lauantai 8. tammikuuta 2022

Saturday Classics 080122

 Nyt pärähtää seiskyt-lukuinen hard rock ja lujaa!! Montrose oli kitaristi Ronnie Montrosen perustama orkesteri jossa lauloi muuan Sammy Hagar. Josta siis tuli superrockstara kun korvasi David Lee Rothin Van Halenin laulajana. VH on suosittu ympäri maailman mutta suurin suosio löytyy silti jenkeistä, siellä se oli aivan järjettömän iso orkesteri, siitä tuo super-nimitys.

Kuuntelin tässä joku aamu hetken mielijohteestä 18 minuutin koosten ja ihan hyvää proge-vivahteista rokettia ja tämä I Got The Fire sytytti kunnolla:

Klassikko!

Kooste oli livepätkistä ja theremin soi aika monen biisin osana, täytyy sanoa että aika armoitettu kitaristi. Ja mustasukkainen, Sammy sai kenkää sillä punaisella minuutilla kun kysyi lupaa saada soittaa kitaraa Montrosen seuraavalla albumilla :O  Vaan kaksi levyä ehtivät tehdä, menee kuuntelun molemmat, josko löytyisi lisää hyviä hittejä, livepätkiä voi kuunnella ihan vain sen tähden että jätkä soittaa keppiä niinhiton upeasti, olen vaikuttunut. Oih!


Laitan vielä livepätkän jossa bändi rymistelee Paper Moneyn ja I Got The Firen läpi, mieletön intensiteetti, kuulostaa kokoajan vain paremmalta nämä hitit:


Midnight Special 1974


Lauantai tuleen, minulla on tikut....eh, heheheheeeee...

Lisää klassikoita!


Sus'

4 kommenttia:

 1. Tämän minä muistan, siis Montrosen. Hyvä bändi ja kelpo musiikkia :) Menihän siinä aika kauan ennen kuin Hagar Van Haleniin hyppäsi ja teki ansiokkaasti soolouraa siinä välissä. Ja sen jälkeen. Chickenfoot on kans ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Montrosesta lähtö kyllä huvittaa, Ronnielle riitti vihjaus että toinen kitaristi...ja hagar pellolle, heh. Blackmore tulee mieleen, kohtuu hankalia jotkut soittokaverit.

   Poista
 2. Ei yhtään paha, 70-luku soi ja komeasti.

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)