tiistai 1. maaliskuuta 2022

Karma kuittaa - Uusi reppu. Plus ihanin pipo, ..ja kotitontun sähköiset jäljet.

Huom! 

Runotorstai palaa Sujen kevääseen, Toivo eka sana, torstaina 3.3. asiasta postaus. Tervetuloa te, jotka kirjoitatte, ja te jotka tykkäätte lukea runoja, ja sen tapaisia esityksiä;)


Asiaan: Kuten olen mm. täällä kertonut, on käynyt selkäreppujen, Borderline -merkkisten kanssa huonompi tuuri. Kolmas menossa, siitäkin jo yksi vetoketju hajonnut, sekä yksi sivukiinnike irtosi. Aivan käsittämättömän huonoa laatua, kuten jo manasin aiemmin.

Vaan niin paljon, eikä yhtään turhaan, hehkuttamani karma  kuittasi, ja lopullisesti selvitti selkäreppuongelman- löysin kirpputorilta Burton -merkkisen repun joka lienee ainakin viisi vuota vanha. Burton on lumilauta merkki, sen viralliset oheistuotteet ovat kalliita laadun tähden. 

Kuten on laudat, myös reppu on A1 -luokkaa. Ikä arvio, jotenkin silmä sanoo, että tuohon aikaan oli freestylelautailijoilla tuollaisia. Sopii muuten erittäin hyvin saamaani Firefox -takkiin. Tällaisen takin muistan tulleen joskus 2000-luvun alussa, ehkä 02-04, hintaa taisi peräti  kuusi sataa euroa. Nyt, vuonna 2022, takista on mennyt vetoketjun vedin ja yksi taskukoriste hapsuttaa. Aika hyvin. 

Köyhällä ei olisi varaa ostaa halpaa, sanotaan, vaan kun pitäisi tempaista kuusi sataa takkiin, ei se auta, että tietää takin kestävän seuraavat 20 v. Vaan ilmainen oli)kaverilta saatu) takki, niin ja reppukin tuli ilmaiselta kirpputorilta, (en kerro sijaintia ettei ammattilaiset tyhjennä, valitettava ilmiö).


                     
Tämä ei ole kaupallista yhteistyötä, vaan hehkutan Burton -tuotteita empiirisen (yhden) kokemuksen, sekä tuotemerkistä saamani mielikuvan, pohjalta. 

Kätevät nuo kielekkeet, ripustin niihin yhden siivousvälineen varren, ja hyvin keikkui, olematta tiellä, kun kävelin kaupan kautta kotiin.

Sivutaskuihin mahtuu 3 pientä tölkkiä. Selkärepun sisällä on selkää vasten asiakirjatasku, sekä läpinäkyvällä pinnalla varustettu nimilapputasku. Kerrassaan superlöytö! Karma kuittaa!!



Postilaatikkossa odotti tilaamani tuote - Repun Puikko&Kilinä Ky. toimitti aiemmin tilaamani Sus' -pipon, Kiitos, pipo on hienoin ikinä!! 

Tuli Hyvä Mieli!


Edessä on siis Sus' -teksti, sivuilla kuono eteen-
ja ylöspäin olevat, ulvovat sudet, ja takana vielä 
käpälänjälki. Siis WAU!!



En voisi olla tyytyväisempi, mistään kaupasta saa oikeasti näin hienoja. Onneksi teitä soolokilkuttajia on sen verran paljon, että voi valita tyylin ja kysyä jotta tekisitkö? Moni tekee ihan vaihtelun vuoksi, ja minä saan pidettyä itseni talvivarusteissa. Näitä ei myöskään hukkaa ihan niin helposti koska näihin tulee
automaattisesti kiinteämpi side kuin muihin vaatteisiin. Yhden minulle tehdyn susi-lapasen hukkasin, sitäkin etsin simona, vaan ei löytynyt. Kaikki ei säily vaikka olisikin huolellinen, human errere est. Joskin virheen toistaminen on tylsyyttä, kuten sanonta jatkuu. Hyvä viisaus IMO.


Koska itse olen maanis-maaninen, niin kotitonttuakin piti hakea erikseen, Tonttujen Viikko -lehdessä julkaistu ilmoitus tuotti Piiu Pikkuruisen, jonka ad/hd -piirteet tunnistin, ja joka oli oikein iloinen siitä etteivät ne, ja hänen ajoittainen,  yletön aktiivisyytensä, mitenkään häirinneet minua. 

Eikä häiritse vieläkään;) Satuin tässä yksi ilta huomaamaan kun Piiu oli tuhannen kierroksilla, ja maalaili  tonttupesässään, kipaisten ajoittain "lainaamassa" minulta värejä, liimaa... Huomasin vajauksen ed. mainituissa, ja silmä kovana, kamera kädessä, vahdin pesää. Onnistuin juuri ja juuri saamaan kuvaan sen sähköisen välähdyksen, joka jää tontun jälkeen tämän liikkuessa erittäin nopeasti, niin sanottua tontunnopeutta. Tontunnopeus on suunnilleen neljä kertaa nopeammin kuin on ihmisen silmän havaintokyky.


Enemmän onnella, tuurilla napsaistu kuva. 
Ainoa minkä olen onnistunut saamaan, ja sekin 
vain siitä sähköisestä jäljestä. 
Sitä voisi verrata äänennopeudenylittämiseen,
 kuuluva paukaus on eri paikassa  kuin sen 
paukautuksen aiheuttanut lentokone.


Sellaisia tapahtumia, reaktioita ja ajatuksia, joita edellä mainitut aiheuttivat, puutaheinäily extempore improna oli oikein hauskaa kirjoittaa, toivottavasti teidän myös lukea, kyyyyllä vähän hymyä pitäisi nousta tonttu-teoriostani...;D


Tiistain tuutaukset Sujenpesästä toimitti


Sus'


Google kuvahaulla electric tail tuli tällainen, laitanpa linkin jos
joku vaikka innostuu tilaamaan itselleen sudenhännä, sähköisen;DD


4 kommenttia:

  1. Heh, kuvan hepulla on muuten komea häntä. Pipo on todella upea.

    VastaaPoista
  2. Ha haa komea häntä kuvassa;D Harmi niiden Borderline -reppujen kanssa, ja hyvä että löysit uuden hyvältä ja kestävältä näyttävän repun, ja vielä ilmaiseksi. Kirppareilta löytää aina niin hyvää kamaa.
    Kiva että runotorstai palaa. Runosuoneni on pysynyt hiljaa sitten teini-iän, joten mieluummin luen kuin kirjoitan niitä. Kiva pipo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukeminen suotavaa, saa minun ja muiden hengentuotokset edes vähän varmoja lukijoita, kiitos kun osallistut lukemalla.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)