lauantai 22. tammikuuta 2022

Sote-edustakseni valitsen Jukka Hämäläisen 186

 On taasen vaalit ja Sus' on aktivoitunut mainoksien jakoon. Juuri tulin vajaan tunnin aamukävelyltä jonka aikana jaoin Tarhamäen alueen omakotitaloihin Jukka Hämäläisen vaalimainosta.


Mainio mies edustamaan minua, ja ajamaan asioitani parlamentaarisessa demokratiasssa. 

Kokemusta löytyy:
  • Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
  • Jyväskylän Liikenne Oy:n pääluottamusmies
  • Keski-Suomen Liiton maakuntahallituksen varajäsen
  • Jyväskylän Työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja
  • SDP:n puoluehallituksen jäsen
  • TUL:n Keski-Suomen piirin hallituksen jäsen
  • Urheiluseura Jyväskylän Valon puheenjohtaja
  • Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varman eläkevakuutettujen neuvottelukunnan jäsen
  • Kuljetusliittojen työttömyyskassan hallituksen jäsen
  • Keski-Suomen Osuuspankin edustajiston jäsen

Tykkään Jukasta poliitikkona kun ei ole kadottanut tuntumaa tavan ihmisen arkeen ja ongelmiin. Edelleen kuljettaa linkkiä ja hoitaa samassa siis firman työntekijöiden edustusta pääluottamusmiehenä.

Tavattiin aikoinaan, hurjassa nuoruudessa, teatteriharrastuksen kautta. Jukka olin Kansan Näyttämön näyttelijä ja puuhamies, minä Huoneteatterilla teknisenä avustajana, ollaan suurinpiirtein vuosissa 1988-90. Se vähä mitä ehdittiin tutustua, jätti pysyvän jäljen ja kun alkoi politiikassa esiintyä, niin olen kannattanut. Viimeisimmissä kuntavaaleissa Jukka uusi pestinsä ja on nyt kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Itse päätin että niin kauan kun on mukana, aion häntä äänestää, mitäs sitä vaihtamaan kun hyvän löytää;) Olen siis myynyt sieluni Sdp:lle, tuleeko minusta nyt Nousiaismaisen harmaa, Hakaniemen elukkako on johtotähteni? Mnjaa, kyyyyllä sen noinkin voi sanoa ;D


Pannaas vähän miehen omia aatoksia ja yksi videokin, vajaa 3 minsaa, suosittelen, hieno tarina:


Olen 55 vuotias jyväskyläläinen. Toimin tällä hetkellä Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Olen Jyväskylän Liikenne Oy:n pääluottamusmies ja ammatiltani olen linja-autonkuljettaja. Toimin myös SDP:n puoluehallituksen jäsenenä ja olen Jyväskylän Työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja.


Syrjäytymisvaarasta kunnallisvaikuttajaksi!

 

Hyvinvointia koko hyvinvointialueelle

Uuden hyvinvointialueen tulee palvella kaikkia hyvinvointialueen asukkaita siten että palvelut ovat helposti saatavissa ja saavutettavissa. Hyvinvoinnin laiminlyönti kenen tahansa kohdalla johtaa kustannusten kasvuun, mikäli joudutaan hyvinvoinnin laiminlyönnistä johtuvaa pahoinvointia.

 

Jukka löytyy somesta: Naamakirjan sivukotisivut.


Huomenissa siis varsinainen äänestyspäivä, kömpikää nuuhkimaan raikasta ilmaa, ja siinä sunnuntaikävelyn oheistoimintana äänestys, jonka jälkeen on mukavaa mennä vaikkapa kahville ja puhua politiikkaa!!


Sus'

9 kommenttia:

  1. :) Repu vain hymyilee. Meillä ei äänestetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, teidän ei annettu sotkea näin tärkeitä vaaleja!!.....;DD!

      Poista
  2. Aluevaaleissa on minusta hyvin tärkeä äänestää. Ja varsinkin oman "kylän" ihmistä. Tuli käytyä jo ennakkovaalis.

    VastaaPoista
  3. Menneissä vaaleissa riittää, kun Poika teki vaalityötä avoanopilleen ja äänesti meidän sotealueella vaikka palveluiden saanti loppuu viikon päästä.
    Ehdokas jota olisin äänestänyt jos olisin äänestänyt, tuli valituksi ilman munkin ääntä ja ehdokaslistaa lukiessani tiesin sen etukäteen - meedio kun olen.
    Loppu hyvin kaikki hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laiskan kevyet selitykset!! Oi Pöllö, sinäkin siivekäs, tuleen jäädään makaamaan, kylkeä vain käännetään ja taas jatkuu kuorsaus----hu---huu...kroo..huu..puuh...nallenjamnjam,,puuh

      Poista
    2. Tarvitset lisää perusteluja "laiskuudelleni"? Kauheasti kohkatut vaalit, mutta aikuisten oikeasti aiheesta ei saanut kunnon tietoa kuin vasta viime viikkoina - mistä oikein äänestetään??
      Yksi periaate ehdokkaan valinnalle olisi ollut, että jos on jo kansansanedustaja tai kunnallisvaltuutettu - ei. Pitää olla aikaa keskittyä siihen virkaan mihin valitaan.
      Toiseksi olisin äänestänyt omaa kuntalaista, mutta näin lyhyellä "kuntalaisuudella" ei ollut tarpeeksi tietoa ehdokkaista. "Tiedän ihmisen, oltiin koulussa 40 vuotta sitten yhtä aikaa" ei riitä mulle perusteeksi.
      Ja... En vänise toimimattomista palveluista kaupan kassalla tms. vaan vien asioita eteenpäin anyway.

      Lähden nauttimaan kuntani hyvistä sotepalveluista, heippa 😂😂

      Poista
    3. Enempää ei tarvita? 😉😅
      Kävin hammaslääkärissä, ei sattunut ja palvelu oli loistavaa. Kiitin kauniisti ja niiasin.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)