lauantai 20. helmikuuta 2021

Sat Classics 200221 This is..

 ..what  you want, this is what you get" on Public Image Ltd:n kappale, jonka kuulin kasarilla, ja joka jäi pyörimään mieleen loppuelämäksi. Tai siis sen biisin sanoitus. Tänään sain selville että biisin nimi on Order of death. Että sellaista.


PIL

Ai niin, PIL on Johnny Rottenin, Sex Pistolsin laulajan seuraava orkesteri. Siis seksipyssyjen jälkeen, aika ehdoton tapaus. Aloitin elämänkertansa lukemisen mutta kyllästyin nopeasti kun oli joka sivu täys' fanaattista uhoa ja överipäättäväisyyttä, ihan liian ehdoton ihminen minun makuuni. Vaan biisi on hyvä;)


Meitä on moneen junaan..osa jää asemalle....ja osa ei ole kuullutkaan...notta mikä ihmehen rautaatie?? (juhani aho - rautatie)

Lisää klassikoita

Sus'

6 kommenttia:

  1. Ei ollut ennestään tuttu, mutta miehen This is not a love song on kans hyvä. Niinku tämäkin. Meillä olikin tällä viikolla samoihin aikoihin samois piireis pyörineitä miehiä laulajina. Hyvää viikonloppua! 🍀

    VastaaPoista
  2. Minullekin vieras biisi, tiukka aloitus kappaleessa.
    Tuo Timon mainitsema This is not a love song onkin tutumpi.

    VastaaPoista
  3. Aah, mikä biisi! Nautinnollista kasaria! Olen aina tykänny PIL:stä enemmän kuin Pistooleista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyssyillä on muutama oikein hyvä rokkibiisi, vaikka peruspunkiksi sanotaan niin siellä on kohtuu vaikeita es.kitarariffejä aloittelijalle. Matlock aliarvostettu kepitäjä.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)