perjantai 18. joulukuuta 2020

Mielenkiintoisia musajuttuja

 Aiemmassa postauksessa huokailin että kun olisi rahaa niin ostaisin Neil Peartin rumpusetin huutokaupasta. 


Hienot!!

Jutussa mainittiin että hinnan odotetaan nousevan jonnekin 70 000 euroon, lopulta hinta nousi yli 400 000 euron. Kohtuu kalliit rummut, sanoisin;) Vaan mitäpä tuolla olisi väliä jos olisi tilillä lottovoittajan miljoonat. Vaan rumpuja tulee ja rumpuja menee=), kunhan vielä muistaisi lotota, tai eurojackpotata ..potaatta... po.. vanhus... ukki...vaari ..povaari, povari..ennustan että tämä sana-assosisaatioketju katk..


Sen sijaan seuraavaa biisiä ei saa levyttämättömäksi sillä kun tämä pandoran sarvi avattiin niin sieltähän tuli vallan julmaa settiä! Ensikuulemalta ei todellakaan tule mieleen että esittävä artisti on AC/DC:


Rakkauslaulu mallia AaCeeSalama..

Angus Youngilta kysyttiin että mikä on ACSalaman "valitettavin" levytys ja eka levyn "helmi" tuli sen kummemmin mietimättä mieleen. Oli jonkun bändin ulkopuolisen mukaan ollut hyväkin idea, että saa tuore orkesteri radiosoittoa;D Tämä(kin) lienee ollut yksi syy siihen että bändi ei jatkossa juuri päästänyt muita sotkemaan kirkasta visiotaan siitä mikä on hyvää rock'n'rollia, tämän kanssa oli vielä pelisilmä hukassa;D

Noh, biisi on onneksi jäänyt kuriositeetiksi ja kun promosivat sinkkua niin pyysivät soittamaan b-puolta jonka Baby, please don't gosta saivat pikkuhitin eli tuuria oli tämän singlen kanssa. En oikeasti voinut kuunnella puoltaväliä pidemmälle, ihan kauhea (siis verrattuna orkesterin muuhun tuotantoon, ei kai tuo biisinä nyt niin....no, on se!! Kauhea!)


Rainbow

Nimen Rainbow ja Ritchie Blackmore suurin osa sijoittaa hard/classic rock -osaston alle vaan Rikupa on tehnyt vaimonsa Candice Nightin kanssa renesanssimusaa jo ysäriltä lähtien.  Jo yhdennentoista levyn julkaiseva kokoonpano esittelee uusinta uutta tällä singlellä:


Once Upon December

Nyt on muuten sellaista että Digipassions'kin kestää kuunnella, ties vaikka löytäisit uuden suosikin. Vähän tulee tällaista kuunneltua mutta ajoittain on hyvä repäistä ja nyt jotain muuta -asenteella ja lepuuttaa korviaan. Candice Night kommentoi levyä seuraavasti:

Nature’s Light on tarina todellisesta kuningattarestamme luonnosta sekä jokapäiväisistä pienistä yksinkertaisista ja maagisista ihmeistä. Jos ympäristö tuntuu painostavalta tai tunnet polkevasi paikoillasi, on tärkeää tehdä irtiotto kaikesta tavanomaisesta ja mennä sinne, minne sydämesi johdattaa. Se antaa sinulle tuoretta virtaa, jonka avulla aloittaa taas alusta. Jollekin se paikka on meri, jollekin metsä, jollekin se on auringon lämpö kasvoilla. Musiikkimme on pakotie nykyajan stressistä ja paineista. Lähde mukaamme aikamatkalle yksinkertaisempaan, maagisempaan aikaan, missä musiikki täyttää sydämen ja sielun”, Candice Night kommentoi.


Fiksuja haastelee prinsessa Karkkijääyö, ritarinaan Mustalisän Riku!!

Sellaista tälle päivälle,


Sus'

6 kommenttia:

  1. Joo, ihan kiva biisi omassa sarjassaan tämä Once Upon December :) Tuota Rakkauslaulua en päässyt ensi värssyä pidemmälle. Sellaista sattuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole hirveä tuo aaccsalaman veto? ;DD Paska on paskaa vaikka sen soittaisi itse Angus..

      Poista
  2. Muchas gracias por tu aportación al blog
    me alegra leerte en el blog
    muchos besos
    Felices fiestas

    VastaaPoista
  3. Rainbow-miehen toisesta urasta en ollutkaan tiennyt, kiitos! Oli ihan ovela kappale. Ja sen video oli vangitseva. Ei oo pitkään aikaan saanut aikaiseksi mitään videon koostamista, pitäis taas kattella niitäkin lisää mun youtube-kanavalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Riku on luuttumies henkeen ja vereen ja Mustalisän Yöt voi olla mielenkiintoisia kun vaimoaan katsoo...
      Eihän se ole kun tehä, sano entinen tubettaja!!

      Poista
    2. Näinpä. Osaselityksenä kaikki muut hommat, jotka pitää tehdä eka. Loppu selittyy laiskuudella. No, mutta ehkä ens vuonna.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)