perjantai 24. heinäkuuta 2020

Piti olla unipäivä

eli siis maata puolihereillä koko päivä, lojua vaan punkassa, korkeintaan lukea. Pöh, naapuri palkkasi alkossa käymään joten piristyin siinä ja ostin hakurahalla muutaman kartongin ja aloin vääntää 'huetseja.

Siis en vääntänyt Sus'lettejä, onko ne nyt pikku-hukkasia kun pigletit on jotain possusia..hmm. Lepis hitto sun kanssa, nyt tää täällä mietii pää punaisena kuten on kumma nimiasia, miten makaa maa, ja kaikenlaisia muita asiaan kuuluvia ja kuulumattomia pohdintoja, väsyttääääääähhhhh!!

(;D)


Irtipäässyt villikissaeläimen serkku 
(oli niin vauhdissa että kuvakin heilahti, väkevä katti;)


Kuumotuskulmasuhdeluku.


Symbolin riemastuttava vaikutus.


Jihuu!!!


Öttiäisen öksentämä Älämölöttäjäinen
a.k.a
Ääkkösten voittokulku

Friday on my mind, lauloi Gary Moore aikoinaan, Thin Lizzyn eli Phil Lynottin kanssa sen sijaan vetivät loistavan melodisen hard rock-rallin Out in the fields:





Nautittavan nauravaista perjantakia, noudattakaa lakia
ja järjestystä, (paitsi jos pitää olla kansalaistottelematon!!!)
toivotteleepi


Sus'

2 kommenttia:

  1. :D :D :D Onhan ne Sus’lettejä silloin kun ne kuvaa tekijänsä sisimpiä toiveita! Tällä kertaa näissä seikkailee Villikissaeläin serkun (joka on muuten aivan näköisensä) vapaaski villiintynyt Hus’! Ja varsin villi onkin, kuumotuskulmasuhde taipuu vielä mutkalle tuossa vauhdissa :) Toki tämä biisi sanansa antaa tähän yhtälöön. Kato nyt mitä Jihuussa papahtuu! Ja älämölöttäjä rokkaa taivaaseen.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)