tiistai 28. heinäkuuta 2020

Myynnissä 10 kpl Kamala luonto -sarjiksia!! ja muuta Sujenlaisen elämään kuuluvaa...

Siis!!

Luovun rakkaista Kamala luonto -sarjakuva-albumeistani. Tästä linkistä huuto.nettiin, viikon on käynnissä tuo huutokauppa, 58,- lähtee. Herää kysymys siellä ruudun takana jotta ei kovin rakkaita liene kun kerr.. Väärin!! 
RakstanRakstan ihan hirmusti vaan kun on köyhä ja rakkautta riittää muillekin sarjiksille niin välillä täytyy luopua jotta saisi tuoretta rakkauden verta rintaan kiertämään, lämmittämään Sujen luikkua olemusta talvisilla pakkasilla, kapinen turkki kun ei juur' lämmitä: -Ois pitänä uskoo emää ja pithää turkkhi ojenuksesa...Ärtökääni vallankin...hetkinen, ei kun siis...nyt puhuttiin turkista joka harteillani lepää, ei siitä valtiosta joka diktatuuriin päin on kallellaan. 






Elämme kummallisia aikoja kun globalisaation voimat puhaltaa ja nationalistit pystyttää uudelleen muureja vastatoimena. Suotta hikeentyvät, money talks eli raha puhuu ja lopulta koko maailma on vain yksi kauppapaikka ja tullee olemaan vain yksi raha, oi mikä ihana ajatus, se yksi raha siis. Judge Dreddissä oli muistaakseni krediitit, ihan hyvä nimi. Markat jo lähti, sinne samaan kasaan vain punnat ja muut.

Vaan siis... myyn nuo jotta saan rahaa hankkia uusia eli tahtoo kovin saada Elfquest - Sudenratsastajia, neljä on, ainakin 19 uupuu joten satanen niihin tullee menemään. Kerrassaan hyviä!! Sudet voittaa muut elukat, siksi valinta on itselle helppo vaikkakin vähän sylettää luopua noista.. . Noh, kun rikastun, ostan kaikki sarjakuvat!! Kaikki!! Ihan kaikki!! Siis jokaista vain yksi nro mut...kaikki!!

Olisi pikkuisen hienoa sanoa jotta mulla on kaikki maailman sarjakuvat!! Suurinpiirtein siis....äh, Roope Ankan hillothan siinä tarttis, kyllä niitä niin paljon on julkaistu ja harvinaisimmat maksaa maltaita ja maltaat on ilmeisen kalliita, ainakin jos miettii sanontaa. Mene ja tiedä. Single malt -viskeissä ainakin se single lisää hintaa ja malt on tärkein ainesosa. Toinen tärkeä on??? Arvatkaa, palaan vähän päästä... .


Sus'huets/-lettsejäkin on tietty kasaantunut. Yksi erä, noin viisi kpl, oli niin kuraa että julkaisin niistä vain yhden ed.postauksessa. Joskus tulee todella huonoa jälkeä, niin ettei kehtaa edes näyttää. Sellaista se on elämä ja tekeminen, kunhan keskiarvo pysyy tasaisena niin ei haittaa ajoittaiset paska-aallot tuulettimeen. Täytyyhän niitäkin olla, eihän ne helvetin hyvin menee -hetket muuten tuntuisi miltään. 

Paska kultaa parhaimmat.

-Sinä Shäätnän urpo siis teit sen diilin ihan itseksesi?!? 
Ja se Ketku Kuispää tietty häipyi ennen kuin
 minä saavuin, olisi saanut isän kädestä, perkele. 
Kyseinen herra steppaili par'aikaa Kalliossa,
 hyräillen Kolmatta linjaa..


..., nauraen matkalla pankkiin,


Mr. Rorschach itse!!

Delfiinin laulu, ulvonta suden. 
Sihisevät käärmeet, ruokittavat suut.
Lintuja, lintuja!!


Leviävä psyyke ja sen ympäristövaikutusten 
arviointiryhmän illallisen tähteet
a.k.a
Doggybag, where is my doggybag!!

Särkyneen enkelin korjausohjeet 
(sis liimaputkilon, ei sis paristot 3 kpl AAA)

Tutkielma  - Tummansinistä punaisella


Se toinen tärkeä ainesosa..sieltä nyt tarjotaan humalaa, vettä, sokeria.... Vaan ei siellä päinkään, ajan nimittäin takaa sitä mikä tekee sen maun (ja varsinkin värin, makuun toki vaikuttaa muutkin asiat) siihen viskiin eli ne tynnyrit missä se viski lilluu vuositolkulla!! Jotta viskiä saa kutsua viskiksi, sen on täytynyt olla tynnyrissä vähintään kolme vuotta.

Itselle näistä perusviskeistä joita yleensä otetaan, tykkään Jamesonista. Irkkuiviskeissä on yleensä enemmän sellaista perusmakua, paksua tunnetta, lämmintä ja usein savuista. Skottilaiset on hieman viiltävämpiä, terävämpiä, ehkä hienostuneempia olisi se sana jota haen.




Jos savun maku kolahtaa, suosittelen tätä vaikeasti lausuttavaa..öö... laphroiakkia, se hoo pitää saada 
kuulumaan, muuten siitä tulloopi pökkelöspukkelo laproiakki..labradorin noutaja joka on luisunut hurtaksi, rakiksi...;D jopas nyt on taas assosiaatiot. Vaan siis, irkku tai skotti, hyvin kelpaa. Jopa Kanadan Seagramm menee, ainoa mistä en tykkää tässä genressä on jenkkiviskit, niitä kun ei tehdä ohrasta vaan maissista (en ole vielä maistanut suomalaista ruisviskiä, on kuulema namia, voittanut palkintoja siinä missä se suomi-ginikin, wtg!).

 Tulee ihan eri makumaailma joskin viski on viskiä ja maissikin menee jos vaihtoehto on rommi tai konjakki...tosin hyvä konjakki on hyvää ja vaalea rommi ihan jees.. .

Nyt kun olen tästä juopottelusta päässyt enimmäkseen eroon niin voi oikeasti nautiskella juomista, ei tarvi ostaa kuuttatoista olutta tullakseen humalaan vaan voi ostaa samalla rahalla, noin viistöis ekee, vaikka pari neljän euron olutta, sellaisia keski-eurooppalaisia hienon nimisiä ja runsaasti makua sisältäviä oluita. Ja lopuilla jotain kivaa pikkusuolaista syötävää!!




Suomalainen lagerolut on siis ns. bulkkitavaraa eli sitä tehdään paljon ja halvalla, kesäällä vielä enemmän, ja ne on tarkoitettu juopotteluun, maisteleminen on eri asia.  Ja silloin tykkään maistella tiukkoja. 

Esim vodkissakin on aika isoja makueroja ollakseen ihan kirkasta viinaa. Kun prossia on yli 90 niin ei enää maistu miltään..tai siis maistuu mut jos raakana edes maistaa niin kieli puutuu samantien, eikä mikään maistu millekään=)


Tämä viritelmä odottaa syksyä,
pimeässä loistaa silloin ihanan sininen valo,
mukavasti tulee poliisi mieleen
jos vähän kytkimestä napsuttelee.
(kauempana naapurissa asuu pikkukonnia,
ovat säikkyneet piripäissään vainoharhaisina
näitä mun partsin valoja, hihihiii!!)

Tästä linkistä 50 hassua kissakuvaa, oudoissa asennoissa ne katit ajoitain elbaa.


Tässä esimerkki: 
-He's about to speak Italian;DD



Jaa-a, eipä mulla sitten sen kummempia, joten mukavan keskeistä viikonpäivää itsekullekin säädylle, säädyttömille riehakasta ulkoilua!! (edit - Olin jo näköjään keskiviikossa mutta jos nyt sitte hyvvee tiistaetaetaetaeta!)


Sus'



Kuuntelin tässä kirjoittaessa Annaa, on sillä ihan hyvä ääni ja nää biisit on kyllä jotkut ihan helvetin hyviä. Kyllä egotripparit osaa. Muutenkin Anna Puun taustahenkilöt on olleet fiksuja. Koko ura on edennyt todella hallitusti, propsit koko organisaatiolle. Ja Annalle hyvää lomaa, nauti nyt kunnolla että jaksat jatkaa hienoa uraa! Ja kirjoittaa biisejä, upeata että olet opetellut senkin, ei se ihan treenamatta suju, voin kertoa.

2 kommenttia:

  1. Sarjiksia on tullut ittellä kerättyä vintille aika kasat ja tuo luonto on ollut ihan hyvää kamaa, mutta ei enää riitä aika uusiin. Onnea myyntiin! Elfquest on hyvä suunnitelma, olikos Luupäät jo hanskas?

    Juomapuolella oon itte vähä kummalintu, olutta mennyt elämäni aikana ehkä 5-7 ja nämä tiukatkaan viski, konjakki, vodka yms ei maistu vaan nämä makeimmat siiderit on hyviä. Jos löytyy mansikkavadelmamustikkapersikkapäärynäananas-makuinen, niin se mulle! Sitte taas Tarja haluaa valkkaria ja extra dry, meille tuodaankin yleensä juomat pöytään väärin päin. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet myymässä sarjiksia niin tarjoa mullekin?! =)

      Kukin taaplaa viinansa miten maistuu, viisasten juoma, olin tyhmempi 36 vuotta ennen kuin tokenin sen verran viisaaksi että en enää känniä juuri kaipaa=) Tai juo, tänä vuonna olen ollut kuusi tuntia humalassa..noh, pannaan 12 tuntia niin ei ole niin tiukkaa;D Aiemmin olin kolme päiovää kännissä per viikko ja kaks krapulassa yhden unessa ja yhden selvinpäin, sillon tietty vitutti... =) No ei vituttanut, yhden selvän päivän viikossa seisoo vaikka päällään.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)