torstai 16. heinäkuuta 2020

Tylsähköä

tuumasi veitsenteroittaja kun tarkkaili elämääni. Miksi ja kuka hänet siihen komensi, siitä ei ole tietoa. Outoa että tällaista hampuusia joku puukonteroittaja tarkkailee. Mutta joka tapauksessa hänen raporttinsa pitää paikkansa, minulla on tylsää.




Sus'huetseja olen väsäillyt, tylsää. Kun on tylsää myös kuvat  tuntuvat  tyhmiltä, lapsellisilta ja jonninjoutavilta näpertelyltä, mitä ne periaatteessa onkin vaan silti...plääh! Mikään ei kiinnosta, mikään ei iske tulta ja kun on köyhä niin ei voi tehdä mitään repäisevää jotta irtaantuisi tästä turhautuneen tylsästä olemisesta. olemista, sepä se. Sitä vaan on ja möllöttää. Elossa, kuinka saatana huimaavaa!! Minä elän, hoki Aleksis Kivi, saaden siitä kiksejä jotka minä olen kadottanut. Jos olisin masentuvaisuuteen taipuvainen, saataisin mustua viikoksi. Hih, olisi ihan musta, muille merkkinä siitä että tuon henkilön läheisyydessä kaikki riemu ja ideointi kuolee!! No, nyt alkaa ampumaan yli, ei mulla ihan noin paska fiilis ole. Jotenkin vaan harmaa olo, kuin varjokin olisi vaalennut tai jotain.


Parempia fiiliksiä odotellessa nautin siitä että edellinen postaus on yksi suosituimmista, mukavaa että mielipiteeni Trumpista leviää. Jokaisen ihmisen pitäisi miettiä mitä Trump saa aikaan ollessaan pressa, kuinka paljon pahaa, lähinnä. Täysin väärä ihminen valtaapitäväksi, infantiili, tunneihminen joka loukkaantuu helposti ja kun vaivalla on saatu systeemit kasaan niin tämä saatanan pelle riehuu ja huitoo niin että paremmasta väliä. Kaikista köyhimmät joille Obaman kaudella tuli vähän valoa kirstuun, huomaavat olevansa jälleen se osa kansaa jonka arvostus on nolla ja vakuutukset viedään, sosiaalietuuksia karsitaan ja ennen kaikkea Trumpin suhtautuminen koronaan on käsittämätöntä, varsinkin kun on kyseessä 330 miljoonan ihmisen valittu johtaja. Mitähän vittua ne kelas kun valitsi alunperinkään moisen tapatollon johtoon?????


Sus'


Sink the Trump, he's all the idiotism!!
Vähän 'huetseja:


Ompelukoneen eloonherääminen


KISS -yhtyeen uusi rumpali.

Australialainen huijaus.


Vera rakastui väärään mieheen.


Kubistisen norsun esiinmarssi.


Albert Speerin hylätty suunnitelma.


Smurffin älynväläys!


Kasteinen aamunavaus.


Hajoava tulevaisuus.


Three witches

Erimielisyys.


Haahuilua huilutunnilla.


Törmäys.




2 kommenttia:

  1. Mä palaan rääkkäämään sua kommenteillani ja omilla blogihöpötyksilläni, jos ystävän poika saa mun koneen henkiin. Ainakin eilen siitä jo kuului muutakin ääntä kun epävireinen "ping"

    VastaaPoista
  2. Ihanaa!! Rääkkäys on suosikkitoimitojani, raatelun ja repimisen lisäksi=)

    Ping.......wait......wai....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! PINGU!!

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)