sunnuntai 16. elokuuta 2020

Sus' liekeissä!!

Surffailin aikani ja kun tarpeeksi kauan klikkailee niin jotain tulee vastaan. Tämä uusi versio Ison Pahan Suden ja Kolmen Porsaan sadusta toimii kuin...junan vessa!!


Hauska animaatio:P

Vain Elämää 11 alkaa lokakuussa, jei!! Mukana ikisuosikkini Mariska!! Wuhuu!!

Nyt onkin jännää kun voi valita Mariskalta aika laajalla skaalalla  niin mitähän sinne sitten päätyy? 3 trip-hop -levyä, siellä mm. A.n.t.e.e.x. ja Murha, Keinu sekä Mari-Johanna, joista jälkimmäinen olisi kiva kuulla, ihuna rakkauslaulu *viheltelee*... Sitten on M&Pahat Sudet kokoonpanon nyrjähtänyttä Suomi-iskelmää ja iso hitti eli Liekki joka on niin upea biisi!!


Olen Liekeissä tästä biisistä, myös Kukkurukuu
samalta levyltä toimii vaikka M:ltä meinaa loppua äänirekisteri

On myös näiden jälkeen kaksi tehtyä levyä joiden linjaa en nyt osaa määritellä, jotain rock/pop/iskelmä/hiphoppia...

Uusimmalla levyllä, Mariska -nimeltään, on pieni mutta tehokas sanakoukku, rata-tata..


Mikä ei tapa (se vahvistaa)

Jossain oli juttu missä sai äänestää suosikkiaan ja aika tasaisesti jakautui. Vesku Jokinen (Klamydia) oli kärjessä 18 % ja muutkin sai siinä 10 - 15 %, ainoastaan Stig jäi viiteen. Mut luulen että Stig yllättää, ainakin POHissa sen läpät oli ihan hauskoja ja viksuja, sellainen vähän omintakeinen tyyppi. Mutta hyvä ettei ole niin että parin tyyypin salis olisi ollut yli puolet ja muut ei kiinnostaisi ollenkaan. Mullehan kelpaa lähes kaikki, muusikot on aika kiinnostavia ihmisiä muusikon näkökulmasta (oih mikä suuri viisaus, diggaan ihmisiä joihin on kosketuspintaa;D)

Jannika B osaa ainakin laulaa, se on tullut todistetuksi Tähdet ,tähdet -ohjelmassa ja odotan hänen versioitaan, omista biiseistään en ole löytänyt oikein mitään. Kaikenkaikkiaan kiva kattaus, alkaa loppua starat Suomesta kun aika moni on kuitenkin kieltäytynytkin, es Tuomari Nurmio, Ismo  Alanko jne. Mä tykkään formaatista.


Ai niin, onhan siellä tuo ikikikattaja Koriseva, tiedän mistä puhun sillä kävimme samaa koulua ja olen ollut samalla lavalla koulunäytelmässä hänen kanssaan. Sviidu sitä positiivisyyden määrää ja naurua/kikatusta ynnä käkätystä;DD



Joillakin on rahaa!! Hesarin jutussa kerottiin kiinalaisesta huutokaupasta jossa myytiin puhelinnumero, 2,25 miljoona juani eli noin 250 000 euroa oli jollain kaivaa kuvetta numerosta jossa oli monta kasia. Syynä tähän on että kiinalaiset on taaikauskoisia kuin fan ja numero kahdeksan kuulostaa mandariininkiinaksi samalta kuin onni. Eniten eli 3,91 milj juania on maksettu numerosta jossa oli kahdeksan seiskaa (en nyt muista mitä se seiska oli mut samalla periaatteella jotain nannaa taivaista=) Siksi nelonen on siellä huono numero, kuulostaa samalta kuin kuolema tms paha asia mandadriiniksi.


Itse tykkään tästä kasista, horisontaalissa
asennossa se kun tarkoittaa ääretöntä (lukua)


Mikäs siinä jos on rahaa millä mällätä;O Michael Jordanin koriskengät joita käytti yhdessä pelissä jossa donkkasi taustalevyn palasiksi, oli hinnakkaat, huutaja maksoi niistä puoli miljoonaa taalaa!! Ne teki arvokkaaksi nimenomaan tuo donkkaus sillä kenkien pohjassa oli pala sitä lasia. Maksaisitko käytetyistä kengistä 500 000 taalaa? ;DD


Jos olisi rahaa ja es ravintola niin ostaisin Anna sen soida -huutokaupasta Haloo Helsingin kultalevyt, vähänkö rock! -sisustuselementti, omaan kotiin hankittuna jo vähän...hmm...elvistelyä mut jos tykkää niin.. .


Sunnuntain hölinät päättyy tähän, täältä kaikille hyvää alkavaa viikkoa!



Sus'



Mariska vuonna 2012, voisin rakastuuuuuh=)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)