tiistai 1. maaliskuuta 2022

"-Te rahanhimoiset piittaamattomat siat!" (VL)

Fnaticin striimaaja BikiniBoddhin reagointi pelifirman ilmoitukseen järejstää pelitapahtuma Arabiemiiirikuntiin:


– Kuka päättikään järjestää tapahtuman maassa, jossa jotkin pelin hahmoista saati ruutukasvoista teloitettaisiin olemassaolonsa takia, tulisi irtisanoa. Minulle on vaikea tuottaa pettymystä, mutta olette onnistuneet siinä kymmenkertaisesti, te rahanhimoiset piittaamattomat siat, Fnaticin striimaaja BikiniBodhi reagoi ilmoitukseen.


Tästä I-S:n juttuun. Kun muutkin vastustivat niin peliyhtiö reagoi, kerrankin, nopeasti ja ilmoitti tapahtuman siirtyvän muualle.


Kansalaisyhteiskunnan ehdottomia positiivisia puolia, paskapäille pitää tehdä selväksi ettei kansa niele kaikkea paskaa. Ja kansan on se itse tehtävä siis, eli somessa mellakaa, kevyt duuni kun joukko möykkää;)


Hyvää alkanutt maalista, sieltä se kesä keikkuen tulevi...Sus'P.s Apua Ukrainaan!! Fida -keräysUnicef -keräys ja kaikki puikoilla kilkattajat, neulokaa sellaisia lapasia missä on erikseen yksi sormi, se etusormi tietty!, että pystyy painamaan liipaisinta, ja ja lähettäkää jollekin joka kerää varusteita, SPR jne. Kaulaliinoja, pipoja (mustia, vihreitä, maastokuvioisia, nyt ei räikeitä värejä!), villapaitaa jne.


P.s 2 Runotorstai palaa Sujen viikkoon!, torstai keikkuen tulevi, ylihuomenna jo runoa sylkee esimerkin verran, annettuun sanaa nojaillen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)