keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Valtionkonttori ja vakuutuslääkärit

 Harvoin elämä lyö päin näköä yhtä lujaa kuin silloin kun saat postia valtionkonttorista tai vakuutusyhtiön lääkäriltä. Tästä juttuun jossa miehen kaksoisveli tapettiin julmasti ja allaoleva suora lainaus jutusta:


"Valtionkonttorilta tuli ensin hylkäävä päätös, kun en päätöksen mukaan ollut tarpeeksi läheinen. Vasta valituksen kautta sain korvauksen. Miten läheinen pitää olla, kun olimme eläneet elämämme yhdessä ja olimme samannäköisiä?"


Itselle tapahtui vastaava 1990 kun päälleni ajettiin tahallisesti henkilöautolla. Poliisi ei vittu vieköön!! pystynyt edes todistamaan että päältäni todellakin ajettiin autolla, ei riittänyt takki jossa oli renkaanjäljet ja jonka ne idiootit tietenkin hävittivät, ajatellen ettei sillä mitään tee. Valtionkonttorilta tuli kirje/päätös jonka mukaan ei voi todistaa että päältäni ajettiin autolla, ja siksi ei tule korvausta tuntemattoman tekijän rikollisesta toiminnasta aiheutuneista vammoista ja kuluista. Siis mitä vittua???????????????????

 

Suutuin niin maan perusteellisesti että en edes tehnyt uutta hakemusta vaan jättäydyin kaikkien yhteiskunnallisten velvollisuuksien ulkopuolelle sillä perusteella että yhteiskunta hätäni hetkellä saa minut nippanappa pidettyä hengissä ja kaikki muut instanssit hylkää, jopa kieltää tapahtuneen, Vittu!! mitä kusipäitä ja mulkkuja ovat nämä vakuutuslääkärit ja muut erikoisasiantuntijat jotka papereiden perusteella, ihmistä näkemättä, päättävät hänen kohtalostaan.


Suivaannuttaa epäoikeudenmukaisuus joskus niin paljon että punaista näkee, tekisi mieli käydä visiitillä vakuutuslääkärin luona, murrr....



Sus'



Deep Purple - Mistreated


4 kommenttia:

  1. Perseestä tosiaan. Onneksi ei oo sentään USAn meininki, jossa vakuutusyhtiön maallikkovirkailija päättää, että saadaanko lääkärin suosittelema hoito tehdä. Musa on diippiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennkisysteemi on kyllä rikollisuutta kasvattava.

      Poista
  2. Nimim. Miten yleislääkäri voi kävellä kolmen (vai neljän) erikoislääkärin + kolmen sua hoitaneen työterveyslääkärin yli?
    Mitä opin? 1. Valitus on turha, tee uus hakemus heti kun mahdollista.
    2. Kansanedustajasi - siis se tyyppi joka pääsi eduskuntaan ehkä just sillä sun antamalla äänellä - on turha. "Voi, mä oon tosi pahoillani sun tilanteesta, mut en mä kyllä osaa neuvoa mitä sun nyt pitäis tehdä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin mielipiteesi, se muuttuu kun joutuu rattaisiin, sullakin kesti ihan tolkuttoman kauan.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)