sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Sujen sunnuntainen sekalainen (runotorstain sana - Hassu)

 Tunnetilamaalaukset on täytynyt jättää tekemättä, ja tehdä muuten vaan maalauksia. On nimittäin värit kohtuu vähissä, pari täyttä sinistä putkiloa, valkoinen loppui juuri, ja yksi vihreä löytyy. Jos siis haluaa maalata vuoren kuvan, vuoresta tulee joko vihreä tai sininen..tai sinivihreä;) Toisaalta miksi vuori ei voisi olla vihreä, kysy ihan keneltä vaan lapselta, niin vastaa että totta kai vuori voi olla vihreä...  (..tyhmiä kysymyksiä, ja ovat aikuisia olevinaan, pyh...) ;DD


Aalto (Alvaria unohtamatta) -piti laittaa kolmeen osaan ku ei mahtunut kuvaan.. , tai en jaksanut pakitella ja säätää, laiskuus iski. Oikeammin mania vei mennessään ja ei jaksanut pysähtyä asian äärelle. Niin paljon (tärkeää) tekemistä ja niin vähän aikaa.. .Tämä oli aiemmin se Huuto -kopio,
kyllästyin ja läträsin uusiks, mitä siihen vielä
ehtii tullakaan.. . ;DJa kun värit loppuu niin sitten voi ITEillä kaikella muulla jotavalla esineistöllä, kuten nyt es. tämä Härpäkkeiden Karkoitus-Toteemi, ei ole ollut  härpäkkeistä haittaa kun tämän pystyyn sain, tosin ei niistä kai haittaa ole aiemminkaan ollut, ...itseasiassa en taida tietää mitä hittoa ne härpäkkeet oikeasti ovatkaan. 

Vaan onpahan karkoitin. Joka siis toimii. Kai. ;)


               
Härpäkekarkoitin-toteemi

                                 
Yläosan kierre on energiayksikkö, siitä saa sähäkät sähköiskut, jos ei osaa varoa. Masokistit ovat taajaan innostuneet tästä ominaisuudesta, ja tilaavat tusinoittain HKTia. Alaosan liskoa pitää muistaa ruokkia, se saattaa purra muistutukseksi. Edelleen, masokistit..., tosin se lähentelee eläinrääkkäystä mutta.... , ja alaosan lekaa kannattaa varoa, se irtoaa kuin Thorin vasara karkoittaessaan härpäkettä. Lukee ohjeissa, en ole huomannut että näin tapahtuisi. Itseasiassa leka tuntuu olevan hitsattu kiinni laitteeseen, eli mene ja tiedä.. . Mutta härpäkkeitä ei näy. Nih! ;D


Ostaa päräytin koulun opetustaulun Kinasen Divarista (Vanha Antikvariaatti, Kauppakatu2, 40100 JKL, paras divari ikinä! ja kaupungin joviaalein Kinanen, mainitsemalla Sujelta terveisiä, saa alennusta 5 % ). 


Karu kohtala edellisten, aseet kalisten, hampaatkin.. .Aiheena on roomalaisten saapuminen Teutoburgin metsään, sen jälkeen kun germaanit mätti kolme divisioonaa maan rakoon aiemmin. Tämä jälkeenhän Rooman valtakunnan leviäminen pysähtyi, Britanniassa taisivat vielä mellastaa vaan valtakunta alkoi murentua, ja sit visigootit, tai jotku vandaaalit hoitivat loullisen suoneniskennän kahtia jakautuneeseen valtakuntaan. Yksikään valtio, valtakunta, ei ole kestänyt tuota 400 v. pidempää, se tuntuu olevan maksimi minkä valtiot, kansat, pysyy kasassa. Luulisi es. että britit on olleet häsläämässä sen aikaa vaan nykymuotoinen kuningaskunta ja pohjois-irlanti -nimi tuli käyttöön vasta 1827:

 Suurin osa Irlannista erosi Yhdistyneestä kuningaskunnasta vuonna 1922 ja jätti nykyisen Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneen kuningaskunnan, joka otti virallisesti tämän nimen käyttöön vuonna 1927.

Historia näyttää tuleeko muutosta tähän.  

Mutta siis, kehystää pitää, kun on heikossa hapessa reunukset, että saa seinälle vaan tykkään kovasti. Löytyispä susitaulu.. . Sen lisäksi että on hyvin piirretty/väritetty, niin halvalla saa hienon taide-esineen ja keskustelun aiheen.

Otetaanpa pikakatsaus Germanian veriseen historiaan, Rammsteinin Deutchland toimii lähteenä hyvin. Suosittelen videon katsomista, siihen on laitettu useampi miljoona likoon, pienoiselokuva, katsaus Saksan oikeasti kohtuu väkivaltaiseen historiaan. Vaan valtioiden syntysanat tuppaa olemaan väkivallan ja veren kaupankäyntiä.Lanttusoppaa, kylmänäkin jopa, herttaista, läskiäkin on!!
(Kuulin ihan selviä suomalaisia sanoja..tai sitten vähän kuvittelin kaupanpäälle;)

Kesän Suomipop -festivaalia varten otin pulkan käsittelyyn. Kas kun Vesalalla on siellä keikka, ja ja tämä periaatteessa kertaalleen hyljätty mutta sitten kuitenkin julkaistu biisi, eli Pulkka, on noussut pienoiseksi jokerihitiksi. Ajattelin mennä pulkan kanssa Pulkkaa huutamaan, jos vaikka soittaisi;)


Kuka sitä pulkkaa kisko? Kuka siinä istu?
Kiskonut pulkkaa sormet verillä, 
takapenkki huutaa
koska perillä!!!Oikein suloista sunnuntain joutilaisuutta pesään jos toiseen,Sus'Beth Hart ja Joe Bonamassa - I'd Rather Go Blind 
Livenä Amsterdamissa, että soi kitara komeasti ja laulut, uih!!

Areenassa hyvä dokumentti Guitar Man, Joe Bonamassa.
Black Country Communionin kitaristina.  
N.s superbändi eli basisti/laulaja Glen Hughes, mm. Deep Purple, Led Zeppelinin rumpalin Bonzon poika , Jason Bonham rummuissa (osaa soittaa kuin isänsä oman soittotyylin lisäksi, kovakätinen kannuttaja) ja mm. Dream Teatherissä kiiparoinut Derek Sherian.

Black Country Communion Belgiassa 2011
vas.Sherian, Hughes, Bonamassa, Bonham

BCC - Collide
Biisi voisi olla ihan millä tahansa Zeppelinin levyllä vaan kun Jason on rummuissa niin kellään ole mitään sanomista, kai sitä nyt faijalle saa tribuuttirokkia soittaa.
Hyvää rokkia enivei!!P.s. Runotorstain sanaksi valitsin hassun ihan vain taatakseni jotain hymyilyttävää luettavaa, ahdistuksentorjuntaan. Kirjoitelkaahan hassuja runoja;D

2 kommenttia:

 1. Mielnkiintoista, että väreistä jäänyt viimeiseksi sininen ja vihreä...
  maalatessa (joskus) mietin minkä värinen on mieleni... varmaankin vaihtelee, mutta luulen sen olevan useimmiten sininen, koska AINA siniset tuubit loppuu, vaikka niitä ostan-ostan-ostan lisää... seuraava menekki on vihreällä ja ruskealla... värisävyjä punaisesta/keltaiseen olen tietoisemmin opetellut käyttämään...liilan/violetin sävyt ei vaan luonnu... en tiedä miksi... pitäisikö haastaa itsensä opettelemaan - hi-hii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violettia yleensä vieroksutaan (vaikka se es. Huutokauppanatisin vaimon eli Helin suosikki onkin) sillä se on ns. väkivaltainen väri, paljon negatiivisia tuneita voi violetti sisältää. Jo nimestä sen voi lukea violetti, violence=väkivalta. Näin itse tulkaan itselleni.
   Sininen ja vihreä jäi kun Lentävässä ei ollut jäljellä enää muita, itsellä oli mutta muut kului ja sinistä ja vihreää oli siis ylimääräisiä. Jos ostan sellaisen missä on vaikka 12 väriä niin molemmat ruskeat jäävät käyttämättä yleensä. Sininen on suosikkeja ja sit kaikki mistä syntyy liekin värit, tosin se riippuu siitä värin kohteesta eli esim verhoja en halua liekkeinä.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)