maanantai 21. joulukuuta 2020

"Nyt on pakko päästä paskalle, voitko mennä käytävään?"

 Kiukkuan tähän alkuun vähän, niin on paha mieli pyyhkäisty bittiavaruuteen: rokotevastaisuus nostaa rumaa päätään. Taas on joukko niitä jotka aloittavat vastustuksen päästäkseen rokottamatta laumasuojan alle. Sitähän he ovat, tahtovat edun mutta eivät tahdo pienintäkään riskiä siitä että rokote aiheutaisi jotain muuta kuin suojan. Kuka milläkin syyllä, lopputulema minun kirjoissa - kusipäisiä, itsekkäitä vittunaamoja jotka pitäisi viedä saunan taa.



 

Erikseen ovat nämä huruosaston ihmiset (näyttää kuvassa ihan normaalilta alle 30v naiselta), en edes tiedä mitä pitäisi sanoa seuraavalle naiselle jos pitäisi yrittää saada hänet ottamaan rokote:


Suur-Jyväskylälehden toimittaja: -Aiotko ottaa koronarokotteen? Jos et, miksi?

Janette Castrén: En. En usko että sen antamiseen on kauhean inhimilliset perusteet. Uskon että sillä on lopulta jokin suurempi tarkoitus: kun kaikki ihmiset saadaan rokotettua, ihmismassoja pystytään hallitsemaan sitä kautta

S-JKL:n lehti16.12.2020


Riittäisikö Janettelle perusteeksi se että suurin osa vanhoista ihmisistä jotka saavat koronan, kuolevat siihen? Onko riittävän inhimillistä se ettei tarvitse hoitaa ihmisiä tavallisissa huoneissa vaikka he tarvitsisivat erikoissairaanhoitoa? Vaan kun kaikki paikat on täys' niiskuttavia ihmislaumoja....

Ja hän siis luulee että rokotteessa on jotain manipulaattoreita? Aika sci-fiä mutta nanopartikkelitekniikalla kyllä sinänsä mahdollista joskin tarvittaisiin suuria pääomia ja sekä aika iso joukko ihmisiä ja siksipä näin ei ole. Isosta joukosta ihmisiä löytyy jo väkisellä joku joka juoruaa vahingossa eli tahallaan, luultavasti tehdäkseen vaikutuksen johonkin naiseen, eli saadakseen p****a, se vanha tarina.


Mutta siis, siinäpä sarkaa viranomaisille, lähteä purkamaan tuota vainoharhan ja väärän tiedon patoutumaa. Hän on todiste suomalaisen sosiaalihuollon toimivuudesta, muualla maailmassa, jossain köyhässä Afrikan maassa olisi tuollainen kylähullu jo nääntynyt nälkään...


Miss Helsinki 2019-20

Otsikon lause on Miss Helsinki Inna Tähtisen suusta. Hänellä on Ilta-Sanomien jutun mukaan kiusallinen vaiva eli ujo kakka!! Poikaystävänsä kanssa asuneet jo pidempään yhdessä, silti ei kakka irtoa jos poikaystävä on samassa asunnossa. Voin vain kuvitella..onkohan niin että jos Inna herää yöllä ja kakkosta tuuppaa mutta ei tule niin joutuuko herättämään poikaystävän: -rakas, anna anteex et herätän mut kun kauhea kakatus mut kun ei tule kun sä oot siis voit sää.... -(sujen versio seuraavasta:) -Nyt lehmä väännät sen paskan ja tulet unille tai lähdet vetään jonnekin ja tulet vasta aamulla takaisin, saatana en lähde keskellä yötä käytävään...jumalauta, nyt riittäää....

-Ristinsä kullakin, tokaisi roomalainen sotilasvirkamies kun Jeesusta ja muita konnia lähdettiin kukkuloille päin saattamaan.


Kirkkopuiston porot.

Jyväskylä on taas laittanut valoa pimeyteen. Kirkkopuiston koristelut näyttävät pimeässä oikein hienoilta. Tuntuu että kaupunki jos toinenkin on panostanut valoihin, tunnelmaan. Hienoa reagointia kun ihmiset joutuvat käkkimään kotosalla niin laittaa kaikille iloa tuovaa valoshöytä!! Löysin videonkin, kas näin:'


Kirkkopuiston joulu 2020


Me Naiset valitsi 12xkirjaa viime vuodelta, itseä näistä kiinnostaa ainakin tuo Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa, pelkkä kirjan nimi saa täpinöihin, jotenkin iskee tuo lause ja lujaa. Aihe sivuaa hakaristikoukkuani joten sekin puoli kunnossa, tässä arvio:


Tommi Kinnunen: Ei kertonut katuvansa (Wsoy). Viisi Saksan armeijan palveluksessa ollutta suomalaisnaista taivaltaa kotiin halki poltetun Lapin. He joutuvat kohtaamaan paitsi ulkopuolista vihaa ja halveksuntaa, myös omat demoninsa. Taipaleelta löytyy kuitenkin myös yllättävää ystävyyttä ja lämpöä. Kinnusen neljäs romaani on hieno, painava puheenvuoro eräästä vaietusta tabusta. Kuinka käsitellä sotatraumaa ja valintoja, joiden syynä ei ollut ihmisiä, vain olosuhteita? Teos oli lukijoiden suosikki Finlandia-ehdokkaista. SS



Tästä linkistä juttuun.

Joulupukin kenkien kopinaakos..eih! Vain naapurin mies se siellä roskia viemässä. Vielä pitää malttaa jokunen päivä että pääsee käpälöimään lahjat auki, jännitän, intoilen...



Sus'


Että kuulostaa englanti kauniilta!!


Apua!! Vielä teininä ja pitkälte etiäpäinkin olisin seuraava asian salannut, kieltänyt, herjannut epäilijää, heittäytynyt verbaalisesti väkivaltaiseksi jos joku olisi väittänyt että kuulin kun Sus' kuunteli tätä biisiä ja ihan selvästi oli fiiliksissä--


Robin Packalen - Benefits

Tuli vastaan niin olihan se kuunneltava! Ensin kuuntelin sen ekan eli I'll be with you ja tuumin että ihan hyvää huttua, enpäs tiennyt että kundi osaa vetää noin hyvin vaan kovin on kilpailtu markkina, riittääkö naama, riittääkö biisi, riittääkö ääni?

Mutta tuo seuraava biisi kyllä kolahti, kuuntelin tosi tarkasti kun alkoi kuulostaa hyvältä ja pakko kehua - on hyvä biisi, hieno sävel, hyvin tuotettu ja kundi laulaa ihan liekeissä ja osaa lestinsä. Hyvä Robin, Justin Timbeeeeeer suoraan järveen ja Packalenin akan poika ottaa valtikan kantaakseen!! Muut poikasöpöilijät joutuvat todistamaan Suomen oman pojan voittoisaa kulkua gaaloista kunnianosoituksiin ja kiljuvien satatuhatpäisten tyttölaumojen piirittämäksi, Nipa Neumannin kokemukset kalpenee lastentarhan tönimisiksi kun Robin aloittaa: -Sieltä vyöryi tuhannen 12-18 vuotiasta naisenalkua, kaikki kiljui niin että ikkunat helisi ja korvat soi! 

Tämä siis visio jonka sain kun biisi soi, kirkas näky. Saas nähdä, olen ennenkin saanut näkyjä, osa on toteutunut, osa on ollut ylen viihdyttäviä...;D

9 kommenttia:

  1. Sulla on niin pitkä postaus, että pienen riitan pää menee sekaisin. Kauniit jouluvalot teillä. Kinnusen kirja ON hyvä, viiden kärkeen kuuluu mulla kotimaisten kirjojen joukossa. Pojanpoika on Robinin näköinen eikä yhtään tykkää kuulla sitä :) Jouluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits!
      Joo, venähti vähän kun olin innoissani. Kirjoittamisesta, lähti pituuden suhteen vähän käpälästä kaikki tulevat postaukset;)

      Leppoisaa joulua Suur-Helsingin alueelle!

      Poista
  2. Meitä on tosiaan moneen junaan, nythän oli jokin Pietarsaaren palkittu nainen osoittautunu myös holokaustin kieltäjäksi rokotevastaisuuden lisäksi ja se jälkimmäinen kai oli liikaa ja meinaavat ottaa ehkä palkinnon pois. Ja ujo kakka on kyllä nolo - ei olisi mun nuoruuden yhteispuuseessa käynyt. 😄 Valot on komeet, noin ne pitääkin hyödyntää, että kaikki näkee - ja kun eihän paikalla ollessaankaan näe noita yläkulmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jotain lähtee kieltämään niin viksumpi ihminen valitsisi jotain helpompaa, esim että maa on litteä. Harvaa tapahtunutta, tehtyjä tekoja, ylöskirjattuja ihmistappoja ja kaikkea mitä hakaristin alla ja varjossa, natsit elämöivät, on kirjattu ylös tekijöidensä toimesta kuin toisen maailmansodan saksalaisten tekemiset.
      überbyrokraatisen valtioojärjestelmän vaatima lippu ünd lappukasa asiassa kuin asiassa, on tolkuton. Niitä ei ole vieläkään käyty kaikkia edes läpi niissä kolmassa tutkimuslaitoksessa jossa suurin osa materiaalista on.

      Säntillisenä kansana saksalaiset, pervitinin voimalla(reseptivapaa lääketuote!!), tekivät käsketyt asiat ja kirjasi toimet ja tulokset ylös, kolmena kappaleena. Plus yksi varmuuden vuoksi omaan kirjanpitoon.
      -3 000 kiloa (kg) hiuksia, 200 neliömetriä nahkaa (lampunvarjostimia mm.) ja niin edelleen. Joten mielipiteenäni ilmaisen holokaustin kieltämisen olevan järjetön teko, act of god, ja jos se ei ole oire jostain niin sitten on vain ihan vitun manipuloitu pelle. Nih.

      Onhan maa pallo, onhan?

      Poista
    2. Ei ymmärrä mitä nää jotkut saa irti salaliittoihin ja muuhun roskaan uskomalla. Ehkä se on jännää ja kohottavaa, kun he tietää 'totuuden' mitä tyhmät massat ei tiedä.

      Poista
  3. Todella kaunis tuo Blackmoren ja vaimon joululaulu. Menee joululaululistalle ehdottomasti. Ja Robin yllätti! Sääli ettei se maailman valloitus onnistunut tai koronako sen runteli. Toivottavasti saa uuden tilaisuuden jos kerran noin hyviä biisejä tekee.
    Kirjalistan mielenkiintoisimmaksi nousi se Suon villi laulu. Niissä etelä-valtioiden soissa ja rämeissä on aina ollut jotain äärettömän kiehtovaa.
    Kiitos tuosta kirkkopuiston jouluvalo mainoksesta. Pitää yrittää käydä katsomassa, kerrankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Everglades forever? Livenä paikanpäällä saattaisi ottaa hermoon, kuuma ja ne helvetin itikat suoraan...no, from hell.
      kiva että löysin sulle listakamaa, olen onnellinen (oikeassti, silleen pikkuisen=)

      Ole hyvä, video kiva, i plats mycket bättre!

      Poista
  4. Possu tuntee muutaman rokotevastaisen salaliittoteorioihin uskovan. Uskovat ihan tosissaan ja kiivaasti asiaan. pelottavaa. Aika paha tuo kakkaongelma ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Minä muuttaisin heidän osaltaan statuksen muotoon - tunsin. Toisaalta on hyvä saada sairaustapaukseen tarvittaessa aikuinen, luotettava kontakti. Sinusta voi tulla mielenterveystyönsankari, sut aateloidaa Possu Iksi ja kaikkea sen sellaista joulusatumaista settiä! Ou jee! (Lähtikäpälästä-aamuhetki koettu, päivä alkaa hyvin;D)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)