maanantai 28. maaliskuuta 2022

- He tarvitsevat niitä tykinruoaksi etulinjaan taistelemaan, koska venäläisiä kaatuu koko ajan (VL)

Lause on viime viikolta , sotilasasiantuntija, kenraalimajuri evp. Pekka Toverin suusta, hän kommentoi Syyriasta mahdollisesti tulevia taistelijoita. Syyrian diktaattorinpaska Basar el-AnalAssad  nimittäin on velkaa venäjän diktaattorinpaskalleputa-Putinille, tämä kun auttoi pitämään sisällissodan pahaa puolta pystyssä. Mokomat saatanan  käryrit, pelkkää pahuutta, ja kurjuutta  tarjoavat maailmalla, verhottuna kansallismieliseen propagandaan, puettuna hyvyyteen, Devil in disguise!!


Edwin Starin alkuperäinen War (what is it good for)
 vuodelta 1969


Juttuun tästä. 40 000 aavikkotaistelijaa Ukrainaan palelemaan, ampumaan outoja ihmisiä joita vastaan heillä ei ole mitään syytä sotia? Ei liene kovin kova taistelutahto, ja varsinkin kun venäläiset nyt huijaavat että ette joudu etulinjaan vaan rintaman takaisiin tehtäviin, ja tapansa mukaan siis kusettavat, ja syyrialaiset huomaavat olevansa sitä kuuluisaa tykinruokaa. Valko-Venäjän joukkojen kanssa sama tilanne, eivät tahdo veljeskansaa vastaan taistella, ei ole mitään syytä ja propagandaan ei kuitenkaan lopulta täysin usko kuin aniharvat aivopestyt.

Venäläisiä taas kuolee koska sota on huonosti suunniteltu, siltä tuntuu puuttuvan johtaja ja huolto ei pelaa. Haavoittuneita ei saada ajoissa hoitoon ja kaikki nämä tapaukset ja niiden tiesot leviävät armeijan sisällä. Tappiomieliala tuntuu leviävän sillä yksiköt saattavat kohdatessaan vastarintaa luovuttaa helpolla, jättää kalustoa vallattavaksi ja sitä kautta sota makaa lisää ja lisää. Tähän lisätään kasvava tietoisuus väärintekemisestä, että heille on suoraan valehdeltu ,ja että ne joita he lähtivät suojelemaan ja vapauttamaan, sylkevät heitä kasvoihin ja huutavat menkää kotiinne! Kuinka typerää on väittää hallituksen olevan natseja kun presidentti on juutalainen??? Venäläisten pakka on levällään ja huolella. Ikävä kyllä, vaikka nuo kaikki ovat tavallaan hyviä uutisia, niin ne kasvattavat sitä riskiä että venäjä alkaa käyttää kemiallisia, tai jopa taktisia ydinaseita (pieniä ydinpommeja, kaupunki kerrallaan -tasoa). Toivottavasti tällaisen päätöksen jälkeen joku oikeasti hoitaa Putinin, siisti niskalaukaus Tokarev-pistoolilla on vanha venäläinen traditio.

Putinin lähtölaskenta on siis alkanut, tästä tuintuu olevan samaa mieltä useimmat asiantuntijat, toivon heidän tällä kertaa olevan sataprosenttisen oikeassa! Koko sota on onneksi profiloitunut häneen, on paljon helpompaa viedä yksi mies saunan taakse FSB:n toimesta kuin koko Kremlin porukka. Joten Putinin postamalla  poistuu suurin osa esteistä rauhalle. Alkaa maksaa nimittäin tuo sotiminen ja näkyy jo venäjän kansan lompakossa, sata miljoonaa päivässä!!  Ei kestä kenenkään lompakko, varsinkin kun lisärahan tekeminen on pakotteiden johdosta erittäin hankalaa. Kiina ei suostu ottamaan kantaa suuntaan, ei toiseen, onneksi ei nyt kuitenkaan lähde Putinin kelkkaan täysillä, parempi sekin kuin ei mitään. Silti ovat kusipäisiä opportunisteja.


Olkaamme toiveikkaita, toivokaamme vain yhtä väkivaltaista tekoa, ja se on Putinin teloittaminen. En tiedä tällä hetkellä ketään joka ansaitsisi kuolla pois, häiristsemästä ihmisten elämää mokomilla historian lehdille pääsemishaluillaan!!


Toisaalta jos saavat syrjäytettyä ja luovuttavat Haagiin kv-tuomioistumelle niin hyvä ratkaisu sekin, istukoot linnassa lopun elämäänsä, ja miettikööt vainoharhaisia ajatuksiaan ihan itsekseen, omassa sellisssään. Tai Breivikin kanssa voivat jakaa sellin, kaksi huurupäätä menee siinä missä yksikin.


Smert Putinu!!Sus'Право на перемогу, боротися, брати і сестри
Oikeus voittaa, taistelkaa veljet ja sisaret!!Україна назавжди!
Ukraina ikuisesti!


7 kommenttia:

 1. Ihan älytöntä että pitää Syyriasta asti tuoda taistelijoita Ukrainaan-. Syyria ja Venäjä siellä on muuten yksi syy miksi täältä ei ole annettu &myyty aseita Ukrainalle, vaan annettu sen sijaan humanitaarista apua paljonkin ja ison kenttäsairaalan. Syyriassa nimittäin riehuvat Iran ja Hizballah, joiden päämäärä on tämän asuinmaani tuhoaminen,joten Venäjän apua on siellä hieman tarvittu. Tulee kalliiksi sellainen apu....

  VastaaPoista
 2. Putin pitäisi todellakin eliminoida, mutta se ei ole niin helppoa koska hän on luonut siellä sellaisen systeemin ettei se onnistu helpolla. Mutta toivottavasti onnistuu jotenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on syyrian pojat ihmeissään kun hiekan sijaan onkin lunta ja jäätä, ei liene kovin taistelutahtoisia joukkoja. ja jossain uurtisessa mainittiin että se kestää kuukausen, kolmekin ennen kuin ne onvat siellä, eiköhän tuo sota jollain keinolla jo lopu, ainakin taukoa siksi.
   JA Putin ansaitsee jo kuolla, aivan reikäpäinen liideri, pyh!

   Poista
 3. Se olis kyllä mieluisin ratkaisu - on aika epätodennäköistä, että tulis joku kahjompi vetämään maata seuraavana (onhan sekin toki mahdollista, mutta silti). Tuo eliminointi voi vain valitettavasti olla hankalaa, kun kuulemma ovat suojasa jossain ydinpunkkeris Uralin suunnalla. Siellä on kaikki sotilaat yms takuulla luotettuja.

  https://twitter.com/jon96179496/status/1508513550653960202

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotettuja ja luotetuja, hitleriäkin yritettiin tappaa yli 40 kertaa ja yleensä yrittäjät olivat nimenomaan lähipiiristä, nehän sen hulluuden todistavat niin jonkun mielessä saattaa nousta ajatus että pitäisiköhän ihan yleisen vastuun nimissä poistaa kys hlö kuvasta.
   Nuo yritykset ja niistä selvityminen ynnä kasvava huum-aineiden käyttö sekoittu AHta niin että uskoi oikeasti olevansa jumalten valittu johtamaan saksan kansaa, ja lopuksi ampuesssaan itsesä tosesi ettei saksan kansa ansaitse enää häntä johtajakseen.
   Hyvä ettei ansainneet, olisi tajunnut vähän aiemmin;D

   Poista
  2. Tuo salamurhaaminen taitaa olla paljon vaikeempaa kuin mitä agentti-leffoissa on. Castrolla taitaa olla jonkinlainen ennätys, kun sitä vastaan ollut kuulemma 638 murhayritystä: https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_attempts_on_Fidel_Castro

   Poista
  3. No hitto, castrolla käynyt tuuri..tai sit joku liioittelee.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)