tiistai 23. helmikuuta 2021

”Iän myötä tajuaa, miten tyhmiä me ukot loppujen lopuksi olemme”

 sanoo Kotiteollisuuden J.Hynynen. Poijjaat ovat saaneet jo 17. studiolevynsä valmiiksi!! Hyvähyvä!! Pitkä ura Lappeenrannan pitkätukilla (jatketaan eilisen hippikoalition jäljillä, Lappenrannan Hippi Koalitio?;D) 

J.Hynysen (ehkä) hieman luotaantyöntävän imagon takana on oikein fiksu ja ajattelevainen itä-suomalainen miehen jörrikkä, olen lukenut joitain kirjojaan, ihan hauskoja huomioita elämästä ja parisuhteesta. Hynyselle on tehnyt oikein hyvää Perankosken(nyk. Hynynen,-16 menivät naimiaisiin) kanssa yhteen lyöttäytyminen, vakka on löytänyt kantensa, niin sanoakseni.


Herttarouva


Muistan kun 2000-luvun ihan alussa eräs kaveri tuli ja laittoi cd-n soittimeen: - Jos tämä ei kolahda niin en sitten tiedä mikä...


Jos sanon


Ja kolahti! En yleensä tykkää kirosanojen käytöstä musassa, es Sannin Että mitähän vittua on jo pikkuisen mauton mutta tässä yhteydessä Jumalauta! toimii paremmin kuin hyvin!!


Paras biisi on siltikin Routa ei lopu:


"Kaiva poika, kaivaa vaan, 
sillä routa ei lopu milloinkaan!"

Tästä lehtijuttuun.

Kunnioitusta orkesterille, yli kaksikymmentä vuotta kolmella soinnulla, ja isosti!



Sus'


Ote Hynysen 50-vuotishaastattelusta (I-S):

4. Rockelämäntyylisi on mennyt överiksi jossain vaiheessa uraa.

– Ehdottomasti on mennyt. 2000-luvun alku oli helvetin paha. Ehdottomasti. Silloin kiinnosti aika paljon viina ja naiset rokin ohella. Mie oletin, ettei aikuinen mies pysty heittäytymään sellaisen hommaan. Kyllä mie vittu heittäydyin. Kaikki meni päin helvettiä. Ja kun se lähtökohta oli kuitenkin ihan eri. Koko hommahan alkoi ajatuksesta, että soittaminen on vaan niin kivaa. Siinä vaiheessa kun levyt myi ja rupesi tapahtumaan, se heilahtikin höpö-höpö-homman puolelle.


Ja vielä toinen haastispätkä, kimpassa ohjelman jälkeisessä jutussa, tuo "karjalainen esileikki" on hauska läppä...tai tottahan se heidän perheessään...:


– En tiedä, saako koko perheen ohjelmassa tällaista sanoa, mutta tiedättekö, mikä on karjalainen esileikki? Kun heräät aamulla, menet keittiöön keittämään kahvia, niin makuuhuoneesta kuuluu: ”Mari, Mari, miulla on erektio!” hän kertoo nauraen.


Jouni ja Mari, Hynysiä molemmat=)





P.s On se kumma maa tuo ameriikka, siis ne yhdistyneet valtiot eli yhdysvallat: siellähän tapetaan huolella porukkaa, syystä ja syyttä, ja varsinkin hulluuttaan sekä siksi että aseita on kaikilla (oikeus kantaa nyt ainakin). Lennonin tappoi fani, koulu-ja muita rakennuksia-ampujia piisaa, presidenttejäkin on tiputettu(JFK), haavoitettu(Reagan) vaan kukaan ei ole vielä tuota Trumpin sekopäätä tajunnut poistaa. Nyt hää o' kostoretkell', kaikk' hyö jotka hänt' ei auttant' rikkomaan lakia Bidenin kanssa, saa huutia! Hajottaa koko rebuplikaanisen puolueen ja se hajaannus tuo mukanaan niin paljon huutia ja paskaa että kurssit heiluu hela maailmassa.

Pettureita kaikki tyynni!, i-s:n juttu trumpin uhosta.

Siellä on pitkä perinne tappamishommissa, varsinkin vallanpitäjien joten eiköhän nyt yksi fundamentalistikannattaja saa päähänsä jotta meidän mies on pettänyt meidän miehen asian ja meidät!! Niin kuin tekikin, petti omat ja muut, vain hän itse on puhtoinen, viaton ja vilpitön. Meni kuulema vuosia ennenkuin lakkasi höpöttämästä Diili-ohjelmasta kuin se olisi edelleen ruudussa.

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä parhaasta biisistä.

    VastaaPoista
  2. Kotiteollisuus kuului hetken kuuntelulistaan. Tuli tuossa mieleen josko hynyin tekisi jotain rankempi melodista musaa kokeilu mielessä, voisi toimia. Ääntä miehellä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin että seuraava levy on aika rankka vaan et sitä tarkoita. Juu, ääntä löytyisi varmaan kunnon örinämurinaan;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)