maanantai 22. helmikuuta 2021

Teksasin Hippiliitto (+Runotorstain uusi tuleminen!!)

 Raskaampaa rockia mättävä Texas Hippie Coalition on nimeltään varsinainen paradoksi!! Hippejä Yksinäisen Tähden valtiossa? Hipit liittoutuneet? Teksasissa?? ;DD Ei hitto mikä nimi!!!


Ihan käypästä rockkenrollia, murrr-osastoa:)


Pissed off and mad about it!

Sanoisin että hyvä känni ja keskiyö, kunnon shöy käyntiin ja tukka heiluu!!


Come Get It!

Kaikkea sitä löytää kun alkaa pomppimaan you tubessa (tai spotifyssä) ilman suuntaa, kunhan klikkailee ja kuuntele pätkän. Tämän yhtyeen nostin esiin lähinnä nimen takia, kerrassaan loistava nimi retkueelle. Ei tule kuvasta ihan heti Teksas mieleen, Dallasin JiiÄrrä ja Bobby oli vähän eri tyylin miehiä....eh.

Hahahahahahahaa, oikeasti, ihan hulvatonta!


Hauskaa maanantaita,



Sus'



Prätkäbileet ja Dirty Finger
(cold beer and whiskeychaser, 
ja humalan aste on taattu: korkea!)

 P.s

Joku mainitsi Runotorstain kaivaten ja minähän tarkistin jotta kukas sitä piti ja viimeinen postaus on jostain joulukuulta 2017 eli kaappaan nimen ja alan vuorostani pitää, onpahan jotain virallista tekemistä=)

Ensimmäinen Runotorstai on siis 4.maaliskuuta ja siihen sanan (aiheen) annan to 25.helmikuuta . Neljäs maaliskuuta sitten laitan sen Inlinkz-sivun linkin omaan postaukseeni jonne voi käydä runopostauksensa laittamassa. Ja se Inlinkz-koodin kun lisää omaan postaukseensa niin muutkin löytää muitakin runoja. Tuli epäilys että Runotorstai nimenä saattaa jotain kaivella kun ei ole mun keksimä mutta jos siitä on kiinni niin olkoon sitten vaikka Torstairunot. En vaihda ennen valitusta, kauhea duuni oli saada oman blogin postaukset uudelleen järjestettyä.



2 kommenttia:

  1. Runotorstai mulle rakas ja tuttu
    Uudelleen tuleminen mahtava juttu 🍎

    Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Loistavaa, yksi varma osallistuja? ;D Mikäs tässä runoja vääntäessä, onpahan riimit päässä pitkin viikkoa, alkaakohan sitä puhumaan riimeillä?

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)