sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Luovaa sinistä (runotorstain sana on Sininen!)

 Maalailin taas vaihteeksi. Värit oli vähissä mutta pääfiiliksen mukaista sinistä oli, ja valkoista sekä hilettä. Ostin myös halvennuksesta 3 eurolla hopeista sprymaalia, oli tarvetta kaikenlaiseen. Jee, taiteilu/maalailu/luova tekeminen/postiivinen häröily, rakkaalla tekemisellä monta kutsumaniemä, hieman näkökulmasta riippuen... eh.

Triptyykki rakentui kartonkikeräysastiasta löydettyihin kenkälaatikon kansiin.


Triptyykki Sinisenä mieleni lainehtii by Sus':

Kamera on siis vga...
Ensimmäisessä vasemmalta on laivanikkunasta ulos pyrkiviä, pykiviä olentoja jostain toisesta todellisuudesta. Ääntelynsä kuuulosti hätäiseltä, pääsivät ulos ja hävisivät kuin se kuuluise tuhnunpäästö Saharaan. En juo enää, btw. keksimmäisessä o´n Gieger-mäinen pääkallonen, mistä kiwe kensi, jumittui maaliin, jäi kiinni pedon henkäys, pahan terävät hampaat. ;D Triptyykin tripiksi tekee aallot, enrgiat vasten hakkaavat, ikuisuuden liikettä toistavat, matkivat, hatkavat.

Olettteko koskaan kuulleet Sinn'tänn'tuonne -linnusta? Tämä etelä-Satakunnasta peräisin oleva leivoslaji on leivosten, vrt. viinerit, herkut kahvin kanssa, danish pastry, linnunomainen sukulainen, eräänlainen leipomus-lintu-hybridi


Sinn'tänntuonne -lintu, leivosiin kuuluva.

Linnusta (kuvassa keskellä) tekee erikoisen lisäksi se, että sillä on useampia varjoja (kuvassa kolme), jotka muodostavat kylttejä, osoittavat paikkoihin, kertovat kilometrit...  . Jännäksi asian tekee se, että lintu on luonnon suuri pilailija, sen kertomat tiedot ovat todenoloisia mutta jos menet opastamanaan Lappeenrantaan 100 km, päädyt Pihtiputaalle. 

Yksi anekdootti vielä: linnun jätöksistä ei saa yleensä kuvaa, sillä ne ovat Minnesemeni -lintujen suurta herkkua. Siksi nämä seuraavat yleensä Sinn'tänn'tuonne -lintuja, ja niitä on pienen kokonsa takia parvellinen. Jostain syystä ne vaistoavat kamerat, ja kääntyessään sivuttain, heidän parvensa muodostaa niin epäselvän kasautuman että sitä luulisi kuvakäsitellyksi.


Sinn'tänn'tuonne -linnun jätös.

Minnesemeni -lintu ei muuten ole nimien loogisesta yhteydestä huolimatta mitään sukua Sinn'tänn'tuonne -linnuille. Ne kuuluvat Hippiäistalitintusten lahkoon, alalajiltaan ne ovat Huitsinketunihmetuksia. Nämä nykyajan viisastelevat Linnèn järjestelmän täydentäjät.. .


Löysin käpyjä myrskyn katkomasta oksasta, ja otin talteen hetken ideana, kai noille jotain käyttöä, jos ei muuta niin jouluksi.. .Sellaista mukavaa puuhastelua tuossa viikolla kun oli vähän kuumetta eikä halunnut lähteä poukkoilemaan sitä flunssaksi. Huilasin ja häröilin, söin välillä ja sit uusiksi;)


Mukavaa sunnuntainviettoa itse kullekin,Sus'


Sus'DefVision -puolustus- ja hälytysjärjestelmä 
on versiossa 3.0. otanpa kuvan kun on hämärämpää, vaikuttavampi.

                            

Vielä yksi, tästä tuli niin  hauska otus:

Joku nokkaeläin, silmämunina korvanappien pehmikkeet;)

Runotorstain 10.3 sanana siis Sininen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)