sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Halvaantunut ankka

Yle lähettää EM-fuiksen siirtymisen vuoksi vanhojen pelien uusintoja, kelpaa=) Minä kun katson jalista ihan sen itsensä takia, ei ole suosikkijoukkuetta eikä oikeastaan maatakaan, riippuu pelistä. Tästä johtuen en kyllä muista mitään lopputuloksiakaan, hämärästi muistin että tämän iltaisessa uusinnassa vuodelta 2016 EM-kisoista pelaa transka ja Portugal ja etttä Portut voittaa. 

Tämä siitä että kummityttö oli juuri tuolloin Lissabonissa ja laittoi tekstaria että vallan hyvät bileet;D No aivan varmasti. Pelin edetessä muistin että Cristian Ronaldo, toinen tämän hetken parhaasta jalkapalloilijoista saa siipeensä ja lojuu kentällä kynel silmissään, kuin halvaantunut ankka, voimatonna. Kannetaan paareilla pois. Vaikka oli nauhoitus niin empatiavyöry laittoi kyyneltä mullekin silmäkulmaan, mahtoi oikeasti olla CRllä paha mieli ja ymmärtäähän sen.




Onneksi peli päättyi pelaamalla, niin adrenaliiniä nostatavia rankkukisat onkin niin mieluummin saisi pelit ratketa vars peliajalla, tai sit jatkopelissä niin kuin nykyään kutsutaan. Eli jatkoajalla. Portugalilaisten sitkeys palkittiin ja Ederin maalilla voittivat 1-0. 




Kerrassaan viihdyttävä peli ja hieno draaman kaari. Ja CRn itkun vaihtuminen hymyyn on oikein palkitsevaa muillekin, vaikeuksien kautta voittoon, läpi harmajan kivern, Perkele!!





Varsinainen syy otsikointiin on Spotify jolla on vaikeuksia käynnistyä. Juuri äsken kirosin ääneen sitä halvaantuneeksi ankaksi ja siksi sen otsikoksikin laitoin. Koomisen traaginen sanonta, vähän kuin Jethro Tullin klassikossa Aqualung: "Feeling like a dead duck"


Jonakin päivänä kummityttö saa riemuita Suomen euroopan mestaruudesta, niin, jalkapallossa! Nyt päästiin kisoihin, aika selvä kaari kuningas Litmasesta josta minun jalkapallohistorian suomalainen osuus alkaa. 

Sitä paitsi jos Ruotsi on yltänyt 1958 MM-loppuotteluun niin eihän se nyt mikään mahdottomuus silloin ole, ollaan vaan vähän hitaampia täällä hämeessä, kälviän malliin. kiireettä hyvä tulee, hätäilemällä kus'päitä kakaroita=)

Unelmat toteutuu kun työstää ja on kärsivällinen, siihen tujaus onnea niin a vot!


Sus'


p.s. Bon Jovi jonka die hard-fani olen, on julkaissut pitkästä aikaa biisin joka läpäisee seulani ja koskettaa, ja kun aiheena on ajankohtainen Mustan Miehen Murhaaminen poliisin toimesta niin on olemassa suuri vaara että BJ olisi mennyt biiseineen metsään. Aiempi ajankohtainen koko kansalle tarkoitettu hiilaus-biisi oli Devided (9/11)joka ei osunut maaliin mielestäni mutta tämä Herätkää pahvit (amerikka)! Toimii todella hyvin. plus olen ollut tänään herkistelytuulella, raja on matalampi kuin normalisti, nyyh.


Bon Jovi - American reckoning

2 kommenttia:

  1. Kuka vanha mies siinä laulaa... :o Näin se aika kuluttaa. Hyvä biisi itsessään ja ei ihan ensimmäiseksi Bon Jovin tuotantoon ajattelisi. Tykkään soundista.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)