tiistai 8. maaliskuuta 2022

”Lopettakaa veljienne surmaaminen, tässä sodassa ei ole voittajia” (VL)

 , sanoo David Gilmour/Pink Floyd, ja jatkaa: "Putinin täytyy lähteä!" Yhä on voimistuva kansainvälinen painostus, ja Venäjän hyökkäystoimien tuomitsiminen maailmalla jatkuu. Edes jenkkien Vietnamin sota ei ollut näin epäsuosittu.
Myös Nick Cave osallistuu:

”Viimeaikaisten tapahtumien valossa meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin perua ensi kesälle sovitut esiintymisemme Venäjällä ja Ukrainassa. Ajatuksemme ovat Ukrainan rohkean kansan, heidän urhean johtajansa ja kaikkien tästä järjettömästä sodasta kärsivien luona”


Kommentit täältä. 


Dee Snider/Twisted Sisters hyväksyy Ukrainalaisten taisteluhuudoksi omiman bändin biisin We're Not Gonna Take It!!:


”Hyväksyn täysin ukrainalaisten käyttävän We’re Not Gonna Take Itiä sotahuutonaan”, Snider kirjoitti Twitterissä eilen. ”Isoisäni oli ukrainalainen, ennen kuin Neuvostoliitto nielaisi maan toisen maailmansodan jälkeen. Tätä ei voi tapahtua näille ihmisille uudelleen!”


Lopettaa postuksen häshtägiin #fuckputin, Asiaa!!

Lainaus täältä.

Axl Rose, Brian May, Elton Johv, David Coverdale, Paul Stanley ovat myös liittyneet rintamaan: täältä voi lukea lisää.


Joten 

F U C K  P U T I N !!!!!!!


Toinen Viikon Lause olisi voinut olla lauantain Ilta-Sanomista: 

”Jos ainoa työkalu on vasara, kaikki ongelmat alkavat näyttää nauloilta.”


Koska ukrainalaiset ovatkin panneet hanttiin ja huolella, venäläiseen sotadoktriiniin eli -oppiin sodankäynnistä, kuuluu seuraavaksi siviiliväestön pommittaminen ja raskaasti, tarkoituksena saada painetta maan johtoon jotta he antautuisivat. Valitettavasti vain se tarkoittaa yleisen sokeuden yleistymistä ja kohteiksi saattaa päätyä sairaaloita, kouluja, ydinvoimaloita..täysin välinpitämätömntä teurastusta ja kauhua. Tästä juttuun.


– Ammutaan kaupunki kortteli korttelilta hajalle, Toveri kiteyttää.

Paska meininki, Puta-Putin on seonnut.TerveisinSus'


..ja lisää Venäjän väliinjättäjiä:

Maailman suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation katkaisi välit venäjään ukrainan hyökkäyksen takia.

”Emme promotoi keikkoja Venäjällä. Emme tee bisnestä Venäjän kanssa”, tapahtumajärjestäjä ilmoittaa Twitterissä, jossa se on jakanut kuvan Ukrainan lipusta sekä hashtagin #stopwarinukraine.

 

Rammstein

”Rammstein-yhtye haluaa ilmaista tukensa Ukrainan valtiolle sen vastustaessa Venäjän hallituksen tekemää järkyttävää hyökkäystä”, yhtye kirjoittaa. ”Ennen kaikkea olemme tällä hetkellä surullisia ukrainalaisten kärsimysten takia. Jokaisella yhtyeen jäsenellä on moninaisia kokemuksia molemmista valtioista; kaikilla jäsenillä on ystäviä, työtovereita, kumppaneita ja faneja kummassakin maassa. Tunnustamme monien venäläisten fanien hallituksensa toimien aiheuttaman mahdollisen epätoivon, ja haluamme muistuttaa sekä venäläisten että ukrainalaisten kansalaisten yhteisestä inhimillisyydestä.”

 Myös Stevie Wonder on tuominnut Venäjän aloittaman sodan omassa videomuotoisessa lausunnossaan.

”Vain te ihmiset pystytte estämään kolmannen maailmansodan. Meidän täytyy nousta vihaa vastaan ja tuhota se ennen kuin se tuhoaa meidät”, muusikkolegenda toteaa.


 Soundi osoittaa tukensa Ukrainalle ja tuomitsee Venäjän sotatoimet.

Nousiaisenkin jakaman linkin takaa löytyy lista lahjoituskohteista, jotka auttavat Ukrainan sodan uhreja: https://linktr.ee/apuaukrainaan
(loistav linkkilista jos haluat auttaa!!)

Jukka Nousiainen julkaisi uuden sinkun Raskain Askelin:
Nousiainen kantaa julkaisulla kortensa kekoon sodan runteleman Ukrainan hyväksi, sillä biisi on ladattavissa ostajan haluamalla summalla, ja siitä kertyneet tuotot menevät ukrainalaisten hyväksi.

4 kommenttia:

 1. Ja väkeä liittyy ihan varmasti lisää. Putinin on kohta annettava periksi. Eikös se muuten tehnyt se mahtavan lain ettei sitä voi ainakaan kotimaassa syyttää mistään.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, ei ole kuin häviäjiä. Ja niin paljon tuhoa...,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä palaa käpy niin koko kuusimetsä kärsii.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)