maanantai 8. helmikuuta 2021

Jotenkin tulee kusetettu olo...):

 ..kun sadan megabitin sekuntinopeudesta on käytössä 5-6 Mb/s, hmmm...(sensuroitu)!


Perkl!

Ja lisäänpä -  1.2. maanatai - ilta, klo seiska-kasi, nopeus kolmesti mitattuna: 1,6, 1.1 ja 0,9 mb/s, ei voi edes areenaa katsoa noilla nopeuksilla, spotify pätkii, kaikki pätkii. Jos ei ole kiire niin voi muistella kasaria ja Com-64sta, kun odotti sen kasetin latautumista. C-kasettiasema, voih ja iik!! ;D Vaan linnojen valtaus-peli oli..ootas...Defender of the Crown!! oikein viihdyttävä. Tarkennan sen verran että mun eka pc oli 2008 ostettu Winkan  XPn sisältävä pöytäkone. jokainen kone sen jälkeen kestänyt vähem aikaa, nyt menossa neljäs, ostin -20/4, takuu loppui v-vaihteessa, saas nähdä... .

Toisaalta, tämä on kahden koneen verkko ja minä olen langattomalla yläkerrassa, silti...tämä johtuu siitä että koko hiton kaupunginosa on katveessa, selitetään. No, laittakaa niitä sysäyksenvahvistimia, insinöörit on sitä varten että ne ratkaisee juurikin tällaisia ongelmia!! Jos maksaa liikaa niin vähentäkää osingoista, niitäkään ei ole pakko jakaa joka vuosi!! (-tana kvartaaliajattelu, koneet hajoo ja kallistuu, yhteys pätkii ja viidettä geetä jo menossa!!)

Tahdon ratkaisuja, en mitään selityksiä. Tai sitten hinnan-alennus kymmenenteen osaan? Ai ei käy? No sitten ratkaisuja, perkele!!


Netinpätkimisen kyllästynyt,


Sus'



P.s. Jotta ei jäisi tästä kitinästä pahaa makua niin teinpä testin jossa kyseltiin suomalaisten naisartistien biisien sanoja, sain 13/16, kohtuu hyvä kun mokasin pari kertaa pahasti ja arvasin tuurilla muutaman;) Tästä testiin.

4 kommenttia:

  1. Onkohan nyt jotain putineita linjoilla, kun täälläkin on verkko käynyt todella hitaalla viime viikon... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä vaan kyllä on niin että iltaisin ei juuri viitsi nettiin mennä, kaista on ruuhkainen.

      Poista
  2. Johtuisko siitä että on muitakin linjoilla. Vaihtakaa valokuituun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin tarjolla. Ongelma johtuu katvealueesta, maksimissan 40% ehkä kaistasta käytössä vaikka ei olisi ketään muuta paikalla.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)