lauantai 18. heinäkuuta 2020

Saturday Classics 180720 Aamusta heräsin ja hankin aseen...

Ah, Sopranos, täydellinen rikossarja, ehdoton alan huippu jos kaareksi laitetaan Kummisetä - Sopranos. Wire eli Langalla on yhtä hyvä mutta yhdessä S menee ohi: parempi tunnusbiisi:


Alabama 3 - Woke up this morning

Lainasin 2010 kaverilta 6 tuotantokautta ja katselin ne 3 viikossa. Aika usein kuuntelin myös tuon biisin, se vaan toimii. Laitoin lyriikkavideon ihan tarkoituksella, hyvät sanat.


 


Tuon S-putken vaikutus alitajuntaan oli häiritsevä, meinaan jos kaveri on lainannut multa 20 euroa ja on päivän myöhässä lupaamastaan takaisinmaksusta niin mä alan miettiä sen käden katkaisua, kaappaamista pakettiautoon ynnä muuta väkivaltaista ongelmanratkaisumallia. Niinhän se Bada Bingkin tekisi;D

Tämän huomattuani korjasin asiantilan katsomalla putkeen paljon Kotikatua, Emmerdalea ja Sydänmen asialla, siinä vasta hyvä sarja onkin. Tykkään puhutusta kielestä eli pohjois-Englannin aksentista ja pieteetillä lavastetuista/puvustetuista jaksoista, varsinkin musiikin alkuperäisten esittäjien käyttö antaa niin hyvä fiban että Heartbeat on ykkösdraamaa. Tunnusbiisistä saisi muuten hyvä hard core -version, silleen Kotiteollisuus-räyheästi örisisi jotta Haartpiit vai tu juu miss mii!!!

Kautta aikain paras rikossarja lienee kuitenkin Kova laki, tykkään niin perus- kuin special-yksiköiden jutuista. Es Christopher Meloni on niin helvetin kova sälli näyttelijänä ettei mitään rajaa, teki todella vaikuttavan roolin OZissa eli Kylmässä ringissä, hyi saatana että oli puistattavan kaamean koukuttava linnasarja. Telkku on niin cool! (herkistynyt avautuminen kesken blogipostauksen, hävettää=)


Heh, tästä on olemassa jostain kumman
syystä kahdeksan tunnin versio!!
Siinäpä olisi maraton, saattaisi sen
jälkeen lopun elämää olla korvamato;DD


Mukavan letkeätä lauantaita hyvän musiikin soidessa,


Sus'


Jope Ruonansuu R.I.P.
Kevyet mullat koko kansan naurattajalle, 
tärkeitä ukkoja/akkoja nuo kun saa muut räkättämään=)

12 kommenttia:

  1. Sopranos on sarja, joka pitää katsoa ainakin kerran viidessä vuodessa.

    Tunnarit ovat kyllä mieleen painuvia biisejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kuunneltua aika usein tuo biisi vaikka katsoin monta jaksoa päivässä, oikein hyvä groove=)

      Poista
  2. Katotaan paljon telkkaria, mutta jotenkin kumpikaan ei oo tullut valinneeksi näitä poliisi-mafia tyylisiä sarjoja, esim Sopranos ja Wire ihan kattomatta. Meloni oli muuten Netflixin Happy! -sarjassa aika hyvä, kannattaa kattoa jos N löytyy. 👍 Jope on kyllä kova sanoittamaan tuolla tyylillään, RIP vaan Jopelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katsoin tuota HJtä, oli aika tutka jo mullekin;DD tod surrealistinen. Hyvä näyttelijä!

      Poista
  3. Sopranosissa oli ansiokasta myös muu jaksoissa soinut musiikki. Toki tämä tunnari on ehdoton. Ruotsalaisten Puutarhaperjantai tai jotain sinne päin jatkaa samaa perinnettä, yllättäen. Kova laki oli silloin aluksi ehdottoman hyvä. Sydämmen asialla jaksoja jaksaa katssoa uusintakierroksill vaikka kuinka ja musiikki auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Langalla! -sarjassa on hieno tom waits -veto down in a hole

      Poista
  4. Piti käydä tarkistamassa. Siellähän se Sopranos hyllyssä. Oli muutakin, mm. Mullan alla. Se olis kiva joskus katsoa uudestaan, mutta muistanko vielä liian hyvin. Nyt olen syventynyt Areenan kotimaiseen Pirunharjuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirunharju on ihan jees. Outoa kylläkin katsoa telkusta tuttua ihmistä, Myllymäen Jussi aikoinaan oli ohjaamassa näytedlmää Huoneteatterille, Mistä on pienet tytöt tehty? Osallistuttiin Mikkelissä Näyttämöpäiville ja voitettiin. Mä olin siihen aikaan valo-,ääni-ja yleismies. Kuitennii siis, Jusin olen tuntenut 88-89 lähtien, oikein sivistynyt ja hieno herrasmies joka osaa sitten olla kyllä rentoa kansanmiestä, lopultakin hyvä ja mukava mies. Mut siis outoa vähän..----=) Kauheasti saa huutaa ja äristä tässä roolissa, normisti sitä tulee kans mut paljon vähemmän;D

      Poista
  5. On hyllyssä Sydämen asiallakin, mutta senkin muistan liian hyvin. Outoa, kun tuota GoF:a jaksan katsoa aina vain uudestaan.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Sitä minäkin ajattelin vaan en ole mMjavan tavoin ajan hermolla kun Kettuilen ympäri metsää omiani, adhd soiden korvissa=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)