torstai 25. helmikuuta 2021

Runotorstai

 Hei!!

Joku mainitsi Runotorstain kaivaten ja minähän tarkistin jotta kukas sitä piti ja viimeinen postaus on jostain joulukuulta 2017 eli kaappaan nimen ja alan vuorostani pitää, onpahan jotain virallista tekemistä=)

Tänne ilmaantuu joka torstai tuo Inlinkz.in koodi eli sinne lisäilemään runoja eli blogipostauksen linkki. Vaatii kirjautumaan vaan on ilmainen eikä ahdistele;)

Ensimmäinen aihe on: Rokote ;D

Runotorstain protokolla on kannustaa, ei kritisoida. Hyvä asenne kommentointiin ja kommentoikaa vastavuoroisuusperiaatteella, kiitos! Runoihin, pituuteen, tyyliin jne. ei mitään rajoitteita, toivottavasti joku osallistuu esim. haiku -runoilla, hlökohtaisesti kiinnostaa tämä hyvin tiukka muoto.

Eli sinulla on viikko aikaa raapaista rokote-aiheinen runollus ja ensi torstaina sitten ilmaantuu tänne klo 12:00 postaus josta saat sen Inlinkz-linkin jonne voit käydä runosi linkittämässä. Muista myös tehdä runopostaukseesi tuo koontilinkki eli se Inlinkzin sivu, käytä tunnistetta Lisää runoja!

Vähän sekavaa ehkä mutta kyllä se siitä vakavoituu ja asettuu tasapainoon tämäkin Sujen häröily;)


Huom! Torstaisin saattaa ilmaantua Sujen blogiin siis kaksi postausta joista toinen siis Runotorstai X/21(se siis aina 12:00) ja toinen voi olla sit mitä vaan, omiani kun on, blogiarkistosta ne löytyy, tuosta sivusta.


LINKKI ROROTE-RUNOILLE ILMESTYY TO 4.3. KLO 12:00, AUKI PERJANTAIHIN KLO12:00

17 kommenttia:

  1. Kiva aihe. Toivottavasti osaan linkittyä, sen näkee sitten.
    Torstaina kello 12 olen töissä, mutta runoa alan miettiä jo heti 😀

    VastaaPoista
  2. Nonnii, eikun lykkyä tykö haasteen ylläpitämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän ainakin ehtiä. On niin monia haasteita, valokuvissa makrotex, taikakuvat ja värikollaasit ja taidepuolella teemataide. Plus krapu :D

      Poista
    2. Kauheasti olet haalinut tekemistä;D

      Poista
  3. Kyllä tätä onkin kaivattu, Runotorstaita takaisin! Mutta en tiedä, saanko mitään tuosta sanasta aikaiseksi ;). Linkki on pian kuitenkin kirjainmerkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voi ottaa laajemmin myös aiheena, tarpeeksi kun sanaa vääntää niin saa sen sekaan;)

      Poista
  4. Mä olen sokaistunut enkä löydä linkkiä. Se on varmaan tämä aurinko? Vastaas jo s-postiin tai auta täältä, miten linkitän tekeleeni!

    VastaaPoista
  5. No höh! Siis linkki avautuukin vasta ensi viikolla? Ja mä olen etsinyt sitä hiki päässä :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhea paniikki;D 3 s-postia ja kolme tänne, vähemmällakin saa vastauksia;) Siis, kuten lopulta ymmärsit, linkki ilmaantuu torstaina.

      Poista
    2. No ei saanut! Ja sori, kun hätäilin, mutta huonon näköni vuoksi luin väärin ja luulin, etten vain osaa. Sori,sori,sori!

      Poista
    3. No hätä, meni enempi hauskaksi kuin itkuksi;)

      Poista
  6. No, oletpa mukava tyyppi <3 Mä olen vain niin lapsellisen innossani tästä uudesta Runotorstaista, että riehuin jo ihan sekopäisenä. Mutta juuri ja juuri maltan odottaa ensi torstaita. Laitan kellon soimaan tasan klo 12 :D .

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)