perjantai 28. tammikuuta 2022

UMK - Su'en suosikki

 Olen halunnut The Rasmuksen osallistuvan Euroviisuihin jo pitkään! Ja nyt kun osallistuivat niin eipä ole kummoinen biisiksi. Ihan hyvä on kaikista huonoin kommentti minkä voi saada, paskakin on parempi sillä se herättää edes sen inhon tunteen jolloin voi olla varma että jonkun toisen listoilla biisi on superhyvä. En ymmärrä miksi Laurin pitää väkisellä koittaa tehdä has been Desmond Childin kanssa musaa. Koko Black Roses -levy on pelkkää ihan hyvää.

Sen sijaan aivan uusi tuttavuus Olivera yllätti, tuli puun takaa mielenkiintoista musaa ja ääni joka jakaa mielipiteet saletisti, eli hype nousee siitä väännöstä kun ihmiset tappelee onko hyvä vai huono, kenekään mielestä ei ihan hyvä, siis paras lopputulos;)


Olivera - Thank God I'm an atheist

Jo biisin nimi on itsessään hauska veto! Ei tämä Euroviisuissa tule menestymään, luulen, mutta noin muuten uskon naisen lyövän läpi. Jeejee!!


Hyvää alkavaa viikonloppua,



Sus'


P.s Blogitse pohtii bloggaamisen olemusta, käy kurkkaamassa ja kommentoi, varsinkin jo itse pidät blogia.

4 kommenttia:

  1. Kävin kommentoimassa, mutta noihin biiseihin en ota kantaa. Jotain pätkiä olen kuullut, mutta ei muuta. Lordista oli aikanaan innostunut, muuten euroviisut ei nappaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö edes Cyan Kikcks toimi? Siitä tykkään semisti.

      Poista
  2. Tuntuu että on ihan sama kenen piisi siellä on. Ei suomi menesty. Lordi oli ihme poikkeus. Mutta parastahan siinä on minusta että laulaja/bändi saa hyvää mainosta. Kuten Blind Channel osoitti. Toivottavasti olen menestyksen kanssa väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta BC oli kuudes eli sehän on jo hyvä. Kaikki kympin sakissa saa sopparin ym. Rasmuksella taas on saksa/keski-eurooppa hanskassa, monta miljoonaa fania jotka äänestäisi sitä jos pääsee. Tulihan niitä jääkiekon MMkin kun ensimäisen sai.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)