maanantai 13. heinäkuuta 2020

"Tiedätkö, luulen tehneeni virheen"

Siinä Texasilaisen miehen tunnustus sairaanhoitajalle vähän ennen kuolemaansa. 30-vuotias mies kuoli osallistuttuaan koronabileisiin. Vaikka jenkeissä oli tuohon mennessä kuollut 135 000 ihmistä koronaan niin mies uskoi sitkeästi että koko virus on kusetusta ja ainakaan se ei tartu häneen. Koko juttu tästä.


Googlesta hakusanalla idiootti!! ;DD

Ainahan Jenkkilästä on löytynyt pieni vähemmistö kaikenmaailman levottomia tyyppejä mutta näin Trumpin kaudella nämä yleensä piiloon tai hupisivujen otsikoihin päätyvät tapaidiootit pääsevät nyt ihan asiallisiin uutisiin ja aiheuttavat seuraajavyöryn ja sitten heidän suuri johtajansa Tapaidiootti-Trump heittelee idiotismejään kuten että ei kuin puhdistusainetta suoraan suoneen niin kyllä se siitä. Sitä kai ei kukaan tehnyt vaan läheltä piti, murkytyskeskuksen soittomäärät lisääntyi kymmenillä prosenteilla.

Ja kuin Oranssi Twiittaileva Trumputin-Tapaidiootti on hehkuttanut osan porukkaa niin sekaisin hokemalla valeuutista niin nyt rreppanat ei enää tiedä ketä tai mitä uskoa ja alkaa tulla tällaisia tapauksia. Voi vittu sanon suoraan, kuinka saatanassa voikaan yksi helvetin tollo saada aikaan vahinkoa!!


Sama hakusana, toinen kuva!!!!!!;DDD


American recokning!! todellakin eli Herätkää Pahvit! ja ensimmäisenä toimittakaa se rikollinen kusipääpreidenttinne linnaan ja sellaiseen osavaltioon missä saa teloittaa kirveellä!!


Sus'

4 kommenttia:

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)