keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Polta pilveä, estä virustartunta!!

 No nyt on hyvä uutinen Hesarissa, Hampun kannabinoidihapot estävät piikkiproteiinin tunkeutumista soluihin!! Olenkin ihmetellyt kun kaveripiirissä on paljon pilvenlussuttajia mutta koronaa esiintuyy vähemmän kuin muiden ryhmien sisällä. Ou jee!!


Kannabiksen hyödyt ovat niin paljon suuremmat kuin haitat!!!


Kannabis vapaaksi, 5 000 vuotta lääkekäytössä ollutta kasvia ei voi määritellä huumeksi ja unohtaa sitä sinne vaan se on saatava hyötykäyttöön, lisää tutkimusta!! Jotta voidaan todistaa se minkä jo niin monet pilvenpolttajat tietävät - Kannabis on hyötykasvi vailla vertaa!!!




Sus'



Pink Floyd - Let's Roll Another One

4 kommenttia:

  1. Suella on nyt onnenpäivät.
    Sinulla on myös laaja lukijapiiri. Parissa vuodessa saman verran käyntejä kuin minulla viidessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellistä!! Olen kytännyt pari viikkoa että milloin saan sut kiinni, ja sä ajattelit samaa asiaa. Olemme samalla aallonpituudella ajoittain. juu, mun ranskalaiset ropottikaverit klikkailee automaatisesti aina kun jotain ilmaantuu, NSA tarkistelee mitä höyryän trumouista ja FSB tarkkailee väjäfobiaani jota levitä puta-putinista!!
      Sunday monday happy days!! Ja sit tulee Vontsie ja lyö nyrkillä jukeboksia ja heti soi rock!! On se kova!!

      Poista
  2. Samasta kasvista saisi - tai tehdäänkin ja valtameren takana jo myydäänkin - lääkettä riesaan. Enempi sitä käytetään lasten vaikeissa riesoissa, ja esim. mulla; aikuisten vaikeahoitoisessa, paikallisalkuisessa riesassa, sillä ei oo yhtälaisia vaikutuksia.
    Mutta kuten arvaatten, täällä ei CBD:kään (kannabidioli, kannabis sativan runsain ei-päihdyttävä kannabinoidi) ole luvallista, vaikka ei päihdyttävää olekaan. Siitä reseptin kirjoittaneet lääkärit ovat aika lailla järjestään menettäneet oikeutensa, vaikka CBD:stä epileptikoille apua olisikin.
    Tästä on tehty useita tutkimuksia, tämä ei siis ole mun omakohtaista tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, olen lukenut asiasta. Piensestä oli kiinni vuonna 1970 kun hallitus esitti kannabiksen laillistamista niin äänet meni tasab eduskunnassa ja arpa ratkaisi. Näin Suomessa hoidetaan tärkeimmät kysymykset, arpapeliä, ärrinmurrin. Asiat olisivat voineet olla toisin siis jo viis'kyt vuotta, ei olisi Kannabis On Saatanallinen Huume -peloteltua sukupolvea joka pitää sitä samana kamana kuin heroiini tai amfetamiini.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)