perjantai 7. tammikuuta 2022

Tumma, pitkä, komea mies

 Tapahtui sunnuntai-iltana metroasemalla:

-Anteeksi, mahdatteko Te olla se ennustaja...Sir Simsala-ala-Bim?

- Minäkö ennustaja, no en kyllä...kröhöm...kyllä olen, kuinka voin auttaa arvon rouvaa?

- Niin.. kun minä...tuota... voisitteko te ennustaa minulle?

- Minulla on vastaanotto arkipäivisin, voin antaa numeron....

- Niin, tuota kiitos, mutta.. minä ajattelin että jos te voisitte ihan tässä...?

- Hyvä rouva, olen ammattilainen eikä henkiin oteta yheyttä ihan noin vain, metroasemalta varsinkaan, kun olemme sentään maan alla.

- Mutta jos nyt kuitenkin...ihan lyhyesti...minä kyllä maksan...

- No hyvä on rouva, tämän kerran....

Mies ottaa naista molemmista käsistä, mutisee vieraita kieliä ja naista jännittää niin että muutama pisara lirahtaa kuukaustisuojaan: - Ihiihii, kuinka jänn..

- Hiljaa rouva! Mies komentaa dramaattisesti ja aloittaa haudantakaisella äänellä joka saa rouvan jännittymään kahta kauheammin: ...näen...tumman ja pitkän...komean miehen ....joka valitettavasti huijaa Teitä.... .

Äkisti mies irroittaa otteensa ja kavahtaa: - No jopas, ei yleensä katkea tuollalailla yhteys..kuten sanottu, olemme maan alla ja tämän parempaa yhteyttä ei saa. Se on sitten  sata ja viisikymmentä euroa, hyvä rouva.

Rouva on kuumissaan, mutta muistaa kuitenkin ilmoituksessa mainitun, että ennustus maksaa 50 euroa. - Kyllä kyllä, hyvä rouva, mutta tämä oli niin äkillinen ja vaikea tapaus että minun on veloitettava ylimääräistä. Rouva huokaa ja maksaa vaaditun summan, mies nousee hyviä päiviä toivotellen saapuneeseen metroon.

Samassa rouvan ystävätär saapuu: 

- Olipas siinä tumma ja komea mies... niin pitkäkin... mitäs hän sinusta, Elsa?

- Hän oli ennustaja, hän ennusti minulle juuri...

- Niinkö? Kerro ihmeessä!!

- Hän ennusti että komea, tumma ja pitkä mies... Voi eiiiiiiiiiiii, kiroaa rouva ja vaikenee naama punaisena.


***


Tyhmyydestä sakotetaan, hyväuskoisuus käy kalliiksi ja kyllä elämä opettaa kun oikein pyytää ;DDD 
Vakavasti ottaen, auervaarat, nigerialaiskirjeet ja pankkitileillä makaavat aarteet jotka tarvitsevat muutamia tuhansia jotta voidaan toimittaa kohtalokkaalle, tummalle, yleensä upseerismiehelle, tai pulassa olevalle nuorelle, viattomalle, huijatulle nuorelle, nätille naiselle, lapsikin kainalossa ehkä...,  aiheuttavat vuosittain useiden miljoonien eurojen menetykset suomalaisille yksinäisille miehille ja naisille.

Pitäkää yhteyttä hyvä ihmiset, toisiinne, varsinkin iäkkäämpiin suvun ihmisiin, jos edes epäilette heidän elonsa olevan yksinäistä. Jos ette ihan vain puhtaasti empatiasta, niin edes siksi että perintönne säilyy koskemattomana, sen sijaan että joku huijari nauraa partaansa ja jatkaa haravoimista.Sus'


P.s. Lankeaa niihin huijauksiin nuoremmat ja viksummatkin, oksitosiini ja muu aivokemia kun sekottaa päätä niin hyvästi järki, hyvästi varoittavat enteet, hyvästi logiikka ja kaikki opittu.


The Who - Won't Get Fooled Again


Kaisa sai pitää boolssinsa, siis sen mitä präänkuulutin tässä postauksessa. Päätös oli odotetun reilu  eli niin Kaisa kuin Tora ovat nyt kauden 2013-14 voittajia ja Toralle toimitetaan oma lasipallonsa.


Kaisa kept his bools and evritink is oolrait!

Onhan se nyt harkitsematonta lähteä uhkailemaan 
aseistautunutta naista palkinnon viemisellä. 
Hulluja nuo urheilujohtajat!
6 kommenttia:

 1. Rahattomuus ja epäluuloinen mieli pitävät mummon kaidalla polulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lavean tien kulkijat saattaa silti vaania, iikk!!

   Poista
 2. Huijareita, niitä riittää. Joka päivä varoitetaan jostain netti tai muusta huijaus systeemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinäisyys saa osan ihmisistä epätoivoisiksi, sokeiksi ja tiedostamatomiksi. Ja sit on vaan näitä pyhä yksinkertaisuus -sieluja.

   Poista
 3. Minä odotan edelleen sitä perintöäni, jonka amerikkalainen setäni, valitettavasti tuntemattomaksi jäänyt, minulle jätti. Useita satoja tuhansia dollareita se. Tästä on jo varmaan 15 vuotta, kun kyselivät tilinumeroa ja luottokortin numeroa ja mitä kaikkea. Siskon kanssa kovasti setää surtiin - vähän mietittiin sitä, että miten hän oli meidän molempien setä, nimenomaan setä, kun meillä on eri isä.
  Kaikkein erikoisinta asiassa on se, että tämän saman sedän perintöä on jakamassa minun setäni.
  Että siskon ja sedän kanssa sitä satojen tuhansien dollareiden perintöä tässä odotellaan - en ole uskaltanut pankkiakaan vaihtaa, että tulee varmasti perille, kun kaikki on selvää.
  Odottavan aika on pitkä, mutta kärsivällisyys palkitaan ;)

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)