maanantai 14. joulukuuta 2020

Kun auto pihaan hyppäsi!!

 Hyrkkös-Sepi sai lauantaiaamuna mieliinpainuvan herätyksen: Mitsubishi oli ajautunut tieltä ja saanut lumipenkasta kimmokkeen ja pysähtynyt 40 vuotta aiemmin istutettuun vuorimäntyyn. Josta tuli tapauksen uhri, ainoa onneksi sillä katastrofin mahdollisuus oli todennäköinen. Talon seinä oli 30 sentin päässä. Lienee ollut varsinainen herätys, onneksi oli tuuria mukana ja ketään ei kuollut tai vahingoittunut eli päästiin omaisuusvahingoilla. Paitsi se vuorimänty, rauha entin sielulle.


Woke up this mornin'.....

Toivon mukaan Trump on nyt onnessaan: neljää puukotettu ja yhtä ammuttu Trumpin kannattajien ja vastamielenosoittajien kahinoissa. Kuten olen aiemmin mustamaalannut niin tulevaisuuden kuvana Amerikan Yhdysvaltojen sisällissota on taas piirun verran todellisempi. Oikeasti, kuinka yhden kusipään idiootit seuraajat voivat olla näin typeriä? Ja se yksi kusipää vain lietsoo lisää bensaa liekkeihin. Turha kai toivoa että oppisi käyttäytymään, vajaa kasikymppisenä on opit opittu. Edelleen ihmettelen eniten seuraajia, kyllähän kusipäitä maailmaan mahtuu mutta mikä on se temppu millä tuo vastenmielinen tollo saa nämä syömään kädestään ja uskovat kaiken mitä kehtaa valehdella. Kaikki väitteet peukaloiduista vaaleista on kumottu, mies hävisi ja sillä siisti. Vaan ei, minä voitin, minä en osaa hävitä, minua on kusetettu, minä-minä- MINÄ!!


Divided we fall, todellakin!!

Amerikan kahtiajakautuneisuus ei muutoin kiinnostaisi, pitäkööt tunkkinsa, mutta kun USAlla on niin helvetin määräävä asema maailmanpolitikassa ja taloudessa. Eli kaikki normaalista poikkeavat, riitelyt ja turha vääntö, tapahtumat vaikuttavat koko muun maailman ihmisten ekonomiaan jne. Ihan vitun ärsyttävää!!! (anteeks kiroilu, ei vaan tavan sanat riitä, verenpaineen nousu huomattavaa!).


Kun nyt aloin jupista niin menkööt samaan piikkiin - ärsyttää huomattavasti nämä tägien bommaajat, eli tyypit jotka tekevät töhrynsä, siis oman kirjainyhdistelmänsä, spraymaalilla alikulkutunneleihin, muuntajiin jne.



Kaikista ärsyttävintä on kun tieliikennemerkkeihin tehdään sotkua. Pahimmassa tapauksessa saatetaan aiheuttaa vaaratilanteita, esim. jos sotketaan sairaalaan ohjausmerkit ja kuski ajaa vieraalla paikkakunnalla vikaan ja niin edelleen. Tämä tietysti paskin skenaario mutta lotossakin voittaa joku liki joka kierros vaikka mahdollisuus on 1 viiteentoista miljoonaan. Esimerkkitaulu on kohtuu siisti mutta olen nähnyt paljon pahempiakin. Voi Luoja, anna mun törmätä yhteen tuollaiseen...tai ei sittenkaan, en tahdo vanhalla iällä enää linnaan, tulisi tuomio pahoinpitelystä...riisuisin alasti ja spreijaisin kirkkoveneitä tyypin täyteen, prkl!! 

Toisaalta hienot graffitit on taidetta parhaimmillaan ja harmaat betoniseinät kaipaavatkin väriä vaan nämä töhryilijat pilaavat muidenkin maineen. Kuinka tavallinen tilanne - kymmenen tekee ja yksi sotkee, kaikki kymmenen saa huutia korvilleen. Tämän yhteisön pitäisi itse pitää huolta niistä jotka sotkee!! Te tiedätte toisenne joten ei liene vaikeaa ottaa rivistä esiin se tollo joka pilaa teidän kaikkien muiden maineen?


Ja nyt jotain aivan muuta että saa ajatukset kirkkaamalle radalle. Minulla on hieman erikoisempi hattuteline, lähinnä Sus'kotsaa varten:


Hattuteline

Toivoisin pakkaskelejä jo ihan senkin tähden että saa pistää päähän tuon ihunaisen kotsan, on todella lämmin eli ei voi käyttää ennen kuin elohopea vaipuu alle kymmeneen asteeseen. Postaan asiasta siksi että yksi viimeisimmistä tekemistäni Sus'huetseista päätyi telineen alaosaan. Tein sen sellaiseen mustaan pakkauksen alaosaan jossa oli jostain syystä reikä:


Oudot otukset matkalla mustaan aukkoon.


Lopuksi, lauantaina tuli hyviä leffoja!! Tri Outolempi oli kerrassaan loistava. Yleensä vieroksun mustavalkoisia, vanhoja leffoja sillä ne trikit ja kikat on niin onnettomia mutta tässä leffassa juoni oli niin hiton hyvä. Kunnon sarkastinen pläjäys aikana jolloin ihmiset olivat oikeasti huolissaan siitä mahdollisuudesta että maailma räjähtää atomiydinsodassa. Loppua kohti vain parani, suosittelen täydestä sydänmestä tätä leffaa, näkyy Areenassa (siis tuli femmalta eli oletan..). Nyt spoilerAlert! eli älä lue jos aiot katsoa leffan..... 


Ride on!!! ;DDD

Kohtauksessa missä lentäjä lähtee korjaamaan vikaa kun pommiluukut eivät aukea, tuli mieleen että olisipa hauska ratkaisu jos tyyppi putoaisi sen selässä...ja niin kävi!! Uskomaton yhteensattuma!! Juu, näin ajattelin ensimmäiseksi vaan kun aikani muistelin niin tuli mieleen että olen nähnyt tuosta kohtauksesta pätkän jossain muussa yhteydessä ja sieltä muistini sen heitti. Eli ei tällä kertaa...usein kuitenkin sattuu niin että ennakoimani kohtaus tapahtuu mutta tämä johtauu vain siitä että olen katsonut niin älyttömän määrän leffoja joten ei ole mikään ihme että arvaa tapahtumia, eivät käsikirjoittajatkaan voi sille mitään että toistavat itseään. Niinhän itse elämäkin tekee.

21 grammaa -leffaa aloin katsoa mutta muistin sen olevan aika diippiä shittiä joten vaihdoin Arskan Eraseriin. Oikein hyvin tehtyä toimintaa, täytynee katsoa joku päivä alusta asti. Alkoi väsyttää joten luovutin about 30 min ennen loppua. Mutta siis juu, kyllä on niin että hyvät leffat sulostuttavat elämää.


Hyvää alkanutta viikkoa, joulu tulla tupsuttelee,



Sus'



Apun Kakka!!



3 kommenttia:

  1. Good morning to you too!
    Paskat töhryt on ärsyttäviä ja niitä riittää. Nämä taiteilijan alut tarvitsisivat kunnon tukkapöllyt ja pari viikkoa törhryjen poistohommia jossain sen alan firmassa. Hiljattain on ilmestynyt 'Graffiti - Writterin käsikirja' teos: https://graffitikirja.fi Näyttää ihan kivalta, paljon kuvia, vähän tekstiä.
    Tohtori Outolempi ja koko muu Kubrikin tuotanto on kyllä parhautta! Nyt en katsonut, mutta pistin talteen.
    Telineen jalan Husletissa käy varsinainen jouluhemmojen kuhina, mitä lie valmistelevat!
    Nyt sut tunnistaa sitten kaupungilla :) Jos sattuu samaan aikaan kovalla pakkasella Jkl:n keskustaan... :o (Taisi olla joskus kesällä kun pyörähdin viimeksi ja silloinkin jossain apteekissa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tunnistaa kyllä sillä ei ole tullut vastaan kuin yksi ja sekin Helsingissä ja taisi olla Kettukotsa mut samaa mallistoa. Se oli sellaisen söpön aasialaisnaisen päässä ja olin pakahtua kun näytti hattu päässä vieläkin söpömmältä. Hymyiltiin siinä sitten toisillemme ja kontrastia lisäsi se hän oli sataviiskööt max ja minä vajaat kakas metriä;DD
      Husletti on oikein mallikas<3

      Poista
  2. Ou jee!! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita lisää huomenna, ja joinakin lauantaipäivinä ensi vuoden puolella, innostuinkirjoittelemaan ja tein pari pävivitystä eli tämän ja huomisen ja lisäksi muutaman staclassin varastoon, olen niissä jo jossain tammikuun puolessa välissä menossa;D

    HAttu on oikeasti kuuma jos ei ole kunnoplla pakkasta, hiki lentää jos se päässä tuolla lähtee viuhtomaan, muutoin kyllä. Tykkään kun ihmiset repeilee sille=)

    Kiitos samoin sinne;)

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)