sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Kaksnolkakskaks täältä tullaan

 Täältä tullaan elämä on hieno leffa, joskin nykyaikaan hieman hidastempoinen, niin kuin koko elämä oli vielä kasarin alussa. Silloin Sus'kin oli vielä viaton penikka, suloinen...  ja pieni, ja kaunis....eh ;D Min'en oo pieni ollut koskaan, teini-ikään asti normaalikokoinen mutta äänekäs, yläasteella venähdän aina alennukseen asti.

 Ärsyttää jotenkin olla 194 pitkä, silleen vähän vajaa fiilis, tarjouksessa. Tosin pää kiittää, on nytkin saanut ihan tarpeeksi iskua ovenkamanoihin, ennen kuin opin nöyrtymään edes sen verran, että pää taipui vähän. Ettei enää saanut iskua, se oikea nöyryys on löytynyt osa kerrallaan tuossa matkan varrella. Jos on. On se :)


Satatuhatta klikkaustakin meni tuossa rikki.


Viime vuoden suosituin Sus'-juttu oli Sat Class vapulta. Veikkaan syyksi sanayhdistelmää selvä ja vappu, ne kun Suomessa tuppaavat harvoin esiintymään yhdessä. Olisi kiva oikeasti tietää kuin monta tuosta luvusta on oikeiden ihmisten tekemiä klikkauksia ja kuinka moni niiden robottien....koneyleisö tuntuu jo ajatuksena oudolta, että minua diggailisi robo-lauma, sanani osuisivat erikoisesti mikropiireihin, puolijohteisiin ja muuhun sen sellaiseen. Vaan elämää se on senkin, jonkinlaista, elämään tarvitaan aina sähköä, jännä juttu, siinä missä vettä ja kemiaakin. Ajattelu on sähkökemiallista toimintaa!! Frankensteinkin herätettiin henkiin antamalla kunnon tujaukset vaihto/tasavirtaa. Mitäs jos AC/DC:n kuuntelijat ovatkin.... ;D


Hengentuotteet luvussa;)


Runo -sivutkin ovat kelvanneet, mistä olen erikoisen onnellinen. kivaa että joku lukee hengentuotoksiani sillä vaikka nämä tekstitkin sitä ovat niin runot kuitenkin riipaistaan siitä itsestään, tavan jorinaan tulee mukaan aina kaikkea sekalaista vaikutetta muualta, runot ovat se ydin mitä minusta irtoaa. Niistä kun osaa lukea vähän rivien välistä, löytyy koko Sujen sielu ja mieli. Kiitos teille jotka olette niihin perehtyneet.


Tekstiä pukkaa, ihan hyvin vuoden ja 9 kk:n tuotokseksi.

Kommentteja on ahkerasti heitelty. Jos nyt karkeasti arvioi että joka toinen on vastaus, niin kolme per juttu on hyvä keskiarvo. Suunnittelin tuossa jotain kivaa 3 000. kommentin kirjoittajalle... . Jos se olen minä itse niin edessä on hemmottelupäivä; jos joku teistä, saatte tyytyä postipakettiin;) Hemmottelupäivän paketointi olisi isohko duuni ja vaatisi Silvastin erikoiskuljetuksen.

Tulevana vuonna on kaikenlaista projektia, yksi on jo aluillaan vaan siitä myöhemmin. Koitan edelleen parantaa loppuelämän mahdollisuuksiani jättämällä lisää huonoja tapoja historian siiville. Marlboro mies minusta saisi suksia huitsin kuuseen. Kiertoilmaus siksi ettei se saatanan tyyppi tajua saavansa kohta kenkää, hermostuu aina ja kutsuu kaikki kaverit kylään ja sitten savuaa hetken aikaa niin ettei eteensä näe. Oma psyyke voi olla joskus kovin jääräpäinen jos sen asenteen ottaa, itsensä huijaaminen on manipulointia jaloimmillaan. Joskus niin helppoa että itkettää, joskus niin vaikeaa, ettei voisi uskoa todeksi. Yli minällä voi olla joskus liian iso ote ihan kaikkeen ja silloin ollaan tuhon tiellä.

Olen koittanut karsia sivupolkuja näistä jutuista, heikolla menestyksellä. Joskus lienee syytä tyytyä vallitsevaan olotilaan, sanojen kulkeutuminen asiasta toiseen ei ole vielä onneksi terveydelle haitallista. Kaikkea osaa, pysty, tarvitse muuttaa. Itsestään.


Tuon kun saisi ainakin 3 pistettä paremmaksi,
13. kun on onnenluku kun on synt. 13 kuun 13 pv.
Olen jostain lukenut että tammikuuta sanotaan 13sta kuuksi.. .
Ja AA:N rekisterinumero on 313!!


Hyvää alkanutta, uskoa, onnea ja toivoa suunnitelmiin. Lupauksien kanssa kannattaa ottaa iisisti, itseensä pettyminen kun syö syvältä, ei sitä tarvitse ehdoin tahdoin lisätä lupaamalla jotain liikaa, liian nopeasti, ilman harkintaa, ainakaan humalassa.Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Sus'


Live - I Walk The Line
Hieno versio tästä J.Cash-hitistä.

Jos bändin nimi kuulostaa oudolta niin tässä tutumpi biisi:
Ihastuin kun tuli tämä biisi eli Dolphin's Cry


6 kommenttia:

 1. Hyvää jatkoa tälle aloittelevalle vuodelle. Jotain ryhtiliikettä minäkin harkitsen, mutta lupaamaan en nyt vielä mitään mene. Saas sitten nähdä, miten vuosi taapertaa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Harkinta on aina hyväksi, kunhan ei unohdu liian pitkäksi aikaa mietteisiinsä. Palataan asiaan vuoden päästä...heh. Ehkäpä jo aiemmin..?

   Poista
 2. Tuosta malboro miehesta tuli mieleen eräs tuttu. Hää lopetti tupakoinnin ja sairastui. Lääkäri totesi et mitäs lopetit liian nopeasti. Pikku hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan kokeilla yhtä lääkitystä, sain siihen reseptin jo 10 v sitten vaan olisi pitänyt maksaa kokonaan itse eikä ollut sellaisia rahoja.. . Nyt lienee jo kela-korvattava, vie himon kokonaan, kaksi plus 8 vkoa tarvikttaessa päälle. Outoa et sairastui muuhun kuin vieroitusoireisiin, kyllä nikotiini pitäisi puystyä lopettamaan seinään -taktiikalla ilman sairastumista, toisaalta ollaan kaikki niin erilaisia samanlaisuudessamme, yksulöllinen ero saattaa olla täysin päinvastainen kuin "normalistai". Mnjaa, sit näkee...

   Poista
 3. Tilastoja! Mullakin ollut mielessä sellanen, tosin enemmänkin matkailusta kun tua Maltalla joulun tallasin katuja. Hyvää uutta vuotta! Nikotiiniriippuvuus taitaa olla yksilökohtaista - eka appiukko oli kuulemma joskus 80-luvun alus parinkymmmenen vuoden polttelun jälkeen vain lopettanu ku seinään, ja se oli toiminut sille ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se fyysinen riippuvuus ja vieroitusoireet häviää alle viikossa, loput on psyykkistä koukkua, siitä vaihtelu.
   Tilastot on kivoja!!

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)