perjantai 19. helmikuuta 2021

"- Ottaisin sarjakuvia ja...ja...tuota...no, lisää sarjakuvia!!"

 Tuli viime vuoden aikana ostettua melkein 500,- eurolla sarjakuvia!! Piti vähän laskeskella että mihin minä vähät rahani tuhlaan. Sarjiksiin on tullut laitettua 40,- ekee per kk, noin suunnilleen. Vaan onpa niitä kertynytkin;), todellisuutta on että ostan vaatteet kirppikseltä ja näin säästyneet kulutan mm. sarjakuviin. Kirjoihin. Soittimiinkin tuli laitettua rahaa, tosin kitara ja vahvistin ei maksaneet kuin viiskymppiä... .

 

Pelkästään Korkeajännityksiin on mennyt
noin 230,-, piti ostaa vähän enemmän jotta
kun aloittaa alusta niin loppun päästessä
voi taas aloittaa alusta;)


Hassua on että silloin kun päätän jotain hankkia, es. kitaran, niin valmistaudun siihen että rahaa palaa joku 200,-, että joutuu tekemään osamaksusopparin tai jotain.., ja sit yhtäkkiä, ilman varoituksia;), kaveri sanoo että vie ne pois, anna vaikka viisikymppinen... . 

Samoin kävi mm. housujen kanssa kolmisen vuotta sitten, olin varautunut laittamaan satasen jotta saan parit hyvä farkut ja kas! alennuksessa nimenomaan farkkuja ja sain 40,- kolmet, vieläkin käytössä. Kun vuoronperään käyttää niin eivät edes ole pahasti kuluneet, nyt tosin kun painoa on hävinnyt 20 kiloa, niin olisi aika ostaa uudet housut.


Viimeisimmät hankinnat.

Judge Dreddiä voisi hankkia lisää, Tuomari on niin lain täyttämä ja meno on villiä tulevaisuudessa(kin). Muumi -sarjis ovat uutta tuotantoa, veljekset Jukka ja Kimmo Torvinen sekä Matti Nisula vastaavat käsikirjoituksesta ja piirroksista, (käyttäen nimimerkkejä Toto ja Niffe). Jatkaa samaa vanhaa linjaa joskin uuttakin on ujutettu mukaan sopivassa määrin, tykkään. 

Alamaailma on uusi tuttavuus, saas nähdä. Musta Nuoli taasen on aikanaan ilmestyneen maailmankirjallisuutta sarjakuvian -sarjassa, Stevensonin laatutarina.


Mikäli jollain siellä ruudun toisella puolen löytyisi es. Mämmilä -sarjan numero seitsemän, niin ostan pois jos on myynnissä:




Mämmilä on Tarmo Koiviston erittäin hieno kokonaisuus suomalaisesta menosta seiskyt-luvun lopusta ja kasarin menestyshuumanoususta, fanitan ihan kympillä, vain tuo seiska numero uupuu.

Petri Hiltusen Väinämöisen paluu -sarja on viimeisin ihastus. Hienoa huumoria ja erittäin upeaa kynänkäyttöä. Hiltuselta löytyy erikois-Korkeajännitys, Suomen historiaa, Vänrikki Stoolin tarinat. Löytyy vain ykkönen ja nelonen, kaikkiaan niitä on yhdeksän, saa tarjota.




Elfquestien hankinta on hyvässä jamassa vaan vielä uupuu monta, onpahan jotain löydettävää, ostettavaa ja omaksi saatavaa!! Ou jee! Jihuu!! Olen täpinöissäni!!


Aku Ankalla on Suomen lapset opetettu lukemaan ja käyttämään kieltä mielikuvitusrikkaasti ja monipuolisesti. Sarjakuvat on huviksi ja hyödyksi.



Sus'



P.s. Tuossa viime viikonloppuna tulin kaverin luota saunomasta ja tajusin ottaa videoo sairaalasta, Nova sen nimi lie, vaan mulle se on Kuolema, vain viikate uupuu;D


Sus' videoi, tosin mieluummin ideoi;)



2 kommenttia:

  1. Hauska valoshow! Nuo rakennukset ovat oikeasti kiehtova kompleksi, arkkitehtuurisesti. Sisälle en välttämättä halua päästä näkemään. Miten sä niin paljon olet laihtunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyy myöntää että katse hakeutuu Novaan aina kun ohi menee, on se ihan hieno ja luultavasti selväpiirteisempi löytää haluamansa. Vanha oli kunnon viidakko jos ei tiennyt minne mennä. Nippanaoppa tiesi missä oli;D
      Lopetin humalahakuisen juomisen 5/2019, painoa on lähtenyt aika tasaisesti, kalja pöhöttää ja kerryttää nesteitä.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)