapaisuhan siitä tulikin=)

      Poista
  2. Aikamoinen uni, vaikka fiktiivinen onkin :) Conan Mukan synkissä tunnelmissa ja Lapin maisemissa... Kävikö Conan saunassa? Minä näin viime yönä oikeasti vallan sekounia: eksyin entisillä kotikulmillani Kalliossa! Ja jossain vaiheessa rappukäytävä oli tupaten täynnä ihmisiä ja mieleen välähti, että nyt satavarmasti saan koronan! Unet on hupsuja, mutta jollain tapaa stressi niissä purkautuu. Sinun unesi otin aivan todesta :) Mukavia kitarasessioita alkusyksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä unia näen mutta en ihan yhtä villejä. Mulle hereilläoloaika on paljon villimpää aivotoimintaa, unessa levätään=)
      Kiitos, saa intoa kun on uudet vehkeet, pojat on poikia, lelut on kivoja;D

      Poista
  3. On todella kirjavan värikäs uni, suorastaan levoton. Tykkään, ettei mulle sopisi yhtään noin menevät unet, vaan minkäs tekisit, jos näkisi, eikä millään pystyisi heräämään silloin kun menee yli.
    Hyvät ostokset olet päräyttänyt. Ensin soittelet kitaraa ja sitten hyppään pyörän selkään fillaroimaan kuntolenkin. Silleen se syksy tulee soitellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soitellen sotaan;D Onneksi ei oikeasti mutta olen kyllä tyytyväinen kun sain fillarin pitkästä aikaa. Kunto nousee kohisten!!
      Joskus nähnyt sellaista moottoritieunta missä mentiin lujaa, aamulla muistin selvästi tunteen - hieman pelkoa, vähän kiihtymystä, vauhdin hurmaa ja jarrutusjäljet alkkareissa, ou jee! ;D

      Poista
  4. Onneksi en edes mielikuvituksessani näe tuollaisia unia! :)
    Piti mennä Tallinnaan, ei menty. Mies soittaa s-kitaraa kuulokkeet korvilla.
    Kesä oli ihanan pitkä ja aurinkoinen. Tämä viileys tuntuu toistaiseksi vielä kylmältä kunnes tähän tottuu. Sama lämpötila keväällä tuntuu lämpimältä - joka vuosi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ihan naapurisovun vuoksi minunkin hommata kunnon kuulottimet. Vaikka tuossa marsussa ei ole kuin 10wattia tehoja niin saa sen silleen murisemaan jotta muutkin kuulee...;P
      Olen lakannut kiinnittämästä huomiota vuodenaikoihin, hyvä kun jaksan panna merkille mikä vuosi..eh.. . Sää siis on mikä on, sopivat vaatteet päälle ja sekaan. Tai sit vällyn alle ja kirja kouraan, hyvin sopii sekin, Kaikki käy kun on eläkkeellä=)

      Poista
  5. Fiktiivinen uni, tuollaisen silti voisi nähdä, unet ovat toisinaan merkillisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiktioksi sen paljastaa selväpäisyys, unet on oikeasti paljon sekavampaa huttua=)

      Poista
  6. Viihdyttävä krapu. Conan barbaari yllätti jo 1980- luvulla tietokonepelillään. Pyöräily on mukavaa, varsinkin kesäisin. Minun fillarini on seissyt varastossa koko kesän :-( Hauskaa että näet keväässä uuden alun, minä taas syksyssä. Kirjoitan krapua kun kykenen. Leppoissa viikkoa! PS eikös merta ole lähempänä kuin Tallinnassa? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyväskylästä katsoen lähin meri on tallinnassa. Kai sitä voisi Uumajassakin käydä vaan tallinna on jotenkin enempi ulkomailla, ja silti helppoa kun saattaa pärjätä suomellakin, ei tarvi osata kieliä=)
      Lähinnä se on tuo 22h risteily, juuri sopivan mittainen reissu, tyksin ajaa sinne junalla tai bussilla ja sit laivailua ja unta yks yö ja sit sama takaisin päin, halpa mutta perusriittävä reissu jotta turkki puhdistuu=)

      Poista
  7. Kuten sanottu, uni oli fiktiivinen. Jos miekka- ja taikafantasia toimii niin katso ihmeessä, Conan tha Barbarian on hieno Arska-filmi, ennen kuin alkoi pönöttää Terminaattorina, (kolmannesta eteenpäin aika rahan lypsämistä, kakkonen yksi parhaimmista ever) ja kuvernöörinä (joskin oli aika hyvä hallitsija, luin elämänkerran).
    Improan kaikki kravut ja ne on aina fiktiivisiä noin 95%sesti. Unia toki näen mutta ne on aika realistisia, aikajana vain uupuu ja niiden outous syntyy siitä kun tapahtumia on sieltä sun täältä peräkkäin. Näen itseasiassa aika tylsiä unia=)

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)