sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Pelailua

 Hedelmäpelejä tulee pelailtua. Tunnustan että kerran olen ostanut 1,99 eurolla pisteitä. Peliin jossa voittaa pisteitä joita ei voi vaihtaa rahaksi. Kerran saa olla hmm.... jotain, eh;) Mutta tässä yksi ilta iski se älytön pistesaalis - 290 000 000 pistettä kerralla!! Kyllä oli hetken aikaa juhlava olo ja ihan samanlaiset sävärit kuin olisi voittanut kauhiasti hilloo!! Siis sen mikrosekunnin mutta kuitenkin!! Itseäni tämä ilahduttaa kovin sillä pelaan mitä saan ilmaiseksi kerättyä ja se on noin 10 miljoonaa viikossa.
Tuon verran oli kello 20.27


Puoli tuntia myöhemmin olin saanut yhden pikkujättipotin eli 64 miljoonaa pojoa, siistiä, ennätyspisteet nyt ovat:

Aika siistiä, apauttiarallaa 350 miljuunaa, kyllä kelpaa;)


Sitten tapahtui pieni unohdus..Hups!!..laitoin yhteen peliin nousevan panoksen, ja kun se kertalaaki oli 3 miljoonaa ja 175 oli jäljellä, unohdus kun aloin kirjoittaa biisin sanoja samalla,  maksoi 140 miltsiä, pahus! ;D

Kello riipii aikaa 21.08 eli viheltelin menemaään laulaen tulleet noin
31 minuutisssa. Ellen nyt sitten saa uutta nousua lopuilla.


Olen opetellut uuden pelin - niinkin vanha peli kuin Domino piti ottaa haltuun. Olen haltioissani, kerrassaan loistava peli matemaattiselle harjoittelulle. Noissa "raha"peleissä kaikki on innostusta, voittokertoimia, voi hakea sitä rytmiä vaan harvoin osuu, sen verran hyviä satunnaislukugeneraattoreja löytyy jo alkeelisimmastakin pelistä. Dominoes Deluxea uskaltaa suositella, pelikone.fi on Ilta-Sanomiin kytköksissä oleva pelisivusto, jossa ilmaisia pelejä. Pelaan myös Unoa eli Four Coloursia, Yatzya kahtena versiona, pallonammuntaa ja Hearts eli Sytämmet -korttipeliä. Stop the Bus on hyvä korttipeli, itsellä palaa vain hermo siihen.

Oikein kiva pelata, kolme eri versiota ja ropotteja
kerralla jopa kolme vastassa. Hyvä peli.


Tykkään varsinkin All fives-versiosta, laattojen päiden summan  ollessa viidellä jaollinen, saa lisäpisteitä. Mukavaa myös että kone kertoo mikä palikka milloinkin käy, eli kunhan tässä tuhannen peliä hakkaa, niin voi jo kokeilla livepelaamista. 

Etsitään kiinalaismiehiä, vanhoja, jotka lussuttaa ooppiumia ja pelaa dominoo? ;DD


Suloisuus sunnuntain

Suloisuus käveli rannalla, hiekka varpaissaan.
Vapaus hiuksissaan, tuulen tuivertaa;
ja hymynsä vei Nirvanaan!

Suloisuus istahti kivelle, laine nilkkaansa
nuoli onnessaan, veden pintaan,
hymynsä järvi soi, usko vaan!


Sunnuntain joutilas raskaus

 - mehiläisten surinaa -

hunajaa, hunajaa, hunajaa!!

Ajatuskin työstä hien pintaan, 
nostaa, ja sykkeen sydänmen sataa
 kaahaa vaan syy siihen tuo 
 
Suloisuus verkkokalvoille salaman
lailla iski kun kävelin rantaan,

santaan minäkin,
 varpaani tahdoin.


- Hei!, 
tuo olento kujersi, pyörtyä taidan,
Sanoin: 
- Heikottaa moinen suloisuus,
sunnuntain järkytys suurin!

Sielua ravistaa moinen lepopäivän

häiriö.. huoleton.. hullu!!

ajastukseni ihastunut liitää!

Lailla lokin kokeneen,
ranskalaisen nappaa, suolaisen,
kirkuu kaiken nähneen

kyllästyneisyydellä pilkkaa
rakkauttain, nuorta ja värisevää... 

- Mokoma lintu!!
nakkaan tölkillä ja kiroan,
olento nauraa, kikattaa!!

- Taivas, tämän täytyy olla taivas!!

Elvis060322tellen


Aloin leikitellä sanoilla sunnuntai ja joutilaisuus. tuntui tulevan sujuvaa joten aloin tähän kirjoittaa, olkaa hyvä. Todellakin ex tempore -runoutta, en edes juuri korjaillut. Näin sinisen vireen aikana tulee teksteihin kaikkea hempeää ja kaunista, harmonista ja sen sellaista, kun nyt satun olemaan seesteisessä tilassa. Normi tulen palaminen on säästöliekillä kun vahtia pitää, ja laineista nauttii, se sininen tippa joka on tulia tasapainottamassa. Nyt tuo mielen poltteen vpk on tasohypyn ansiosta vallitseva olotila, olen siis nesteessä. Onneksi sinisessä enkä keltaisessa, huh!

Edellinen jorina perustuu siis kiinalaiseen horoskooppiin ja sen tulkinnan mukaan minulla on peruselementeistä neljä tulta ja yksi vesi. Jos olisi yksi vesi, yksi tuli, yksi maa, yksi ilma ja yksi metalli, olisi maailman harmonisin ja tasapainoisin ihminen;D 


Hauskaa, etsin kuvan alkuperää ja päädyin omaan postaukseen;DD


Kun tämä minulle kerrottiin erään asiaan perehtyneen kautta, niin tuumin että hauska läppä. Kun sitten huomasin että se kuvaa hyvin manioitunutta mieltäni ,nuo neljä tulta, niin kiinintin huomiota asiaan. Käytin hyödykseni mm. seuraavasti - kun liekit lähti liian isoille tulille, eli mieli roihahti jonkun asian tähden, ja stimuloituna,  niin että tuntui psyyke karrelle palavan, aloin ajatella kaikkea vetistä, järviä, uimista jne. 

Seurauksena oli mielen rauhoittuminen, ja kokeilin myös muita värejä itseni psyykkaamiseen, oppien siinä samalla eri värien merkityksen ja mitä tunnetta mikin kuvaa. Kuinka niitä tunteita voi hallita ajattelemalla tietyissä tilanteissä tietyllä tavalla, tiettyjä asioita. Toimii tietenkin toisinkin päin, jos pitää jollekulle suuttua ja selittää rautalankaa vääntäen, niin ajatelee kaikkea violettia, ja keltaisia salamoita, ja palavia puita, taloja, tuhoa jne. Jo vain tulee sanomaan pontta

Tässä vesi enempi sähköä, tuollainenkin fiilis joskus ollut, 
ylen voimallinen kokemus. Sinisyys oli iloa, pidäkkeetöntä
 riemua joka näkyi sinisenä, myötäpäivään kiertävänä.
 hallittuna salamointina. Siistiä!
(lsd-matkakokemus siis, ei lasten leikki, ei teinien puuha!!).Itsensä tutkiminen paljastaa ihmiselle kaikenlaista kivaa, jännää, voimallista, opettavaista. Se ei mene koskaan hukkaan, ja vaikka se verottaakinn henkisiä voimavaroja sillä hetkellä, siihen panostettu aika ja enrgia maksaa itsensä aina takaisin, koron kera;) Voi aloittaa ihan  vain sillä, että miettii omat suosikkivärit, ja miettii myös miksi ne ovat suosikkeja. Mitä se kertoo sinusta että pidät kelta-oranssi-punaisista verhoista makuuhuoneessa? Minut erään tuollaisen huoneen verhot sai aivan liekkeihin, alkoi siinä huoneessa aina hehkua ja huolella;D Kodin hengetär sanoikin pariin otteeseen että nyt jos olisin sinkku niin sä taitaisit antaa sujuvat kyydit, hus! pois täältä... ;DSunnuntaipohdintaa ja muuta miettimistä,
Sus'

Mieltä boostaavaa, 
rauhallista musaa tunnin verran, 
olkaatten hyvät!


P.s. tuon musavideon alapuolella on hyviä neuvoja, suosittelen tutustumaan:

Maailma menee aina eteenpäin, ja meidän on opittava uusia asioita melkein joka päivä. Aina on välttämätöntä sukeltaa täysin tuntemattomalle alueelle, jotta edistystä pysyy. Tässä on muutamia vinkkejä nopeaan kasvuun millä tahansa alalla: 1) Ole johdonmukainen. Yritä oppia ja harjoitella vähintään 30 minuuttia, mutta tee se joka päivä. 2) Älä menetä kärsivällisyyttäsi. Muista, että ammattilaiseksi tuleminen vie 10 000 tuntia. 3) Hyvää lepoa. Aivomme muistavat ja strukturoivat tietoa nukkuessamme. 4) Älä ole ankara itsellesi. Kenelläkään ei ole suurta tulosta maailmalta. Jatka vain, niin saavutat kaiken, mitä haluat.


P.s Numeronmetsästys lienee osunut tai osuu tänään, tai huomenna...tiistai?
       Ja numerohan oli 123 456

6 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan innostunut hedelmäpeleistä tai muistakaan nettipeleistä, tosin Las Vegasissa pelasin vähän hedelmäpelejä , aikaa tappaakseni, sillä aikaa kun eksä pelasi pokeria tai jotain muuta.
  Runoistasi tulee kesä mieleen. Verhoista tuli mieleen että kun asuin vielä Helsingissä niin mulla oli makuuhuoneessa kelta-oranssi-vihreät verhot, joita rakastin, juuri värienkin vuoksi, jotka toivat talvella kesän mieleen. Toin ne verhot tänne, mutta ei ne mitenkään sovi tähän asuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaaminen liittyy osittain siihen addiktoitumisgeeniin jonka tiedän itsellä olevan ilman kokeita. Sitä kiinnostaa kaikki "ei"-terveellinen suurissa määrin.
   Juu, sielläpäin maailmaa tuskkin tarvitsee muistutuksia kesästä;D

   Poista
 2. Lasten ollessa "sen ikäisiä" meilläkin oli pleikka YKKÖNEN - siinä yksi koukuttava peli mullekin, TETRIS - mitään muuta peliä en ole koskaan pelannut, en tiedä edes mitä kännyssä tai muissakaan aparaateissa olisi, hih...
  Mietteitäsi/runojasi/filosofisia pohdintosi sen sijaan saavat minutkin pohtimaan - väreillä havainnollistan työssäni toisillekin itsesäätelyä ja tunnetilojen tunnistamista/siirtämistä ja hallintaa. Musiikki taasen ei ole mun juttu... vai onko hiljaisuus/luonnon äänet/puheensorina myös musiikkia - ne parasta mun korvilleni/sielulleni. Oppimisesta ajattelen juuri n. väh. se 30min/pvä - google ja wikipedia avartaa nopeasti mieleen tulleita asioita, vieraat kielet houkuttaa tuon tuosta ja armollisuuden yritän muistaa pitää kaverina rinnalla poluilla näillä...
  Auringonsäteiden viitoittamia polkuja uuteen viikkoosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!
   Ja kiitos kommentista, hyvä jos pohdintani saavat miettimään, siksi niitä kirjoitankin. Aivot tarvitsevat purtavaa eli ongelmia ratkaistavaksi, muutoin ne nuupahtaa, kuin tulppaanit maljakossa ilman vettä. ;)

   Poista
 3. Peleihin on nyt vähän tullut innostuttua, mutta sentään fyysisiin, nämä digitaaliset on jo tullut nähtyä (paitsi kännykäs). Ja opetteleminen tosiaan totta, on nyt sentään espanjaa tullut treenattua pian vuoden verran ja ruotsikin nyt ohjelmas.

  Sorry edellinen kommentti, sä et oikein jättänyt valinnanvaraa sen tekstin jälkeen. 🤓

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)