torstai 2. heinäkuuta 2020

A - PU - VA!!

No nyt lähtee!! Olen ajoittain vaikuttunut Miley Cyruksesta mutta se biisi joka avaa mun pään mielihyvähanat, on jäänyt tulematta, joskaan en ole koko tuotantoaan kahlannut tärpin toivossa. Nyt se siis tapahtui ihan luonnollista tietä eli nykyajan puskaradio elikkäs internet sen tarjoili, Soundi.fi on hyvä tarkistaa ajoittain löytöjen varalta.




En siis sinänsä ole apua vailla, hyvin on pärjäilty. Muksaa kun lämmin vähän kylmeni, ei vieläkään palelemaan pääse. Tosin tuli mieleen kun eilen kävelin sateessa kauppaan että ei ne helteet nyt niin pahoja vielä olleet. Kaikki on niin suhteellista=)

Tietokoneen henkinen elämä on jotain ihmeellistä. Tämä sähkölaitteille yleinen ilmiö eli vika joka ilmaantuu ja poistuu ilman erillisiä tekoja, on riivannut konettani pari viikkoa. Äänet lähtee, äänet palaa, lähtee, palaa. Ekaksi oli kolme päivää lomalla, nyt meni viisi. Aiemmin toimi välillä kaksi päivää, saas nähdä joko vika siirtyi kokonaan imaginääri-tasolle, unholaan, keksittyjen juttujen hautuumaalle. Sen verran hopeareunusta pukkaa että on sitten tullut tehtyä jotain muuta, kuten luettua kirjoja, sarjiksia ja askartelua. Ei ole kiva katsoa Areenasta ohjelmaa äänetönnä. Kotimaisia varsinkaan .. ;D


Mielet kirkkaina läpi heinäkuisen hehkeyden, 
   harmajan sateen, 
       kostean, kylmän ja vähärakeisen 
              kesän kuumuuden...
                 staying alive!!


Sus'



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)