torstai 2. heinäkuuta 2020

Hiljaista

..on kylänraitilla. Menneet ovat ajat nuo, jolloin raitti pulisi ja sihisi, kiemurteli ja kääntyili. 
Täynnä elämää, nuoret toisiaan kiusoitellen, työtätekeväiset edellisiä tuhahdellen. Vanhukset kaikkea seuraten, silmä kovana ja kieli terävänä, paljaspeppuiset penikat jaloissaan hyörien.




Niin, piti kirjoittaa siitä kun atk:sta ovat äänet olleet lomalla. Otsikkoa hain ja tuo hiljaisuus -sana laukaisi sitten tuollaisen lyyrisen ryöpyn. kelpaahan tuo blogipostauksen avaukseksi, eikö? 

Voisi muuten olla asiat huonomminkin sillä sen lisäksi että raitti on tyjentynyt niin Kreikasta löytyy kylä joka edellisen lisäksi myös valuu, kohtuu angst!


(linkistä juttuun, vaikuttavia kuvia)


Olipas hyvä että etsin tuon kuvan taustalla olevan jutun, nämä Toisiin maisemiin -sivut vaikuttaa oikein päteviltä, silmään osui heti Hämeenlinnasta Kantolan muraali, on saanut tehdas astetta hienomman värityksen, siisti muraali!!


Kyllä lähtee!!


Kas niin, se mitä aioin juputtaa, on jo unohtunut=) Tuon kivan sivuston löytyminen riitti muuttamaan oman aamuilufiiliksen jota uhkasi angstaantuminen johtuen muutamasta epäkunnossa olevasta asiasta vaan pienestä on kiinni ja nyt on lapsella hyvä mieli=)

Loppuun ahkeroinnin tuloksia:


Portinvartijat eli sisäänheittäjät


Juhlat ovat pidentyneet


Reflektioitumiseni seuraukset


Kolmas silmäni aukesi!


Tarkoituksellista joutenoloa


Lähti lapasesta kun jätit minut


Torstai on Toivoa täys', Uskoakin näkee vaan missäs se kolmas tyyppi luuraa??


Sus'





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)