tiistai 7. heinäkuuta 2020

Urheiluhulluhko..

Olen koronan myötä huomannut olevani sittenkin jonkin asteinen urheiluhullu, silleen vähän, oisko pikkuisen pöpi, vähän hurahtanut vaiko lievästi viallinen tulokulma fyysiseen rehkimiseen? Mene ja tiedä mutta on ollut esim ikävä sitä  seuraamista kuinka F-1sissä käy, ainahan se nyt pikkuisen kiinnostaa kun 20 armoitetun joukossa on yksi tai useampi suomalainen. Kansana olemme aika yliedustettuja tässä lajissa. Valtteri alkaa jo pelkällä sitkeydellä jo ansaita tittelin. Kävis jotenkin niin että Lewiksellä ei olisi mahdollisuutta enää ja talli panostaisi kaiken Valtsuusn, kyllähän mies osaa ajaa, uskaltaa ottaa riskejä ja ennen kaikeea pää on kondiksessa. Se vaan tuolla tasolla alkaa olla niin pienistä asioista kiinni jotka erottavat kuljettajat toisistaan ja joku tekninen pikkusälä saattaa joutua hyvinkin tärkeään asemaan.


Podiumin samppakaljabileet, korkeimmalla Valtteri
 Bottas, Finland. Pasila, Porilaisten marssi, olkaa hyvä=)


 Huomenna Jyväskylässä kisaillaan yleisurheilun GP-kisat. Etukäteen hehkutetuin asetelma on tietenkin naisten aitajuoksussa, kolmikko on tasaisessa kunnossa ja jokainen kisa on ollut jännärinäytelmä. Tosin nyt tilannetta latistaa mahdollinen Annamarin Kortteen poisjäänti, ilmoittaa asiasta vasta huomenna jotta jaksaako. Nooralotta Nezirihän on tätä nykyä paikallinen suuruus kun siirtyi Jyväskylän Kenttäurheilijoihin vaan silti kannustan Reetta Hursketta.


Reetta Hurske, 25, aitajuoksija. Ennätys 12,78

Syy juuri hänen fanittamiseen on niinkin urheilullinen kuin että hän on niiiin söpö ja olen ihastunut silleen vähän, niin kuin nyt julkkuihin ihastutaan=) (jollainhan se valinta on tehtävä ja kun kaikki on nättejä niin hankalaa vieläkin)
 Vähän samaa näköä kuin Leena Pöystissä johon ihastuin suuresti Käenpesän tullessa telkkuun. Edelleen on ihq ja Syke palautti mieleen myös sen pääasian että on hitsin hyvä näyttelijä! Mut ihastuminen on kivaa, piristää mieltä ja saa ajatukset pois omilta ahtailta radoiltaan hetkeksi. Ihastuminen on henkiselle suorittajalle lomaa=)


kuningaslaji!!


Jalkapallo on kuitenkin se mitä oikeasti kaipaan! EM-kisat ja Suomi mukana! siiryi ensi kesään, nyyh. Noh, täytyy olla kärsivällinen. On toisaalta ollut mysö kiva katsella telkusta kun on näytetty dokumenttejä aiheesta ja vanhoja pelejä, Muuten erinomainen muistini on tuloksien kohdalla täysi nolla. En edes muista suunnilleen eli kumpi voittaa jonkiun MM-kisan 2000 (tais olla epsanja) sillä katson futista ihan vain pelin takia. Ei ole suosikkijoukkuetta, en käy matseissa livenä (ei kiinnosta suomipotkupallo ja euro- ja mestareiden liiga on kallista diggailua paikanpäällä, joku 350 ekee lipusta on aika suolainen hinta makean ystävälle=) Silti Suomen edustus tulee tekemään kisojen katsomisesta
erilaisen kokemuksen, se on selvää.


Niin se ihminen kääntyy peilikuvakseen vanhemmiten, aika moni asia joka oli ennen nöin, onkin nyt noin ja nimenomaan täysin vastakkaisesti, nuorempana ei olisi vähempää voinut kiinnostaa urheilu, joka lajissa mitä kokeilin (viis-kuus) sattui jossain vaiheessa ja kun tajusin et urtheiluun liittyy kipu niin vaihdoin kuntoiluun. Urheilin seuraamisen olen aloittanut joskus kolmekymppisenä ja sen osuus on kasvanut kiinnostuksen kohteiden joukossa. Futiksen MM-kisat 1990 ja Kaisa Mäkäräisen menestys 2010-luvulla ampumahiihdossa on ne käänteet joiden jälkeen urheilun seuraamiseni on monin kertaistunut joskin on se aika vähäistä vieläkin. Mut sen verran että kaipauksen aallon lähettää mun mieleni rantaan.


Urheilullista heinäntekokuukautta,


Sus'


Kaikkea sitä itsetutkiskellessa löytää itsestään,
tämä urheiluhullun persoona oli silti yllätys;D


Edelleen, voisiko joku valaista minkä merkkinen tämä kasvi on? olen niin ihastunut (taas=) värisävyyn, violetti on muutenkin niin kahjo väri=)




Tämä vanha, harmaa partainen  Saksan Koiruus
on valinnut menopelikseen avomallin Triumphin,
brittiläisen mekaniikan mallituotteen. prätkissä
varmaan enemmän tunnettuutta nimellä.
(kuuluukohan koira Wuffen-SSään?)


2 kommenttia:

  1. Urheiluhulluus siis tuo sisältöä elämään. Mikähän tois mulle? Olisi puntteja, kahvakuulaa, hulavannetta, stepperiä, vastusnauhoja. Voimia, jaksamista, yritystä puuttuu. Josko aloittaisin ensi vuoden naisten kympille treenauksen... Formuloista on hohto kadonnut, kun Räikkönen ei enää ole voittokahinoissa. Bottas on huono korvike. Haahuilen läpi elämäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle kun noita romuja keertynyt niin perusta kuntosali (jossa tarjoillaan punkkua ja juustotarjotin;D)
      Viimeinen lause on puhdasta majavaa=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)