maanantai 21. maaliskuuta 2022

смерть Путину! Smert Putinu! Kuolema Putinille!

  - Venäjän karhu rymistelee rykmentillä alokkaita hyökkäykseen, kuiskii Ukrainan armeijan kapteeni, - Konekiväärienistituli, kranaatit ja panzerKaputt!imet valmiiksi, pikakiväärit pudottaa päällystöä, ja Molotovin Coctailit pöytiintarjoillaan ajoneuvoihin, samoin ne muutamat Claymoret rekkoihin..


 Sotilaat, maamme ikiaikainen, isien ja äitien verellä lunastama, on jälleen uhka valtaajain, vääryydellä tunkeutujan kohteena. Verta vaatii vapaus, vahvistuksen uuden, kerta kerran jälkeen, on maksettu, se maksetaan, orjiksiko omassa maassa?  Smert Putinu!! 


Olkaamme  Kuoleman Niittävä Viikate, kunniattomien,  oikeudettomien hyökkääjien väkivaltaisiiin tekoihin me vastaamme täydellisen tuhon verihurmeisella hulluuden, raivon, vihan ja Viattomien Lasten veren kostamisen oikeutuksella, kaikella sen kylmyydellä!!! 
Me kalloissa kahlaamme vihollisten, ihmisjäänteissä, luissa silmissä, viimeinen katse lapsen täyttyi kauhuun huutoon pelkoon itkuun!, kunnes kuolema vaiensi. Viattoman mielen, siskon, veljen, sielunsa tahraa,  mustaa puta-putinskajan komentaessaan harteiltaan karistama, kuoleman pöly ja katku......  . 


Nuku, Putin, nuku, hetki huokaa.. katkuun, pölyyn, seurauksiin tekojesi, hautatuu hiljalleen, alla torkkupeiton painavan, kivi kirskahtaa, Putin unestaan, hätä äänessään - Tuokaa hakkuiskuporakonelaitepelastus... Rikkokaa syntieni mustunut kerros, hauta-arkun platinasta, jumaluus vaatii timatit ja rubiinit..sen tahdon, en tuhkasta mustasta, jätteestä tuhon, tappamisen. 


- Olenhan tsaari, Vladimir Ensimmäinen!!

**  ''  **Suden sanat, riivatut raivon pyhittämät, turhautuneisuuden purkaus, kuolkoot mokoma venäläispaska joka hamuaa Neukkulan aikoja, rajoja, asemaa....  . Puhkeava ilmapallohan se oli vuosikymmeniä, avaruuskilpa ja jenkkien Tähtien Sota -asejärjestelmähuijaus söi loputkin hillot, jäin turnipsin päälle sipulia, ilman vodkaa..ei kestä venäläisen hermo jos selvinpäin pitää arkitodellisuutta sietää.

 Siksipä selvempi, nuorempi sukupolvi alkaa vääntämään hallinnon kanssa, kun eivät ole umpikännissä hela tiden niin pää miettii, laskee ja tuumaa, kilometrit ei täsmää.. Hallinnossa on mätää, vallankumous ja sotilaat kansan puolelle, ennustan uudestaan. Toivon lähinnä, uskon sokeasti kun uskotomuus tarkoittaisi dystopian syvenemistä.


Tsaariksi vielä, suuruudentarve lyhyillä miehillä saattaa vaatia kohtuullisen isoja kompensaatioita, Napolean riehui ympäri Eurooppaa ennen kuin tajusi että valloittipa sitten vaikka kuun taivaalta niin silti hukkapätkille tirskutaan, varsinkin jos nämä alkavat itse siihen kiinnittää huomiota piilokoroillajne. Aatullahan inspiroi enempi se hylkäys Wienissä, paska taiteilija olisi ollut parempi vaihtoehto kuin performance art -esiintyjä, ja esityksensä Juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu. Toinen minulle-vittuiltiin-ja-vittuillaan-edelleen-kampurajalastan- joten siis-kostan-mahdollisimman-monelle, alkaen-Saksan-kansasta-ja-Juutalaiset kaupantekijäisinä -oli tietenkin Joseph Göbbels, sanseppojen sanaseppo joka sai käänettyä kurjimmatkin asiat päälaelleen sanoja ja lauseita vääntelemällä, manipulatiivinen uutisointi ja sanankäyttö on tehokasta, edelleen. Jos kysymään lähdetään niin moni veäläinen Venäjällä uskoo, tai on uskovinaan natsikortin Ukrainasta, sitä totuutta ja sen kaltaisia muunnelmia on tarjoiltu jo 2014 Krimin valtauksen.... paskat! siis sodanjulistuksettoman hyökkäyksen jälkeen jonka suorittivat Venäjän armeijan erikoisjoukot, ne pienet vihreät tunnistamattomat miehet. Ei pidä unohtaa että pudottivat Malaysian Airin leijan, 747 comin' down in the night... . Ohjuksien kanssa sekoillessa, kiistäen kaiken, jopa ohjuksien venäläisyyden. tässä Suomi astui esiin ja toimitti todisteet, verraten Suomeen toimitettua vastaa asejärjestelmää tutkimuksissa löytyneisiin osiin, valokuviin jne.

Kaiken kiistäminen on huono taktiikka, niin poliisikuulusteluissa kuin valtiotason diplomatiassa. Kun kertoo tosiasioita, ei vält kaikkea, niin ei tarvitse miettiä kokoajan mitä yksitysikohtia on valehdellut. Pitää joko kertoa lähes totuus ilmna painavia yksityiskohtia, nimiä, mutta kuitenkin tarpeeksi jotta logiikka pysyy kasassa ja puuttuva tieto ei aiheuta varsinaisesti hälytystä ajatuksessa. TAi sitten pitää valehdella ihan kaikki, kertoa tarina, sen olen kerran tehnyt, puhuin kaksi viikoa elostani kirjamaiseen tyyliin. Retostelin yksityiskohdilla muta kertasin niitä aina kuulustelujen jälkeen. poliisi sanoi kolman keran jälkeen että näytät misitavan tarinasi ja ole vastaankaan panna asioita joten alahan kalppia, kiitos puheliaasta asenteesta. puhuin kuin Ruuneperi kun pääsin tarinoimaan;DDSus'P.s.Aloitin kirjoittamisen jonkinlaisena puutaheinää -tarinana, vaan se jotenkin muotoutui sitten tällaiseksi, sekavaksi joskin jonkinlaiseksi kokonaisuudeksi. Menen unille... , tai alan runoilemaan, lyyrinen teksti sopii sekoiluun;DD


Our strike is deep, hate undefeated, no mercy, no homeland!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)