maanantai 17. tammikuuta 2022

Sota Itämerellä?

 Alkaa jännitteet nousta, eikä missään huitsin ketun nevadassa vaan ihan tuossa Suomen rajojen ulkopuolella. Venäjä ja Nato kalistelee sapeleitaan, Ruotsi rahtaa Gotlannin saarelle sotakalustoa. Kenekään ajatuksissa tuskin on varsinaisesti sotaa aloittaa vaan kun tarpeeksi on kalustoa, miehiä, kovia panoksia, aseita, ohjuksia niin inhimillisen virheen riski kasvaa koko ajan. Joku venäläinen votkamatruusi horjahtaa vahingossa laukaisunapin päälle ja kohta on ilma täynnä rautaa. Huolestuttavaa ihan aikuisten oikeasti!


Natoalus saapuu Itämerelle osoittamaan 
solidaarisuutta.

Oikeasti mister Putin, mitä vitun peliä taas pelaat?? Mikä on tämä hirveä hinku aloittaa kolmas maailmansota?? Sillä vaikka saisittekin pahaa jälkeä aikaiseksi Euroopassa niin loppupelissä turpaan tulee ja huolella. Olette iso firma vaan kun kaikki muut kääntyy teitä vastaan, niin se tarkoittaa Venäjän täydellistä hävitystä ja puolet maapalloa siinä sivussa. Ja Natopellet voisi kanssa keksiä vähän luovempia ratkaisuja rauhan saavuttamiseksi kuin se ikiaikainen jenkkiuho. 

Pitäisi olla systeemi missä toisilleen vihamieliset valtionjohtajat laitetaan samaan kehään.. että siinä, muksikaa nyt niin perkeleesti mutta jättäkää rauhaa rakastavat kansalaiset pois näistä valtapeleistänne. Isot egot on ainoastaan pomo(miehillä), tavan kansa ei Venäjällä eikä Euroopassa halua mitään sotaa.


Rauhaa, Mir, Peace, tran kilo nyt koko porukka, ja joku keittää teetä ja korkataan votkapullo, ja aletaan neuvotella, eikä ovia avata, ennen kuin kompromissi on saavutettu. Sitten aletaan taas elää tavan elämää, käydään kauppaa ja ollaan onnellisia,



Sus'



Frankie Goes to Hollywood - Two Tribes


7 kommenttia:

  1. Heh, ei muuten olisi voittajasta epäselvää jos putin ja biden laitetaan samaan kehään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAuska tuo video missä pressat mätkii toisiaan;DD Onko siinä nyt reagan ja jeltsin...

      Poista
  2. Tuli sama mieleen, että Putin on kyllä aika paljon paremmas kunnos näistä isoista. Tuo neukku oli Gorba, ne Reaganin kans teki lopulta sen kylmän sodan päättävän sopimuksenkin. Ehkä musavideo auttoi. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Gorba, on Jeltsin, katso ulkonäköä, puuttuu eräs läiskä.. . Ne sen sopimuksen teki kylläkin.

      Poista
    2. Jeltsin oli vasta Venäjän pressa ja alkoi 1991, joten tuskin nämä vuonna -84 sitä tunsivat. Wikiä vilkaisemalla tuli mieleen, että ehkä on Andropov.

      Poista
    3. Molemmat siis väärässä, olemme hyonoja venäjä-tietoudessa. Toisaalta mulle riittää yksi saletti tieto, oletettu vihollinen tulee aina idästä, on aina tullut ja tulee.

      Poista
    4. Täytyy myöntää, etten edes nyt ekana kattonut videota, kun oon sen niin sata kertaa nähnyt. Vasta kun Jeltsiniä heitit, niin tuli se avattua. 🙂 Ja joo, eteläs, lännes ja pohjoises ei oikein mitään uhkaavaa oo.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)