lauantai 26. maaliskuuta 2022

Musauutisia Ukrainasta ja muualta

 Come Together, tuo auvoinen Beatles-biisi saa toimia hyvän välikappaleena kun nimekäs joukko on sen versioinut, ja sen tuotto menee hyväntekeväisyyteen, eli Ukrainan sodan uhrien auttamiseen: Biisin voi ostaa, ja kuunnella täältä. Kohtuu raskas tulkinta vaan on auttamisen kohdekin raskaassa mielen- ja sielunmaisemassa.


Kollektiivin nimekkääseen artistikaartiin kuuluvat muun muassa Rammsteinin Richard Kruspe (nostokuvassa), Faith No Moren Billy Gould ja Agnostic Frontin Roger Miret. Lisäksi mukana on muun muassa Revolting Cocksista, Pigfacesta, Basement Jaxxista ja ukrainalaisesta The Hardkiss -yhtyeestä tuttuja muusikoita. Lifeline International -projektin koordinaattoreina toimivat tuottaja John Fryer (Depeche Mode, Cradle Of Filth, Nine Inch Nails) sekä muusikko Chris Connelly (Revolting Cocks, Ministry, Pigface).


 ***

Ukrainassa pysytään: Beton -niminen ukrainalainen punk/hc-bändi kysyi, ja sai luvan The Clashin elossa olevilta jäseniltä äänittää uudelleen, päivitetyillä sanoilla yhtyeen iso hitti eli London Calling, nyt nimellä Kiev Calling:


Rankempaa realityä....Kiev Calling

We live by resistance!!

***

Vähän täytyy keventää! AaCeeSalaman biisi Whole Lotta Rosie perustuu Bon Scottin seikkailuihin erään tasmanialaisen naisen kanssa. Angus Young avaa tässä jutussa hieman lisää tarinan taustoja, kerrassaan hupaisaa:

Bon Scott laulaa biisillä hyvin selkeästi siitä itsestään: laulaja tapasi kerran isokokoisen tasmanialaisnaisen, jota tässä yhteydessä kutsutaan Rosieksi, ja pari päätyi viettämään kuuman yön yhdessä. Niinkin kuuman, että tapaus piti ikuistaa lauluun saakka


Lue loput linkin jutusta;D 


***

(Miihkali) Monroe, Michael jaksaa heilua, ja hyvä niin. Ulos tullut sinkku todentaa miehen äänen vain paranevan iän myötä, vielä kun löytäisi muutaman oikein ässäbiisin!! Uutta levyä pukkaa kymmenes kesäkuuta, jospa sieltä niitä löytyisi, omien sanojen mukaan tietenkin;D

 Hyvin se tämäkin potkii eli Murder the Summer of  LoveHyvin kähisee, rokrok!!


Omasta mielestäni Rakkauden kesä kuoli Altamontessa, Rolling Stonesin keikalla, se puukotettiin mkuoliaaksi ja alkoi ruskeansävyinen seiskyt-luku, joka tosin musan puolesta oli hyvin tuottoisa, antoisa Sujen musamakua ajatellen;)


Musiikki, yksi maailman antoisimmista asioista minun elossani, Sus'


P.s. huominen postaus kello 12.00, laiton tämän tähän väliin. Ukraina-asiat ajaa muiden edelle, jos edes pikkuisen voin näillä sepustuksilla levittää linkkejä joista voi auttaa niin hyvä. Edelleen saattaisin lähteä jos olisi fasiliteetit, taisteluhuume- ja räjähderepun, ja aseen kanssa kuolemaan Ukrainan psta, vieden mennessäni vähintään kaksikymmentä venäläistä, olisin ihan joutava sinne. Eivät taida huolia, hmph.. .

Prkl Putin kun ahdistaa, ja saa tuntemaan kaikenlaisia negatiivisiä tunteita, sika!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)