tiistai 25. tammikuuta 2022

"Et ole koskaan liian nuori tai liian vanha aloittamaan rumpujen soiton" - VL 4/22

heittää Dorothea Taylor Soundi.fi:stä löytyvässä jutussa. Tämä Rumpaloinnin kummitädiksi nimetty 59-vuotias rumpali soittaa videolla Blink 182:n Whats my age again,  ja haastaa lopuksi kys.orkan rumpalin rumpabattleen eli "taisteluun":


Ja skeittaakin vielä? ruutia löytyy!!


Et varmaan olisi osannut odottaa jonkun minunlaiseni soittavan Blinkin musiikin mukana. Mutta olen vuosien varrella oppinut rudimenttini ja pystyin sisällyttämään ne soittooni ja ymmärtämään, mitä Travis soittaa”


Asenne kohdallaan!!


Aiemmin kirjoitin viikon lauseen aina sunnuntaisin, muutin käytäntöä niin, että se saattaa tulla minä viikonpäivänä tahansa, ja ei välttämättä joka viikko (tuo takaa sen että se tulee joka viikko, tunnen itseni;D). 

Viime keväinen kirjoitusinto hiipii sormiin, ja postauksia syntynee lähiaikoina. Valituksen asiasta voi lähettää Kenraali Kevään esikuntaan joka toimittaa ne Maapallon Kallistukulma- ja Vuodenkiertovirastoon (joka tod.näk. edelleenläh. ne Aurinkoon, so...burn!!;)


Tiistaihin äimäystä et  ällistyksiä,


Sus' 



P.s. tuli mieleen asiasta - yhden naapurin jokatalvista katolla                   kiipeilyä  lumenpudotuksineen jaksan ihmetellä, ikää tulee tänä vuonna jo 90v :O

5 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää sujuvan rumpalointi.
    Jos innostusta vaan riittää niin iästä riippumatta oppii mitä tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla vähän hitaampaa ja tietää ettei pääse niin pitkälle, toisaalta osaa jo ottaa iisimmin eikä se ole maailman suurin juttu, kuten 12-vuotiaana oli opetella soittamaan. Että se kolisi, tuntui hyvältä ja innosti. Mikään muu sitten ei (eli koulunkäynti) ei innostanutkaan. Paitsi lukeminen (ei edelleenkään koulukirjojen;).

      Tai intoilee sitä salaa itsekseen, vanhempana kun oppii niin sen omanlaisensa vaikeuksia voittaminen tuo myös erilaista intoa kuin penikkana. Aouuu.

      Poista
  2. Jussi69 taisi mainita jossain jutussaan esim. metallica rumpalista. Mies ei ole loistava rumpali mutta asenne soittamiseen on parasta a ryhmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottaen huomioon ryhmänmerkittävyyden koko genrelle, myytyjen levyjen määrän jne Lars on yllättävänkin paska rumpali. ja ihan älytön egoilija. ..and justice for allin pilasi vaatimalla ääniteknikolta ihan miksauksen loppuvaiheissa säätämään, eli laskemaan bassoa alemmas kunnes sitä ei kuullut oikeastaan kuin hyttysen pierun ininän verran. Harmi, hyviä biisejä silti, on vain niin hiton outoa ku raskaassa musassa ei basso ole taustalla, keskellä' ja isollaan, kuivat rummut vaan napsaa ja vielä tylsästi, oudosti. Outo soittotyyli, ihme fillejä ja persukomppikkin aika paska. Ah, kitos kun mainitsit, pääsin kerrankin avautumaan Larssin paskasta vedosta yhtyetoverilleen. Muutenkin kohteliva ihan vitun huonosti jasonia, hän kun tuli og-basistin tilalle, kolmikolle eimmikään kelvannut ja kiusasivat ihan huolella! Tosi pentuja olivat vielä karvan verran alle kolmekymmpisinä. Ihan kahvillahan nuo lopulta oli, se some kind of monster on siitä hyvä että se oikeasti osoittaa etei suuruus meinaa m itään kun tyyppien egot törmäilee ja kaikki on kuin tervasssa hiihtoa ja "neidit" ottaa pulteja milloin mistäkin asiasta. huoh..

      Poista
    2. p.s. en ole edes fani, mitä nyt siivotessa mustaa levyä huudatan. Tulee vaan luettua musasta niin paljon niin jää jotain päähänkin.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)