sunnuntai 14. helmikuuta 2021

”En ole kissa” (VL6)

 ..vakuutteli asianajaja tuomarille videokuulemisessa;DD 

Oli jäänyt Zoom-palvelussa kissafilteri päälle eikä saanut sitä edes avustajan kanssa pois päältä, astetta hauskempaa:)



Tästä juttuun. Tulikohan tuomari muuten rikkoneksi jotain lakia sillä tuossa vas.yläkulman ruudussa lukee että kuulemisen äänittäminen on kiellettyä?? Hauska juttu enivei=)

Tilasin viimeinkin itselleni susi-kaulakorun. Yleensä olen jättänyt väliin kun ovat liian pieniä, nyt tämä Alchemy Gothic -sarjan koru vei mennessään, siisti!!


Onni on pieniä asioita, hauskuus vielä pienempiä, pääasia että välillä kivaa, hauskaa ja hmmm... mikä nyt kuvaisi sitä kun on tyytyväinen hankkimaansa romuun...tavaraonnellinen? Heh, sitä miettiessä,


muksaa sunnuntaita, ja ystävälle hyvää päivää!!




Sus'




                                                                    "Eilen, tänään, huomenna -

                          aina on ystävälle aikaa, joskus koko päivä!!

        Kuunnella, jakaa, iloita -

                            pois suru, murhe, huolenhäivä!!


            Kanss' ystävän, päivät elon täydempii.. ."




Hmmm, instant-runossa jokin toimii, jokin mättää, ei jaksa säätää, eivät huonoja sanoja nuokaan.


 (Miksi ne vinoon meni? Ah, tuon viimeisen tähden...)




..*jupinaa mutinaa*..       ..





...hmph...


.

8 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää, komea koru.

    VastaaPoista
  2. That is a cool photo. It reminds me of Valentine's Day.

    ~Sheri

    *I wanted to answer your question.....the only animals I've seen so far around my neck of the woods are dogs and squirrels, but my son saw a family of deer when he was walking on the trail right next to our house. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thx for answering, you live in very beautiful place.

      Poista
  3. Tuosta kissalakimiehestä kuulinkin kans meidän koronapuhelussa ja piti heti kurkata youtubesta se. 😊 Tulipa sun korusta mieleen, että mulla on tua jossain aito metallista tehty dinosauruksen kynsi-kaulakoru. Sain sen Iron Sky -jatko-osan fanipakettina silloin joskus kun se firma ei ollut viä konkurssis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos löydät ja haluat luopua niin tehdään puotia, kuulostaa hienolta, itseasiassa ostin juuri kirpparilta Iron Sky -t-paidan. Kuunatsit, vain suomalainen voi keksiä jotain noin himmeetä, samaan sarjaan kuin possuja lahdataan vihaisilla linnuilla;DD

      Poista
  4. Tuskin maltan luopua, vaikka löytyiskin... tuo Iron Sky oli niin hauska homma. Oltiin Tarjan kans puoliksi oikein sijoittajiakin siinä ekas leffas - takaisin ei tullut investoinnista kuin ehkä kolmannes, mutta saipa aitiopaikan seurata sitä menoa. Leffojen lopputeksteis on meidän nimet ja molemmissa ensi-illoissa + jälkijuhlissa oltiin. Oli se hintansa arvoista kuitenkin.

    Nythän sama tuottaja Vuorenmaa on muuten mukana Sveitsis aika samantyylises indie-leffaprojekstis, jossa hyödynnetään niitten kansallisperinnettä: Heidiä! https://madheidi.com/ Mukana taas natseja, mustaa huumoria ja toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen katsonut jompaa kumpaa, luultavastai kakkosta, ehkä vajaan tunnin, olisi pitänyt nähdä tuollaiset kun olin alle 40v, ei niitä enää jaksa kokonaan katsoa/keskittyä, kaurismäet enemmän mun tätä päivää. Ja sarjakuvat!, ne vanhat;)
      Mutta idea tasolla kuiteski ihan hillitön.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)