perjantai 11. maaliskuuta 2022

Ei ny joua kualla...

 , tuumasi James Bond viimeisimmässään. Kestosankari jatkaa legendaansa, Daniel Graig joka on noussut suosikki-Bondiksi ylitse muiden, on viimeistä kertaa roolissa. Tullee katottua innolla kunhan tulee telkkuun tässä jonkun vuoden päästä. Sujella ei ole niin kiire näiden "uutuuksien" kanssa, en koe FOMO, paremminkin JOMO (F on fear eli pelko ja J on Joy eli ilo, loput siis ei niin ajan tasalla). 

Vaan Billie Eilish,  No Time to Die -tunnarin esittäjästä piti jupiseman. On naisella ääni ja kuinka hän käyttää sitä!! Ällistyttävän voimakasta latausta saa hyvin pienillä äänenkäytön muutoksilla, vie ja riepottelee kuulijaa tunnelmasta toiseen miten haluaa. Pitää vain antaa hänelle mahdollisuus tehdä se, sulkea silmät ja nauttia kun joku osaa. Tuskin maltan odotttaa miltä tuo ääni kuulostaa viiden - seitsemän vuoden kuluttua, kiertueita kokeneempana jne. 

Täydellistä toimintaa laulajana!


Hieno video, kuinkas muuten;) 
Karismaahan on vaikka muille jakaa.

Billie ihastui tulenpalavasti Daniel Graigiin, mainitsi tämän olevan dilf, ja  viimeinkin aukeni mitä tarkoittaa milf, en ole jaksanut tarkistaa. Jätin pään pääteltäväksi, ei kaikkea tarvi/viitsi kuuklettaa. Ja tekee hyvää miettiä, antaa aivoille täsmäpuuhaa, vaikuttaa muistiin.

Vihertää, sinertää, kuin SANNI konsanaan;)
Ihquja molemmat!
(ihquton maailma on liian tyly :(.)..hihihiii...


Sus' suosittelee,
Sus'


On se, ja miltä hän kuulosta, voe tokkiinsa!!


6 kommenttia:

 1. Kiitos musavinkistä! Minunkin suosikkiBondnäyttelijä (tulihan hienon näköinen sana!) on Daniel Graig.

  VastaaPoista
 2. Ei ole Rogerin voittanutta, mutta Brosnanin Pierce on kyllä siinä hilkulla. Vaikka mikä minä olen mitään sanomaan, kun en ole niiden kaikkien kymmenien uusintojen jälkeen VIELÄKÄÄN katsonut yhtään Bondia kokonaan :D
  Mutta kyllähän keskiäkäinen vaimoihminen komioita miesoletettuja ilokseen vilkuilee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Daniel Graigin tulkinnasta, Bond on herkempi, haavoittuvampi, jotenkin todellisempi.

   Poista
 3. Kun ajattelee ekaa ja viimeisintä Bondia, huh mikä ero. Mutta oli ne ekat vaan mahtavasti tehty kun tekniikkaa ajattelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 70-lukuiset sotaleffaton hyviä, oikeiata tankkeja jne.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)