tiistai 29. joulukuuta 2020

Elämän tarkoitus - Osa 2 - Miettimistä

 Joten siis miettimään. Ensin piti kelata kuinka se miettiminen tapahtuu ja juuri fysiologisesti valmistuneet aivoni (sanotaan -93 eli 25 -vuotiaana pää oli valmis) alkoivat jauhaa asioita. Kuulin että mitä enemmän tiedetään aivoista niin sitä parempia koneita pystytään rakentamaan. Ajattelin tietokoneita, muistia, nopeutusta, grafiikkaohjelmia jne. 


Brain...is the machine.

Koska aivoihin ei voi heittää ohjelmaa sellaisenaan, tai jotain nopeutuslevykettä niin tutkin vaihtoehtoja - keskushermostoon voi vaikuttaa kemialla ja sähköllä. Ajattelu on sähkökemiallista toimintaa. Tuumailin jotta jos käyn läpi Opiaatit, Stimulantit ja Hallusinogeenit niin riittää. Jätin sedatoitumisen pois, rauhoittavat kun ovat ainoita aineita jotka sulkevat aivoissa jotain, muut lyö lisää löylyä pesään.


Illusion of a reality!!


Vuonna 1996 olin 4 vuoden ajan flirttaillut huumehisten kanssa, lähinnä vähän amfetamiinia (stimulantti) ja buprenorfiinia (morfiinin korvaushoitoon, uupuu ne kivat alkaloidit jotka tuo unet) Nyt päätin käydä läpi, yhden kerrallaan, ja aloitin opiaateista. (on käytävä koko tämä prosessi läpi, ei muuten logiikka kestä, sorry)


Unikosta (tietty laji papaver somniferum
valmistettu oopiumi jota poltetaan mm. Kiinassa
 paljon ja siitä jalostettu morfiini ovat luontaisia opiaatteja. 
Heroiini on jo puolivalmiste ruskea unikosta, valkoinen synteettistä.


Opiaatit ovat luonnon aineita joilla voidaan ehkäistä/torjua kipua ja käyttää huumeena. Suomessa on lähinnä Subutex/Subuxone -korvaushoitolääkkeen väärinkäyttäjiä, turvallinen "huume" kun ei voi vetää yliannostusta. Bupren kemialliseen kaavaan on tehty jarru, kun aivojen reseptorit "täyttyvät" 2,84 milligramman jälkeen, on aivan sama mitä, ja kuinka paljon opiaatteja itseensä mättää, ei toimi. Omat polkuni aloitin siis tuolla buprella, sen jälkeen Kodeiini (espanjassa kaksi kertaa vajaan 30 milligramman nappia ja koko päivä oli pulkassa). Hymy naamassa 24/7. Seuraavaksi Dolgontiineja (morfiinia) eli Dollareita (joka kamalla on oma lempinimensä, kannabiksen useita, rakas lapsi=).

Eräällä metsäretkellä vedin 300 milligrammaa ja siis iv-nä (intra verticular, suonensisäisesti), tosin puolessa välissä iski varmuus että nyt lähtee henki joten vedin sen pois suonesta ja suihkautin loput suuhun. Muutaman tunnin unet ja seuraavat 6-7 tuntia vain ja ainoastaan: punaisia virtaavia värejä ylävasemmalta alaoikealle (siis silmät kiinni). Opiaatit näyttävät nimenomaan "filmejä". Kun aivoilla kuluu n. 30% käyttökapasiteetista automaattitoimintoja hoitoon (hengitys jne) voi opiaateilla nääpistää tuosta määrästä vähän. Lisäksi koen että opiaateilla vajoan alitajuntaan ja se taas alkaa heittää näytölle asioita, kuin unessa, mutta olet sellaisessa koiranunessa. Tämä lisää ajatteluun kolmiulotteita kuvaa, ääntä ja tiedostoja. Koen että opiaateissa aika pysähtyy, ikäänkuin menisit arkistoon selaamaan historian lehtiä, illalla pölyAtsuuh!!päissään kun nousee maanpinnalle niin jo on pihalla;DD) Vuonna -96 päätin myös 4 vuoden miettimisen jälkeen kokeilla heroiinia. Koska halusin ruskeaa, piti odottaa 4 vuotta. 

Jos 8 v menee ensimmäisestä mietteestä siihen että vetää niin ei voi sanoa että olisin jotenkin tuulellakäypä ollut tämän projektin kanssa. Muutoinkin se ero itseni ja monen muun välillä on että minä päätin alkaa käydä läpi doupit ja sen jälkeen voisin niitä käyttää ilman väärinkäyttöä. Vedän edelleen, 16vuotta rankimman jälkeen (eli 2004 asti kesti projekti, sit 2 linnavuotta ja ollaan nykyisyydessä) silloin tällöin amfetamiinia, Oxycontineja (heroiiniä koukuttavampi saksalaiskeksintö 1920-luvun lopulta, US of An suurin tämän päivän kamaongelmista - Lääkärit hehkutti että nyt on sellainen kama ettei jää koukkuun!!! Olivatten että uusinta uutta, pah!!)




Seuraavaksi vuoroon tuli Hallusinogeenit, 1998-99. Aloitin Silokeilla(sieni) jotka sisältävät psilosybiiniä. Nämä kamat vääntävät muodot, muuttavat värit ja musiikki on hyvältä maistuvaa sateenkaarenväristä lakunauhaa!! Silokit näytti esim kun otin kolmeen pekaan n.50 kpl kädestä viivoja, ääriviivojen hämärtymistä ja kavereiden pahan olon (musta pilvi pään päällä), yleensäkin jos kohdisti katseen ja ajatuksen toiseen niin kaikki oli "läpinäkyvää". 


Olen kerran, pari poiminut:
ei löydä jos eivät halua tulla nähdyksi!!
olen istunut kivellä ja kiroillut,
kohta metrin alueelta löytyy sata kpl.
Hyvin jännää jo pelkkä poimiminen!!
olen sitä mieltä että jokaisen maan sienet sopivat
asujaimilleen, keruuaikana.
Ai niin, kärpässientäkin tuli kokeiltua,
unikamaa, upeita unia!


LSD on se kuningas!! Jos käyt läpi lsd-matkan, tutustut itseesi enemmän kuin millään itseharjoitteella jostain oppaasta. Minä kävin vuoden aikana kaksikymmentä kertaa tripillä. Eka oli tyhjä paukku, toinen liian laimea (100mikroa, gramman miljoonasosia!), tuli ns. flipperiefektit ja kolmas Läski-Freddyn Kissan kuvalla varustettu, 250 mikroinen. Olin lukenut Carlos Castanedan Jaqui-intiaaniopuksen, sen ensimmäisen missä juostaan jaguaarin kanssa pitkin ajatusten maita ja mantuja. Mun komannelta tripiltä sain matka- eli voimaeläimiksi miljoona Pupua, Naakan ja Suden. Kerron tuo tripin joskus, jo tarinana hieno, puhumattakaan kokemuksesta. Loput tripit oli lähinnä hienosäätöä, latailin tietokonevertausta käyttääkseni grafiikkaohjelmia päähän. Ajatteluni alkoi muuttua lauseesta toiseen näyttävästä näytöstä kuviksi, ääniksi, väreiksi ja tunteiksi ja haju&makuaistimuksiksi tietoisuuden näytöllä. 

Eli sen ajattelun datankäsittelyn määrä exponoi, ja raivolla. Jos ajatelet ajatteluasi, niin alussa se on sellaista kirjamaista mutta jos kelaat isoja asioita, perusperiaatteita jne niin siihen kelaamiseen kuluu tsiljoona vuotta lause kerrallaan, joten liikkuva kuva plus aika plus värit ja muut, niin jo vain alkaa tulla vastauksia. Tässä vaiheessa psyyke oli aika paskana, väsynyt mutta onnellinen  minäni teki viho viimeisen itsetuhoyrityksen ysärin lopulla. Oli ollut ysärin ajan jopa vaivana jatkuva itsareiden kelailu. Siihen aikaan ajattelin että kun ei kysytty syntymisiä niin kuolla saa kun ei viitsi/jaksa/huvita/tahdo kipua (viimeinen ainoa oikea syy). Nykyisin vältän tuotakin sillä luulen että joutuu aloittamaan ainakin yhden elämän alusta ja sehän olisi tylsää vaikkei muistaisikaan miksi.

Lsd-stä vielä että lysergidihapon dietyyliamiini kun pääsee verenkiertoon niin se ei vie aivoihin mitään uutta, ainoastaan avaa kaikki mahdolliset aivojen omien kemikaalien varastot eli endorfiinit ja adrenaliinit jne. 

Kuin avainnippu;) 

Samaten kun puhutaan huonosta matkasta niin se ei tarkoita paskaa/huonolaatuista ainetta vaan epätasapainossa olevaa psyykettä. Jos sinulla on henkisiä huolia, stressiä, masennus, joku muu diagnoosi henkiseltä puolelta, niin älä edes kuvittele kokeilevasi. Toisaalta pienet määrät kuulema auttavat es.masennukseen, poistaen sen kokonaan, tai pitkäksi aikaa. Voisin kuvitella skitsofrenian laukeavan matkasta, sen verran voimallinen kokemus.(Onneksi minulla on hoitokeino skitsoiluun - demokratialla pidetään sivupersoonat ruodussa, Minä olen Pj!!)


Linkki you tubeen...



Kun alitajunta yhtäkkiä kaikessa laajuudessaan hyökii tietoisuuden näytölle niin saa olla hyvässä kunnossa ja uteliaana ettei pelästy. Jos pelkäät kummituksia ym jo normaalisti, lsd-ssä näet ne!! Ja sellaisen olen huomannut että porukan vanhin johtaa matkaa: jos hän näkee terävähampaisia pallo-olentoja, niin muut näkevät ne myös. Omat suteni kaveri bongasi tuolta kolmosreissulta, sanoi että olin ihan sutena, säikähti kunnes tajusi että olen jossain kaukana poissa vaikka siinä lattialla lojuinkin. Myöhemmin kävimme tämän tyypin kanssa kaupassa tripeissään, kaveri ajoi autoa, en vieläkään tajua miten pystyi. Itsellä tie ja valot, ynnä muut juovat olivat iloisesti ristissä.  Eräällä kertaa Kauppakatu oli niin kaunis ettei koskaan iltavaloissa. Yksi kaveri tuli Meksikosta, sillä tripillä taivas oli täynnä asteekkien säännöllisiä kuvia, kaikilla meillä kolmella. Samoin sillä kertaa oli todella lähellä ettei psyyke livahtanut  Break on thru' the other side. Nukkuva meksikolainen jostain bond-leffasta pelasti, ampui konekiväärillään kauheasti energiaani pois sisältä..ettei tulisi mieleen jättää ruumista siihen istumaan ja lähteä ajatuksella jonnekin toisaalle. Olen aina valmistautunut uusiin juttuihin - lukemalla, kuuntelemalla käyttäjiä ja yksinkertaisesti varovaisuudella. Kun -96 tein päätöksen siihen kuului lause: Koskaan en vedä kokaiinia enkä koskaan lopeta pilvenpolttoa. Enkä ole koksua kiskonut, joutavaa vartin huumaa.


Lopulta v.2 000, tammikuussa, noin kaksi viikkoa elämäni ainoan heroiininkäyttökokeilun jälkeen istuskelin puolimatkantalon takapihalla. Olin ollut enemmän ja vähemmän selvinpäin ed. vuoden elokuusta asti, vain tuo heroiini sattui väliin. Pää oli selvä ja ajatus kirkas kuten taivaskin, tähdet vilkutti ja samassa näin näyn/sain vision: maapallo on etualalla, kuu kuvan toisella puolen ja siihen väliin alkaa kasaantua valkoista, kirkasta, särähtelevää energiaa. Pallonmuotoinen, mutta siis pinta väreili piikkeinä. Kun pallo oli tarpeeksi iso, se lähti tolkuttomalla vauhdilla eteenpäin, kohti linnunradan laitaa, ohi Marsin ja Saturnuksen.


Tuo energiapallo joka lähti tutkimaan (oikeasti) avaruutta, oli ihmiselämänmuodon henkinen kasauma. Kun ihmisaivojen voima kasvaa sukupolvi sukupolvelta ja sillä jo ensi vuosisadalla voi liikutella esineitä (nytkin ajatussähkökäyrällä voi ohjata näyttöä, kunhan saavat herkistykset kohdilleen) niin se että meistä tulee henkiolento on vain looginen jatkumo.


One Spirit -I, Human-life-form oli mielessäni syntynyt ja lähtenyt avaruutta tutkailemaan. Ajatuksennopeudella! (Siinä visiossa jäi vain valkea viiva joka hävisi, haihtui).


Ka, niin, kun tämä julkaisen tiistain,a niin julistamiseni kylähulluksi voi alkaa. Onhan tämä nyt perhanallista että mies tulee ja sysää kaikenlaiset jumalkäsitykset sivuun, että ihmisestä itsestään tullee henkiolento (en sano että jumala koska se on niin harhaanjohtava, henkiolento pystyy aika moneen mutta tuskin sekään on allmighty). Yksi hassu huomio - yritin aikoinani piirtää ympyrää ja ihan paskoja tuli, aina (muutenkin huono käsiala). Kaveri lohdutti että älä huoli, luontokaan ei osaa sillä luonnostakaan ei löydy täydellistä ympyrää. Kun suurennetaan vaikkapa saippuakupla niin se ei olekaan yksi tasainen pinta vaan täynnänsä kolmi-, neli- ja muita kulmioita tosiinsa kiinnittyneinä.

Niinpä luonnossa esiintyvän täydellisen ympyrän/pallon muodon täytyy olla varattu hengelle, joku form sillekin... .


Yksi Henki, Minä-Ihmiselämänmuoto. Tuon lyhyempään muotoon en ole visiotani saanut. Etsiessäni Elämän tarkoitusta minulle näytettiin alku (ihmisen, joku minuutti kaks, koko historian ajasta) ja sitten se seuraava piste eli fyysisyydestä irtaantuminen, vartalot jääkööt unholaan! Alusta en tiedä, loppua en osaa edes kuvitella, tuon välipätkän lopusta voisin lyödä vetoa jonkun osan sielusta. Jos satun olemaan väärässä, on minulla ollut itsellä hauskaa, ja tekemistä, kun olen mietiskellyt. Muun muassa tuollaisia.


Ihmisen historia niin lyhyt, hyttysenpaskan
vääntämiseen mennyt yhtä kauan. 
(oletko nähnyt hytystä kakkimassa?)


Seur osassa Elämän Tarkoitus - Osa 3 - Oman elämäni tarkoitus, päästään alussa esitettyihin kysymyksiin, löytyihän niitä vastauksia mutta ei niihin kysymyksiin joita alunperin pidin tärkeinä.


Majava-ressu....


Kun elo murjoi rujosti muutaman vuoden ajan, niin on kestänyt yli 25 vuotta saada asiat kohdalleen. Nyt olisin valmis jatkamaan elämääni, etsimään ammatin ja maksamaan veroja... . Paitsi että tuuppasivat tk-eläkkeelle, 11v sitten jo. 

No, onpa aikaa kelailla, ihan rauhassa. Vaikka C-kasetteja;D


Vielä yksi maininta - Jos haluaa kerätä samanlaisen tiedon/tavat ajatella, sen voi tehdä harmonisesti, oppimalla, lukemalla,  kuuntelemalla viksumpia, tasaisesti kasvaen. Samaan lopputulemaan pääsee. Itse vain tykkään enemmän tällaisesta vuoristorata-elämäntyylistä, piste sieltä, piste tuolta ja kun tarpeeksi pisteitä niin loput ilmaantyy itsestään ja koko kuva on selvä. Dopingilla saa aikaiseksi sen että saat kerralla aivan hillittömän läjän dataa ja sitten meneekin useita vuosia jotta tajuaa mitä oppi, näki, koki. Es tuo minun röökipaikkavisioni, sen purkamiseen meni kymmenisen vuotta, joskus 2010 ens kerran kirjoitin vastaavan koosteen ja silloin oli vielä turhuuksia ja epäolennaisuuksia sekä sekavuutta. Nyt ajatus on kirkastunut ja turhat rönsyt  katoilleet. Kerrankin!!


Jos heräsi ajatuksia, kommentoi, kysy. Jos ei tule kommentteja niin ylpistyn ajatuksella etteivät raukat tajua, liian korkealta, liian lujaa, ison ruudun juttuja.



Sus'


Godsmack - Voodoo

Miellyttävän häiriintynyt biisi, bassokuvio on loistava,
 tunnelma....no ei nyt katossa vaan enempi six feet under;)


4 kommenttia:

  1. Melkoisen syvällisesti olit ajatellut itsestäsi, rankkojakin kokemuksia. Sitä en tiedä, onko elämällä sen kummempaa tarkoitusta kuin porskuttaa täällä aikansa mutta omalle elämälle toki voi antaa suuntaviivoja. Sulla ne ovat olleet usein erilaisia kuin itselläni. En oikein usko, että sun ikäisellä olisi työelämän seinät edessä, eikö eläkkeelläkin saa tienata jotain? Mikä olisi sellaista, mikä sua kiinnostaisi tehdä? Musisoida ravintolassa? Olit kyllä niin syvällisesti kirjoittanut, ettei nyt oikeastastaan tule kysymyksiäkään. Mielenkiinnolla odotan, kun teet lisää näitä päivityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on riivannut pennusta asti halu tietää sen sijaan että olisin vaan ja hyväksyisin kaiken sellaisenaan.
      Saisi sitä töitä pikkuisen tehdä ilman että vaikuttaisi mihinkään vaan olen jo jotenkin sujahtanut tähän eloon ja oloon että taidan jatkaa tätä rataa, lisää häiriintyneitä mietteitä siis luvassa:D

      Poista
  2. Huolestuneena luin rankkaa elämääsi. Tunnen huojennusta päästyäni postauksen loppu puolelle jossa tuot esille että 25 vuoden jälkeen olet selvinnyt, saanut asioita kohdalleen.Hyvä.
    Me ihmisestä reagoimme kukin omalla tavalla elämässämme kohtaamiin tapahtumiin. Se mitä tapahtuu voi olla niin monien sattumien summaa. En ole tuomari, enkä tuomitse.

    Älä lannistu jos et töitä pääsekkään tekemään.
    Elämän iloa, kiinnostuksen kohteita voi löytää muutoinkin.

    Monenlaista kiinnostavaa harrastusta on tarjolla.
    Toivottavasti on läheisiä joiden kanssa voit puhua syvimpiä ajatuksiasi.

    Toivon kaikkea Hyvää Uuteen vuoteen 2021!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitso kommentista ja hyvää sekä kaunista vuoteen 2021!
      Jihuu!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)