keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Paluu arkeen eli etelä-Helsinkiin bilettämään!!=)

Ou jee!

Sus' on elementissään eli pääsee merelle, oi!! Ihana Itäinen meri joka olet Suomesta etelään ja länteen, pirskatin balttialaiset merineen ja onpa tuo vieläpä länsimerikin Virossa. Ai niin, Pohjan meri briteille;D Rakkaalla vesiplämntillä on monen monta virallista nimeä ja epävirallisia riittävästi=)


m/s Europa, minun 
menneisyyteni, 
tulevaisuuteni
kohtaloni. 

-nimim. Ikiristeilijä


Varasin matkan ensi kuulle, hinta oli hurja 5,- kun käytin vähän bonuspisteitä, ilman niitä olisi ollut peräti 10 euroa!! Jos käyn kaverilla kaupungin toisella puolen ja illalla pois niin menee kuusi euroa (täällä on kallis paikallinen, kertapiletti 3,-).

Junatkaan ei kustantanut kuin 26,60 ja siihen ratikat eli 2 kertaa 3,- (ai niin sama hinta kuin jkl, onkos se nyt siis kallis? No on!!) Joten koko reissun hinta matkoista on noin 38 euroa. Sanoisin että lähes ilmaista, kuus-seitsemän vuotta sitten ei päässyt edes Helsinkiin junalla tuohon hintaan, oli jotain yli nelkyt ekee. Onnibus teki hyvää kilpailulle, hävisi vähän turhaa ilmaa hinnoista=) Tosin maaseudulla vuorot väheni entuudestaan eli hyvä mulle, huono maalla asujille, com sii com saa, tai jotain sinnepäin.

Lopetan siis koronaeristykseni syöksymällä huimapäisesti seilaavaan viruslinkoon!! No, aion tyylilleni uskollisena viettää aikani tuttuun tapaan hytissä katsomassa muumeja ja dokaamassa lonkeroa ja osan ajasta vietän laivan jommalla kummalla sivulla ja tuijotan merelle. Se on suurin syy lähteä, pitää käydä tarkistamassa että Itämeri on paikoillaan!! Ja aallot tytyväisiä! Olen Aalto r.y.n ihmistulkki, aallot jos lakkoon menevät niin kyllä on meri tylsä kokemus! 

En siis oikeasti hae reissulta mitään sosiaalista yliviritystä, vaan matkaan itsekseni, omassa kuplassani, lukien yleensä jotain. Tärkeintä on liike, ei päämäärä, sitä ei vars ole, vain kauttakulkupisteitä. Tai on päämäärä: o,7 litraa jotain 16-vuotiasta whiskeytä eli elämän vettä=) Ihan riittävä päämäärä, pääsen maaliin aika saletisti ja ei tule likaa stressiä, sitä pitää välttää aina viimeiseen asti.


Aamun taidekokemus:


Hiljaa, hiljaa hiippaillaan me K...?
(missä hiippaillaan?)

Boogienights


Aavemaisia olentoja tarttuneena negatiiviin,
vanhanaikainen filmikamera on kuuma, pelottaa.... .


Tonaiiiiiiiiiiiiiiit, The Susperation Orchestra!!


Once upoan a Time in DDR... .


Kukkakimpun teko on mukavan rentoa.



Keskiviikon kestää kun on sadetakki, -varjo ja varastoitua hyvää fiilistä viime viikoilta kun rällötti au ja paahtoi nahan!


Sus'


The Queen - I want to break free
Kuuntelin eilen budabest-86 keikan ja pitkästä aikaa kolahti,
niin kuin Freddyllä kumppaneineen on tapana tehdä.
Ai että oli hyvä bändi!


6 kommenttia:

  1. Sus'letteissa on kyllä ilmiselvästi näkyvissä alitajuinen boogie retki etelän vaaroihin: ensimmäisessä ilmiselvästi hiippaillaan hiljaa bilettämään, Boogienights jo nimensä puolesta kertoo mitä tulee tapahtumaan, Aavemaisten otusten kanssa vedetään discopallon alla aamuun asti kun Susperation Orchestra pistää parastaan ja viimeinen on sitten kamala kankkunen, voihan sitä DDR:sikin kutsua!

    Bon voyage! Have fun! :)

    Travel safe!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muuuten hyvä paitsi ei tuu kankkusya, en tykkää enää juhasta joten juon vähän.
      Kiitos

      Poista
  2. Kohtahan se ensi kuu koittaa ja pääset mualimalle. Sinussa taitaa olla vahvana tuo vaellusvietti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mnjaa. ei nyt niinkään, kolmen kuun välein on hyvä päästä käymään jossain. Yhdessä vaiheessa harrastin lähimatkailua, valitsin kylän, vaikka Petäjäesi tai Äänekoski ja menin sinne päiväksi heilumaan. Tykkään Jyväskylästä ihan älyttömästi, joskus vain pitää päästä liikkeelle, ei se päämäärä vaan liikkeessä oleminen.

      Poista
  3. Suolahdessa on lättähattuja junamuseossa ja sellanen veturikorjaamo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolahti oli ensimmäisiä paikkoja Suomessa kun poistettiin kaikki yleisöpuhelimet kun kännyt tuli, en muista vuotta mut ei mulla vielä kännyä ollu. Tuli vähän orpo olo vaikkei puhelinta just sillon tarvinnukkaan, oltiin kaverin kanssa reissussa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)