perjantai 12. helmikuuta 2021

Markalla Manalaan!!

Venho viimeinen, joella viimeisellä, siellä nyt matkaan...   .

 Helvettiin vaiko Haadekseen? Haades soundaa paremmalta;D 



- Huihai Haadekseen!!, tuumi vastakuollut. Lautturi-Kharon mulkaisi ilonpitäjän hiljaiseksi. Styks (kr.Viha)-virran yli oli päästävä, muutoin kuolematon sielu jäisi ikuisuuksiin haahuilemaan jonnekin välimaastoon ja sehän ei ole mistään kotoisin!

 




Vaan Sus' kun luuli etä kolikoita tarvitaan kaksi, lie roomalaisten? tapa, kreikkalaisille joiden koko jumaltarusto on, riittää yksi ja se laitetaan simmujen sijaan kurkkuun. Hienoa, sillä olin jo hankkimassa toista kolikkoa, olen jo nimittäin joskus ostanut huuto.netistä vuoden 1968 hopeamarkan (viimeiset 1964-68). Sepä on siis testamenttiin laitettava, jotta kärventävät kolikon miehen kera, ettei jää Sujen Sielu ulvomaan välitilaan... .


Sellaisia valmisteluja....on ihmisen tehtävä. Ei sen kuoleman ajatelemattomuus sitä poista, enkä ole koskaan ymmärtänyt miksi sitä pitäisi pelätä? Ainoa varma asia (kun en veroja maksa) tässä elämässä on se, että se loppuu kuolemaan, fyysisesti. Muutoin repeisi pää, en jaksaisi mitään vanhan testamentin tuhatvuotiaita käkäilijöitä kitisemässä samaa paskaa sadannen neljännenkymmenennen kerran alusta alkaen. Tai itseäni valaistumassa, voi saa....! ei kun Airam!!


Huihai ja helmiä sioille, sekä terveisiä Kurt Vonnegutille ja hänen ihailijoilleen.



Sus'



Baariin vaiko kuppilaan? 
Kuolema janottaa...


P.s. Haluaisitko esim. tuon Mariskan biisin koneellesi? Ihan ilmaiseksi? Näin onnistuu: kopio videon url-osoite ja laita se tähän. Tuossa osoitteessa on konvertteri joka muuntaa videon ääniraidan mp-3 -versioksi jonka voit tallentaa koneelle/puhelimeen. Vinkki köyhille siis, rikkaat voi edelleen mennä iTunesiin js ostaa haluamansa.

2 kommenttia:

  1. Tästä aiheestahan PMMP:n Lautturi on The Biisi.

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan!! Vesala(kin) käsittelee asioita teksteissä, siis omia pelkoja, inhoja, intoja sekä muita tunteita, en minäkään enää kuolemaan palaa, joskin monta runoa tullut kirjoitettua, aiheesta, tai sivuten.
    Ihan hetihän ei Paulasta uskoisi (kun ei päälle näy, ei kenelläkään) että on masennustaipumus, kuolonkaipuu, ongelmallisia kausia kun itsetuhovietti kuiskii korvassa. Taistelunsa kullakin, kateelliset ihmiset ovat myös tyhmiä kun luulevat jonkun toisen elämän olevan helppoa.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)